Šta trenutno igrate?!

Hvala wolfe, ali dial -up je dial-up. Krenuću s Princom pa kako bude.
Nadao sam se Assasins Creed-u, ali još mi nije stigla kopija. Uglavnom, javiću!:cool:

Probao sam HAWX demo. Nije mi jasno, zašto se ljudi moraju maltretirari sa kvazi third person pogledom na avion i to iz neke sumanute perspektive. Kako sam poludeo na spopstvenu ne sposobnost da okrenem avion u tim uslovima.

Barem da su stavili pogled kao u Afterburneru i bilo bi mi ok, ovako, totalni shit. Pored toga, postoji normalni mode, kada se sve posmatra iz kokpita, ali ne, do toga se ne dolazi dok se ne pređe ovaj off mode. Kretenizam, ne znam zašto bi iko vozio avion na ovakav način (koji je btw 10x bolje urađen i precizniji u Lego igrama nego u ovome).

Potpuno sam frustiran i čekaću da se pojavi full igra kako bi igrao kako mi više odgovara nego pratiti ludorije developera koji je mislio da je to cool. argh! :mad: :mad: :mad:

Pozdrav svima!
A jel neko od vas probao ShellShock 2: Blood Trails ? (ja jos nisam, pa zato pitam…)

Probao sam i ostavio. Ako voliš vijetnam i horror sa medicinskim istraživanjima - onda uzmi i igraj. Grafika te neće oduševiti ali zato je atmosfera tu. Potpuno je jezivo ali na granici da postane veoma veoma naivno. Neki B film bi bio savršen sa ovom tematikom. Po meni, ovo je samo još jedan B igra.

Eurogamer mu je dao 2/10. To bi trebalo sve da ti kaze…

Krenuo sa Princom, ali samo krenuo! Izgleda drugačije od svega što sam do sada probao, stvarno je dobro urađena, ali…
Neko je napisao i uporedio ovu igru sa Sonic-om, steknem utisak da sam ja samo posmatrač a da sa Princom upravlja sama konzola…
Mislim da je više neću igrati, ali u nedostatku ničeg drugog… ne znam, videću…:o

jel znate da mi preporucite neku igru tipa overlord???Konzola mi opet radi…videcemo do kada…

Fable 2 to je kao stvorena igra za tebe.:slight_smile:

da znas…vec sam planirala da je nabavim…vec nekako

Igram pomalo SF IV, ali nisam baš nešto ubedljiv! Na medium varijanti ne mogu da vežem tri protivnika a da bar jednom ne bude Continue?

Ali zato sam se “navukao” na F.E.A.R. 2, stvarno mi je dobra! Prvi nivo uigravanja pa potom bolnica sa onim sablasnim momentima (brrrr…)!
Nego, imam jednu molbu! Kao što rekoh, igra mi deluje ok, ali nisam baš skapirao radnju, jer, koliko vidim, ima puno veze sa predhodnim delom, koji ja nisam igrao! E sad, ko bi bio ljubazan da me malo uputi u u stvar, u kratkim crtama! Ko je devojčica-devojka, šta joj se desilo, kako radi to što radi …

Nije lak SFIV na medium, vezati tri protivnika pa continue je sasvim ok. Ni ja nisam nesto mnogo bolji…

Sto se FEARA tice, ovo pricam iz glave, oprostite na greskama:

Alma je bila kljucan deo tajnog programa za izgradnju armije klonova, koje bi kontrolisale vodje sa snaznim telekinetickim sposobnostima. Posto se pokazalo da ona ima neverovatne moci, zatvorili su je u specijalnu komoru. Dok je tu bila dvaput su je “zatrudneli”, mozda cak njenim sopstvenim klonovima, kako bi nastancovali telekineticke komandire. Jedan od njih bio je vas lik iz prve igre, kojeg Alma smatra sinom.

Pred kraj prve igre, Almu naizgled ubijaju, ali iako je komora u kojoj je bila zatocena prijavljivala da nema zivotnih funkcija, po otvaranju je Alma izasla (sada vec odrasla spodoba) i krenula da divlja. Nije sigurno da li je ona ziva ili mrtva ili nesto izmedju. Na kraju prve igre detoniraju atomsku eksploziju u nadi da ce to unistiti Almu, i tu otprilike pocinje drugi deo…

Sto mu gromova!

Ninja blade presao 2 misije.
Fifa 09 online.
Jednom SFIV sa noodle-om tu me on uglavnom surio dok sam ja surio njegovog druga tako da mu to sve dodje na isto.:smiley:

Savet vezan za SF
Prvo uvezbajte one hadokene i shourukene i kakoseveczovujebemliih pa tek onda igrajte sa nekim 1 na 1.Shvaticete u toku igre da ste pomalo nemocini kad na vasih pet,sest udaraca dodje jedan kombo koji skine vise skale negoli svi ovi vasi udarci.:slight_smile:

Kad god stignem “pičim” F.E.A.R. 2 , ali bogami, teška igra!
Tu sam negde oko 4-og nivoa, i horor na sve strane!

Jel ti se svidja?
Meni je bio onako… suvise old-skul.

Ma dobar je! Nije spektakl. ali dobar je! Taman me uhvati klaustrofobija od soba, hodnika i sl, kad sevne neki detalj koji me ponovo zagreje za igru i tako u krug! Dok čekam da dobijem Ninja Blade, FEAR2 će poslužiti! Priča mi deluje dobro, i to me za sada srži, čisto da vidim kako se sve završava, ili možda bude FEAR3…:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Čudi me, iskreno, da se neki filmski studio nije dohvatio ekranizacije cele ove frke sa Almom! Mada, opet, to sam mislio i za Bioshok-pa mauna!:o

Ha, kupio sam Lips. Najgori pevač ikada confirmed!

Igra se **Battlefield: Bad Company **
Solidna igra,dobro napucavanje,ono rusenje dosta zanimljivo deluje.Definitivno zasluzuje nastavak.Grafika je dobra,nista spektakularno ali sve je to lepo upakovano milina igrati.Negde sam procitao da igra ne moze da se igra normalno sa jojpadom,zbog lose odradjenog driver-a za pecurke!?!?Netacno skroz,kada se spusti sensitivity na 0 igra posta je savrseno igriva i ni najmanjih problema pri napucavanju.Pogotovo je lep
osecaj kad pobegnes od tenka u neku kucu i pristekas se uz zid a onda taj tenk i dok mislis da si se izvukao,pocinjes da shvatas da ti skala redovno spada iz razloga sto ti je tenkic srusio krov nad glavom i poceo da te poliva olovom.Sve u svemu fina igra,lepa grafika,solidno napucavanje,dosta zanimljivih situacija.Vredi probati.

@robotnjik
Koliko kosta lips paket?

ovaj sam našao u Pešti za 50e. Dva mikrofona i igra + baterije. Mikrofoni su odlične izrade i super leže u ruci.

E baš mi se ne da! Sinoć me iz pravca x-kutije pogledaše tri crvena svetla…:(:(:frowning:
Eeee…