Šta trenutno igrate?!

Jel’ ste igrali Pure?
Isti je fazon kao Fuel samo sto ima mnoooogo vise opcija…
Na primer: za pravljenje bike-a biras svaki, pa i najsitniji deo…Ima jedno milion kombinacija za finalnu verziju…Jedino sto nedostaje jeste lutanje po dzungli(za neke je ovo dobra stvar-mene :D)
Ko voli ove ATV voznje, neka proba ovu igru…Meni se vise svidela nego fuel…

Iskreno Fuel mi je najagora trka koju sam ikad igrao. Skroz volim arcade trke ali fuel je ne normalno pozuren. Ima jedno 5 loading screenova dok ne pocnes da se trkas. Kad resetujes auto ono se loaduje :eek: Vise gledas FUEL spalsh screen nego sto uzivas u igri.

Pure na drugu stranu je jako dobar.

Presao sam GOW2. Kakva igra, c c c c :slight_smile: Znaci, seo sam za xbox, i nisam silazio dok nisam prekucao igricu do kraja :slight_smile:

Shta mi predlazete josh da igram u ovom fazonu (shooter) :slight_smile:

Bourne,Battlefield,Halo,Mercenaries…
nesto od ovoga mora da ti se svidi…
odi na http://www.gametrailers.com/ i tamo imas review svih ovih igara, pogledaj pa odluci sta ti najvise odgovara…

Army Of Two, definitivno. + ove sto je prle naveo :smiley:

Presao Halo 3.

Skidam Bourne i Army of Two. Hvala!

Poludeo sam, ne znam sta da igram.

Sad presao ponovo Mirrors Edge, Army Of Two, Force Unleashed i igram Prince Of Persia posto mi se na racunaru zabagovao.

PS: Trazio sam na netu Soul Calibur ponovo da skinem i nadjem a kad narezem igru ono ispade Prince of Persia :mad:

Presao Gears of war 2 (SLUCAJNO na najlaksoj tezini)
Prelazim Mirrors edge (malo me smara igra, uglavnom sam je skinuo zbog sestre ali planiram da je predjem)
Igram Unreal Championship 2 na onlinu (NAJbolja unreal igra ikada, cak bolja i od Unreal tournament 3)
Prelazim Halo 2 (ne trudim se mnogo oko ovoga jer sam vec presao na PCu ali igram Online cesto)
Presao Too Human ( i OPET prelazim, igra je toliko fenomenalna i zabavna da je to ludo, igra je toliko zavisna :D:D)

Svi hvalite taj too human, u kom fazonu je igra, nesto slicno prototype-u?
@ godza dobre igre si izabrao…:D:D:D

a,ovaj,mhmh, ja sad prelazim glupi NFS:mad:
Iz 2 razloga, zato sto sam presao sve od petice i da bih kupio Audi R8 :smiley:

Eto, recimo,

Ja sam ulozio nekoliko sati u Too Human, i nije me nesto zgrabila igra. Sta ja znam, kontrole su cudne, glavni hub grad je velik i prazan, neprijatelji su genericki dizajnirani roboti…

:D:D:D
Pa jel’ fazon kao prototype?

Stil Too Humana ti je kao mesavina Fable 2 i Diablo 2 (Ali samo Gameplay)
Stil sveta Too Human je Cyber punk (buducnost) i Norse mithology (mitologija o Vikinzima).
Prica je jedna od najboljih koje sam cuo u Video igrama, Scene su toliko dobro uradjene da je potpuno isto kao da gledas Live action film.
Grafika nije bas najbolja ali nije ni toliko losa.
Ali kljucna stvar kod Too Humana je borbeni sistem. Kad sam cuo kakav je, meni je glupo zvucalo, ali kad sam isprobao igru odmah sam promenio misljenje. Ne bih mogao da jednostavno objasnim borbeni sistem jer to mora da se vidi da bi se razumelo.

Ajaooo, jos 2 meseca pa izlasi AC 2 :eek:

Upravo sam skinuo SC 4 pa cu to igrati neko vreme ali do 1. septembra bas nista nece izaci. Jesu bo2ine svi odlozili sve za pocetak skole.

Ali realno, sve izlazi u oktobru! A, svi znamo sta profesori rade u oktobru!:D:D:D:D:D
medjutim, ima i igara koje ce izaci u novembru, sto je vec malo bolje, taman ih predjes do decembra i onda renda u skoli:D:D:D

Zato ne treba ni da ides u skolu. Ja bih se na tvom mestu posvetio samo igranju na xboxu…

Sada sam igrao Grid ne mogu da verujem koliko sam se iznervirao, mislim da se ovako nikad nisam iznervirao igrajuci neku igru… Znaci ostace mi na hardu samo zbog multiplayera ako neko bude hteo da igra, inace bih je vec obrisao…

Sto? Dobar je GRID… najlepsa grafika za trkacku igru, a model voznje taman negde izmedju simulacije i arkade. Interfejs je veoma elegantan, a kampanja opustena, skoro nikad ne moras da pobedis ako neces… a tek premotavanje! Pa to ce sad Forza4 da kopira, koliko je dobra ideja. Sve zajedno jedna od najbolje dizajniranih igara koje sam igrao u poslednjih godinu dana.

Shto? Bash je downloadujem … :rolleyes:

Covece preglednost je ocajna, prvo sam mislio da je do krs TV-a, onda sam prebacio na tft 22" i opet, mapa je ocajna pokaze ti krivinu kad si vec maltene usao u nju. Kazem ako neko hoce multiplayer neka se javi, ja se zbog igre nikad nisam nervirao, a necu ni sada. Oladicu par dana pa cu videti sta ce biti…

Moguce je da sam zbog odbojke malo nervozan :smiley:

Eeeee, ti se bar nerviras zbog normalne igre…
Ja pikam nfs, ispred sam 12.6 sec i stigao sam do 85% trke,lik me stize, udara me u zadnji deo, pravim krug od 540stepeni i zavrsavam trku kao predposlednji!!!:mad: