Šta trenutno igrate? vol. 5 (2015-2016)

Ljudi kakav je Until Dawn? Merkam to i Knack-a. Sta bi po vama bila bolja kupovina?

Ja bih iskreno uzeo obe. Meni se Knack dosta svideo i ostao u secanju kao divno odlschool iskustvo. Iznenadjen sam cinjenicom da sam ga uopste zavrsio, dosta je dugacak, a nivoi pocinju ubrzo da lice jedni na druge. Ali je nekako relaxing.

Until Dawn je kao interaktivni film. Nece te toliko challengovati na mehanickom nivou, ali ako volis horor filmove ovo je must play.

Until Dawn odlican ali obavezno sa slusalicama da se igra,a Knack iako nista revolucionarno ne donosi ima smeka i vredi ga odigrati…verovatno mozes obe igre naci na razmeni za smesne pare tako da,uzimaj i cepaj :grinning:

Order se nađe za smješne pare. Iako jako kratka igra, meni je prijala nevjerojatno… Ne sumnjam da će i tebi. Eto ti treća opcija :smile:

1 Like

Ne nego mora da uzme sve tri :slight_smile:…mada mislim da je @Akiris igrao Order cim se pojavio…

na cemu? telefonu ? :smiley:

Od svih PS4 igara, odigrao sam Infamous Second Son, do prve cetvrtine uncharted 4 i presao Ratcheta.

Ha ha,znam da si uzimao od nekoga sony ranije pa kao da se secam da si postavljao neke slike…

Jesam Destiny Betu i Infamous. :smiley:

Šta hoćeš, odigrao si više igara od mene na Ps4, a imam ga 2g :smiley:

to zato sto si slepac :smiley:

Ako hoces imam Killzone i Uncharted 4(na zajam) koji mi stoje,ako nisi gadljiv na guest naloge?

1 Like

No trophies, no fun :smiley:

1 Like

Ponudjen ko pocascen :grinning:

3 Likes

@jahalang0112 mi ustupio Until Dawn i hvala mu puno za to. Imam jos da predjem infamous na bad side za platinu, imam first light, resident remaster i bloodborne. Jos until dawn. Mislim da mi je dovoljno za moje svakodnevno maratonsko igranje od sat i po :smiley:

1 Like

Lepa mala kolekcija. Bloodborne je tu verovatno najjaca igra, al samo ako prihvatis njen ritam i pravila. Isto ko ostale souls igre, nije je lako zavoleti na prvu loptu, al ako te zgrabi, ne pusta.

Until Dawn je solidan. Tinejdz horor. Ako ti se od same premise nervirantnih tinejdzera u mracnoj sumi ne dize kosa na glavi, ne moze da omasi. Svakako je unikatna igra. Choose-your-own-adventure gde je izbor ponekad pitanje sekunde i lako moze da ispadne pogresan.

Pomenu neko The Order, to je dobra ideja za probati ako mozes da ga nabavis za male/nikakve pare. Da nisu sve pare i vreme potrosili na fotorealisticnu grafiku, mogla je to igretina da bude. Premisa je i dalje fascinantna.

Definitivno je Infamous za moj ukus tu najdosadnija igra, u smislu da bas nema nista novo da ponudi sto nismo videli puno puta i na prethodnoj generaciji. U najboljem slucaju, solidan 3rd person shooter s lepim partikl efektima. Da se razumemo, pricam napamet, nisam zapravo igrao. :smiley:

Stoji za Infamous. Definitivno najslabiji deo game wise. tech wise naravno najbolji. Ja ne znam, kontam da ko ima PRO i 4k HDR i upali infamous i ubode Neon powers, da ce dobiti epi napad. I ovako sve svetli do zla boga :smiley:

Ja ga bas zavrsavam, nakon dvogodisnje pauze :smile:, dosao sam do 3-ceg lvl-na PS4 i bio odustao. Sada ga igram na PRO-u bas sa gustima, na pro postavkama, grafika(za pro) je gledat i diviti se, prelepo - onakve zive boje. Tek sada vidim kakvu igru sam zamalo propustio. Da nije izasao PRO ne bi ga nikada niti nastavio igrati, gameplay mi je odlican, trenutno sam na 8-mom chapteru od 13.

EDIT:

Upalim Uncharted 4 odmah nakon duzeg igranja Knack-a(u 4K) i gledam WTF. sta je ovo - boje kao da su isprane u U4, gledam i ne verujem da je to onaj U4 koji sam igrao na starog PS4, razlog je posto U4 nije u 4K, nego u HDR-u, a HDR nemam :slight_smile: , a oci mi se navikle na 4K grafiku(citaj Knack).

Igram uncharted 4 na pro-u i igra izgleda fenomenalno, stim sto u jako svetlim scenama slika mi titra. Kada gledam na licu nathana tu se najlakse vidi, senke titraju-pomeraju se, kao i detalji u daljini, titraju i nisu jako ostri(ocekivao sam vecu kolicinu detalja). Jel to normalna stvar?

Je, posto igra nije u 4K, ali ima HDR postavke. Ali HDR ti ne daje bolji sampling, on ti daje zivlje boje na ekranu.

Ja imam 1080p tv bez hdr-a nije najbolji ali daleko od toga da je los lg lf652