Šta trenutno igrate?!

A Ninja Blade nista :),salim se naravno to je igra za sebe za XBox 360 i PC.Po meni cista kopija Gaidena(Bladea),sve jedno odlican naslov za odigrati.

I ima prilicno impresivne cut scene, ako mene pitas. Steta samo sto sam gejplej pomalo fejluje, ali dobro - njegovo prokletstvo je sto je pokusao da imitira Gaidena, i potonuo slicno kao i God of War kopije…

Upravo tako! Sigma je bila malo bogatija sa kojekakvim dodatcima, ali oni koji su igrali Sigmu vele da je NG Black na Xbox-u bio bolji…

Meni je licno Ninja Blade bolji od Ninja Gaiden 2…Nisam igrao NG1…

Meni se na Ninja Blade-u svidja jer je puno brzi gameplay(inace volim igre sa brzim gameplayom) ali kad sve pogledam osobno mi je ipak bolji NG2.

isti slucaj je bio i kod mene… Ninja Blade mi je BIO nekao dobar ali kratak. Ninja Gaiden 2 kad sam skontao pricu, gameplay, poteze…ajoooooj!!! Sad sam u fazonu “koji ninja blade?” Posle ninja gaiden 2 ninja blade izgleda kao ocerupana kokos

Evo trenutno skidam ninja gaiden sigmu 2 posto me mrzi da cekam nedelju dana jer prodavnica u kojoj uzimam diskove je na odmoru a ionako hard mi je na boxu prepun pa dok sve odigram tu i zavrsim sto imam.Inace kolko procitah nema razlike izmedju sigme i obicnog ng-a sem u tom imenu,pa cu da probam sutra iako nisam neki ljubitelj ovakvih hack and slash igara…

Evo prešao sam Uncharted 2 na hard i ne znam šta sada trenutno da igram. Uvek mi je tu pri ruci Gears of War II ili Black Ops, ali bih neku singleplayer kampanju da pređem. :/]
Razmišljao sam baš pre nedelju dana da pređem Ninja Gaiden 2, ali sam se tek posle setio da sam ga dao ortaku. :confused:

Trenutno L.A. Noire… Polako i opusteno, jako dobra igrica… I naravno MK9 skoro svaki dan sa ortacima, i da pohvalim dzojpad-ove, sto se tice MK, mislim na izdrzljivost kada prsti krenu nekontrolisano preko svega i svacega, pa cak i “start”-a (jedan kolega)… :slight_smile:

Pre par meseci je i moja kuća bila u tom stilu:

Ja sam počeo da prelazim nfs carbon

Posto sam saznao nagrade za Profile Import u novoj Forzi, pokusavam da dodjem do 25 levela u Forza 3 da bih na pocetku dobio Veyron :slight_smile:

Nba Jam i Mortal Kombat neobavezno sa drustvom, uskoro i RE5, cim je downl… Ovaj, cim je kupim u najblizoj prodavnici originalnih xbox360 igara!

Upravo preso WET (mislim igrica KIDA). I trenutno najvise igram Orange box, MK (Free play posto sam ga obrnuo), COJ: Cartel , Dirt 3 i dr…

Haha, ja sam Wet igrao samo zbog junakinje :smiley:

Trenutno pikam Dead Island i dalje i spremam se da pocnem Gears of War serijal.

Uskoro cu da zavrsim Deathspank, pa prelazim na ekspanziju. Uz to, lagano se gustira God of War 3 i AC Brotherhood.

Zaukao sam se sa Bioshock 2. Vrlo iznenađen da mi igra leži, posebno posle pomisli da povratak u Rapture neće biti toliko poseban posle prvog dela.

Upravo sam naručio Brutal Legend za PS3 (Zato što je na malom popustu) i videću da tokom ove nedelje uzmem od druga i da pređem Resistance 1 i 2. :slight_smile:

Resistance 3, za sada sam zadovoljan jako, jedina stvar koja mi se relativno ne svidja je sto postoji health bar koji se ne regenerise, nego se skuplja energija, kao nekada u starim igrama. Igram na normal i za sada je relativno laka, verujem da ce na Superhuman kada se otkljuca posle biti veselo :smiley:

Ovako zavrsio sam Enchanted Arms,jedan od najace odigranih jRPG-a na 360… Super prica,likovi,gameplay,golemi, moja topla preporuka svim ljubiteljima jRPG-a kao i onima koji bi zeleli da pocnu sa ovim zanrom…

Dalje Mortal Kombat chalenge tower je razvaljen,bukvalno sve bez preskakanja,takodje otkrio 100% krypt-a,imam sve alternativne kostime,i podedio lader na max tezini bez poraza… :wink:

Pocinjem da igram Naruto Rise of Ninja i da nabudzim Dantea na max iz Dantes Infernoa… :slight_smile: