E sad sam ja dobio onaj Ethernet cable,ali jbg previse velik za nase telefone :D.
Sad imam pitanje:
Imam Laptop u koji moze da udje Ethernet karta,ali njemu je s*eban modem,
Imam na kompjuteru ADSL 1.5 MB (zicni :D).
Video sam u metrou one Ethernet routere,pa sad dali mogu nekako da povezem Xbox na net,posto mi se mnogo igra (Imam GoW2,SC4,RE5…),a da resenje ne bude ono bezicno cudo za Xbox od 80 Eura?
Jel’ ste probali Army of two?
Najbolja co-op igra 100%…
Gears je takodje medju najboljim, ali RE5 me nervira jer mi koristi samo 70%ekrana…
Podesena mi je ws rezolucija, tako da nije u tome problem…
Isto ovo je i u Halo-u problem, ali mi tamo ne smeta toliko jer slika je na sredini ekrana, a u RE5 je nekako cudno, izmaknuta je na stranu…
Vrh je igra ali ovo pomalo nervira…
Zakljucak:Igracu preko live-a co-op…
Evo sad sam proverio, diskonektovao sam sve i ladno ulazi mi ethernet kabel u modem i sve radi ali posto imam samo jedan port na modemu onda mi ili komp ili box moze biti na internetu.
Ma idi bre, Gears je neprevazidjen. Ne diraj mi svetinju!
AoT je njega kopirao, i to osrednje…
Presao sam igru, ali vise po inerciji nego sto me je vuklo. Simpaticni likovi, cover i aggro sistemi ok ali nekako polurazradjeni - jednom sam probao malo u coopu, bilo je naravno daleko zabavnije.
Ja sam celu igru presao co-op.I veruj mi da je mnooogo dobro…
Ima delova kada imas samo jedan padobran za vas dvojicu i onda jedan upravlja padobranom, a drugi skida protivnike s visine…
onda ima kada se boris protiv baje jedan mu odvlaci paznju, a drugi mu pridje i odalami ga…Onda ako je jedan ostao bez health-a, pravi se da je mrtav, protivnici ga ne rokaju i posle kad se ozivi samo opusteno ustane…Ali ai nije glup, ako se jednom isfoliras, onda te sledeci put izreseta kad se foliras(ako te dvaput vidi isti vojnik)…
I vrh je sto moze da se kupuje oruzije i da se budzi kako ti odgovara…
btw, gears je za mp(online) mnoooogo bolji…:D:D:D
Skinuo sam bio Red Faction Guerilla i evo danas ga presao i misim sa reci. Perfektna igra, geo mod engine je prva klasa i po grafici i po mogucnosti unistenja sveta koju jos nisam video razradjenu u ovakvoj meri, definitivno bi trebalo razraditi geo mod i implementirati ga u vise igara.
Sad skidam Ghostbusters pa cemo videti kakvi su, izgleda zanimljivo
Dobra je igra samo ipak joj fali nesto…
Grafa je dobra, gameplay je dobar, ima komicnih delova, ali nesto ne dostaje…
Mislim da prva stvar koja nedostaje jeste zivahnost-hocu da kazem da je igra dosta usporena…Oni su se trudili da je naprave sto vise da lici na film i to je ok, ali kad tebi treba 5min min za jednog duha, e onda pocinje da smara…
Pozz kolege.Kao što sam rekao prije par dana da ću javiti za x men wolverine što mislim o igri. Igra je odlična sa odličnom grafikom :rolleyes: ali uvjek postoji ali.Naime u igri su manje više ista čudovišta i ono što je do sada neviđeno u par levela a ima ih 48 što je do sada jedna od najdužih igara koje sam odigrao kamera vas pokazuje iz drugog kuta tj ja sebe vidim kroz neprijateljski snajper i moram se boriti sa neprijateljem do sada neviđeno.Što još napomenuti a da je važno to bi uglavnom bilo to jedna odlična igra ali svakako ne za pamćenje štose mene tiče.Sad počinjem sa Red Faction Guerilla pa ću vam javit kad je odigram.
Ti nam javi, a ja da nešto napišem
Igram Street Fighter IV, pokušavam da skontam kako da radim combo udarce zbog veće štete protivniku. FUEL sam počeo preključe i još pokušavam da shvatim kako da dobijem jedan challenge.
Što se tiče Gears of War 2, ostala su mi još 3 chaptera do kraja igre ali me nervira ona gradska arhiva jer me uvek onaj sa buzdovanom i štitom ubije.
To je to, uskoro još više nadam se