Šta trenutno igrate? vol. 5 (2015-2016)

Upravo pre dobio kod na meil, za betu, i bas je skinuo.

Zanimljiva je, nemoj da te odvrati odma jer u pocetku je jako tesko snaci se dok ne upoznas igru i heroje.
Ako si zainteresovan za neki gejm, poslacu ti podatke na pm. :slight_smile:

Sinoć bilo sjajno druženje na Live-u.
Skupila se fina ekipa:
@iKaran @SlobeX @xX8Lampard8Xx @shtrbee @ph1beropt @M007P i ja…
Halo 5 je bio ŠTOGOD!

2 Likes

@ninja Možeš da napraviš gif od xboxdvr.com klipa od 15 sekundi i onda postaviš (ispod klipa imaš opciju GIF). Evo primer dole:

1 Like

Preko cega ti igras? Jucer sam igrao malo, ali te nisam mogao naci preko onog gamertaga.
Inace jucer prva partija - pobeda, ali sam ostao kada sam video sebe prvog na tabeli :slight_smile: , dugo se to nije desilo u MP igrama, da smo victory i da sam prvi.

Pitam @xX8Lampard8Xx sinoć koji Halo ima naj MP, kaže, “pali Halo 3 i piči.” Ja uđem u partiju, sve djeluje nepoznato, jbg… Hajde dobro, odem na Halo 2 i počnem “Infection”. Majko draga što je ono zarazno, a igra predobro izgleda kako sam ja mislio da će izgledat… Nakon toga ulazim u Halo 4, u kojem imam preko 200h MP-a iz prijašnjih vremena. Malo je reći da su me naučili poniznosti. Ovo je neka nova generacija životinja, evoluirali u pm… A igra, ponovo, izgleda kao igra iz ove generacije.

'bem ti Live. Plati da te se klati… Upalio sam kasnije Skyrim čisto da me psihički smiri.

Infection je jako zabavan i zarazan mod, pogotovu ak igraš u Party. Osećaj kad si poslednji preživeli dok oko tebe jure ostali da te ubiju… Priceless :smiley:

MP-u se treba bas posvetiti, kao sto kaze Dr. (MP-a) @xX8Lampard8Xx . Ne kao ja igram 5 raznih MP igara, svaku po 1-2 partije, na kraju nisam nit vamo niti tamo :slight_smile: .

Inace u zadnje vreme, mi se sve manje igraju fps zanrovi…

Jao laskate mi :slight_smile:
Salu na stranu, @Lordish s obzirom da ti se svidja halo mp toliko, preporucujem ti peticu za mo, definitivno. Sad je na snizenju, pa se isprsi za gold i to. A mi te cekamo u party :smiley: i tebei svalog ko hoce da se igra :slight_smile:

Skinuo sam igru preko njihovog oficijelnog sajta.
Igram preko njihovog launchera, ti ?

Zato te nisam niti nasao. Za PS4 sam dobio kod, tamo igram,

Igram Infamous:second son. Igara za prelazenje za nekog ko je tek sad uzeo PS4 ima ohoho. Pet puta sam pokrenuo Bloodborne ali uvek ugasim pri loadingu :smiley: necu ni da krecem dok ne uzmem platinu na drugom sinu. :slight_smile:

1 Like

Zar nisi vec jednom uzeo platinu na infamous second son? :smiley:

kec i dvojka na PS3.tj. ps now :slight_smile:

Da, naravno. Platit ću Gold, platit H5, i u početku gledat kako me kose i ja gubim zdravlje. Jest jest, sad ću… Neka hvala :smiley:

Custom games, mi smo smesni, snaci ces se medju nama bar :smiley:

1 Like

Joj psihopato, ko da sebe slušam hahahahaha Samo da me namami :joy:

Drži me za riječ, dolazim u Halo 5 jednog dana. Prvo želim završit SP svih igara do tada :slight_smile:

Dogod smo @SlobeX i ja u partiji - bez brige, imaćeš koga za upucati…

1 Like

Dragi moj @ninja, em sam skeptik, em realista. Čisto sumnjam jer sam zahrđao žestoko :smiley:

Hvala Vam na pozivu ljudi. You’re the best :slight_smile:

Zavrsio Inside. Tamna, napeta, pri kraju i bizarna atmosfera kroz celu igru. Puzzles nisu uopste najteze ili najpametnije ikada, ali definitivno najelegantnjie jer sve (kao i u Limbu) resavas sa tri osnovne akcije: kretanje, skok i grab.

Prica je totalno otvorena za interpretaciju i moze se posmatrati iz dve perspektive, ideja koje igra predstavlja i samog narativa bez sirih implikacija. Ocigledni zakljucci su distopija i kontrola, ili mozda borba za oslobadjanje od nametnutih socijalnih i ekonomskih normi, razvoj drugacije kolektivne svesti, da bi kraj pokazao slobodu kao iluziju. Ili ako uzmemo naziv igre u obzir, reprezantaciju toga kao unutrasnje borbe svakog pojedinca. Cak se neke religijske imlikacije mogu izvuci. Bez obzira, terace vas na razmisljanje.

S druge stane, krije se tu i uvrnuta, postapokalipticna sci-fi prica, koja se takodje moze interpretirati na mnogo nacina, ali je to vec spoiler teritorija.

Najomiljenija indie igra prosle generacije mi je bila Limbo, u ovoj je naravno sada Inside. Ne bih da biram favorita. Obe su savrsene.

Posto je na svim platformama, greh ne odigrati.

2 Likes