Drugi prestige, level 29.
Ja isto na drugom i 50 level tako stojim vec 6 meseci,necu na treci jer mi se neda onda oped na nulu,nije mi radi levela nego najgore mi je sto i perkovi idu ispocetka :emoticon-0100-smile
Ja kad sam krenuo da igram BO imao sam želju da dođem do 14. prestige-a kako bih otključao kupovinu zlatnih pušaka. (kamuflaže) Sada samo hoću da pređem u treći prestige i tu se zaustavim kako ne bih gubio pro perk-ove.
Pa samo sam iskren,svi znamo koliko je preci bilo koju igru na najtezem nivou… To zasluzuje pohvalu! ;)Ja sam i dalje na Enchanted Arms,igra prija mojoj dusi, kad je ne igram pomislim na to sta ce sledece da bude…Dance Central napredujem… A zanima me koliko ima spratova u Mortal Kombat chalenge tower-u? (ja sam na 200)
Trenutno cistim trofeje u Black Ops-u i spremam se za Dead Island.
Trenutno igram na PC Call of Juarez The Cartel,igra je sasvim solidna,po meni na skali do 100 bi dobila negde oko 68
pronasao sam death island od 7.14 gb u iso formatu sad ga skidam pa se pitam dali ce se desiti isto kao i sa bodycount om ???
mislim da sam pogodio temu
ako tazi update idem na no i cd okacim o retrovizor
koristi edit sledeći put da ne pišeš po više postova zaredom!!!
Sredio sam
[**borjanicbojan**](http://www.xboxrepublika.com/members/borjanicbojan.html)
Nemas kako da proveris rip niti kako da ga ucitas jer LT+ 2.0 nije jos izasao
Ali izasla je verzija wave 12… Valjda to radi na 1.90 i 1.91?
Tj verzija koja nije samo za JTAG…
Trenutno igram Dead Island, odigrao sam nekoliko sati i mogu reci da je igra fantasticna, definitivno jedna od najboljih, za sada, u ovoj godini. Doduse igram je na PC-u, i razocarao sam se jer se vidi da je igra los console port, ali svejedno izgleda odlicno, jedino su facijalne animacije dosta lose uradjene u poredjenju sa ostalim aspektima.
rekao sam ti XGD3 igre ne mogu da rade na LT+1.91/1.92…
Ali ljudi u komentarima pisu da je igra oko 7.19g i da radi najnormalnije kada se provuce kroz abgx i nareze…
Takodje, Dead Island, igra kida, odusevila me je, cini mi se da je ovo prvi survival horror RPG? Odlicno su spojili ta dva zanra i za sada imam samo reci hvale. Questovi isto kidaju.
hm… aj neko da proba za xbox, jel radi to cudo uopste.
ja igram deathspank na ps3, igra je urnebesna! kupio sam i nastavak thongs of virtue, jedino mi se za beckoning nesto ne daju pare, mislim da su vec malo preterali… kolicina sarma i duhovitosti koja izbija iz svake pore igre je neverovatna i vidja se samo u starim lucas arts avanturama. Ron Gilbert i Tim Safer su takvi carevi, prava je steta sto su “spali” na downloadable igre, ali u danasnje vreme to je jedino utociste za male i kreativne timove.
Dead Island postoji sa XGD3 formatom i sa standardnim formatom, ja to nebi igrao ni da mi plate ali ko voli nek izvoli.
Svako ko hoce da proba XGD3 igru, neka nareze i proba, neka nam javi sta je bilo…
Mi koji igramo na XBOX LIVE necemo da probamo dok to ne bude sigurnije!
ja bih rado probao, svakako ne koristim LIVE, jedino da mi kazete jel to moze da mi unisti konzolu, tj koji su rizici?
Ja ne vidim nacin da ti se desi nesto jer to je druga verzija igre. Ona nije XGD3, ona je wave 12 kao engleski Deus ex… Ako ne ides na Live i hoces, probaj pa javi…
ako je wave 12 onda sto posto ne moze
bolje nemoj