Šta trenutno igrate?!

Bezi za sada od toga ne budi lud!!!

P.S. Strpi se radje,LT 2.0 samo sto se nije pojavio.

Okej, ja mislio da nije rizik toliki xD

Wave 12 = igra + 2.0.13146 update na disku

Wave 13 = Igra + 2.0.13599 update na disku

Probaj pa nam javi,verujem da sigurno ima puno ljudi koji bi ti bili zahvalni:party:

Slazem se mada u globalu ne volim sandbox igre zato sto moram 100 sati da provedem ispred tv-a.

Heh, pošto sam digao ruke od DeusEx-a, vratio sam se na fenomenalni Portal II. Ostala mi je još koja misija pa da završim sa, po meni, jednom od najboljih igara ove godine!

Ja se davim u RPG-jevima, osim Fallout-a krenuo sam i Risen

Iz 3 puta “natjerao” sam se da predjem Ninja Gaiden 2. Kao i svaki put do sad igra me na pocetku smarala, tezina je nevjerovatna a boss-evi se cine preteski ALI nakon Chapter 2 navukao sam na igru! Dosao sam do kraja (chapter 14) i danas cu ga preci nakon nekih 10h igre i mogu vam reci da mi je zao sto sam dosao do kraja :frowning: igra mi se jos :frowning:

Ubjedljivo jedan od najtezih, najboljih, najduzih i najljepsih hack&slash igara koje sam igrao. Jedini segment koji fali u igri je puzzle i malo veca sloboda kretanja jer je totalno linearna i besko da cete se zagubiti negdje ali opet to je hack&slash

Ukoliko postoji neko (kao sto sam bio ja) da nije igrao : ne znate sta propustate!

Sad me hvata panika…sta sad igrati?! :frowning:

Odigraj ako nisi prvi deo,puno je bolji od drugog.

Moracu… :smiley:

Ima Ninja Gaiden i Ninja Gaiden Black…oba? :smiley:

Dovoljan ti je NG Black! Nego, veliš da si NG II prešao za 10-tak sati? To je jedan od najbržih prelazaka za koje sam čuo!:ruk:
Meni je na Hard levelu trebalo preko 25 sati!

(ne igram na Path of the Warrior vec na onom prvom al’ nemoj to nikom reci)

Hvala, hvala… Pa igram ga 3 dana pa jebiga kako kad ugrabim vremena. Kad predjem napisacu ti tacno koliko sam vremena igrao jer sam vidio da ima “brojac” u opcijama. Nadam se da ima i onaj koliko puta su me ubili mada tog ima podosta na par mjesta. Prosjek po chapet-u mi je oko 30 min mada se svjecam da sam 11 ili 12 presao za 19 min (ono na kraju kad izbaci)

@Ninja Da nisi ti mozda mislio na prvi deo?

Ja sam igrao na težini Path of the Mentor (hard), sakupio 25.400.000 karma poena i trebalo mi je oko 25 sati za to! Igra nije totalno linearna, ima dosta skrovitih mesta, sa kojekakvim drangulijama…

A-a, na drugi.

Nisam ni znao da imam igru celo vreme mislio da sam je prodao,imam je za PS3,ja sam se shjebao kakvih crnih 8h sta ja pricam,sad sam bas pogledao igrao sam na Path of the Warrior trebalo mi je tacno 15h,58min,48sek.

A jel isti Ninja Gaiden 2 i Ninja Gaiden Sigma na PS3???

Za PS3 nema Ninja Gaiden 2 za PS3 se zove Ninja Gaiden Sigma 2,za XBox je Ninja Gaiden 2.

Znam to a da li je Ninja Gaiden 2 s xbox-a i Sigma s PS3 ista igra?

Ista ti je igra.Jedino naziv su izmenili na XBox-u makli ono sigma jer je Ninja Gaiden Sigma prvi deo bila PS3 exkluziva.

Nek’ me Nesa, sveznajuci ninja-master ispravi ako gresim: Ninja Gaiden Sigma je strejt PS3 port prvog dela Gaidena sa Xbox keca, samo podignut na visu rezoluciju. U stvari, port Ninja Gaiden Black edicije koja donosi sa sobom Hurricane ekspanzije i neke nove ficrse.

Daklem:

Sigma = Ninja Gaiden Black
Sigma 2 = Ninja Gaiden 2

Ninja Gaiden 3 se razvija multiplatformski (xbox 360, ps3 i WiiU).