Upravo pre dobio kod na meil, za betu, i bas je skinuo.
Zanimljiva je, nemoj da te odvrati odma jer u pocetku je jako tesko snaci se dok ne upoznas igru i heroje.
Ako si zainteresovan za neki gejm, poslacu ti podatke na pm. 
Sinoć bilo sjajno druženje na Live-u.
Skupila se fina ekipa:
@iKaran @SlobeX @xX8Lampard8Xx @shtrbee @ph1beropt @M007P i ja…
Halo 5 je bio ŠTOGOD!
@ninja Možeš da napraviš gif od xboxdvr.com klipa od 15 sekundi i onda postaviš (ispod klipa imaš opciju GIF). Evo primer dole:
Preko cega ti igras? Jucer sam igrao malo, ali te nisam mogao naci preko onog gamertaga.
Inace jucer prva partija - pobeda, ali sam ostao kada sam video sebe prvog na tabeli
, dugo se to nije desilo u MP igrama, da smo victory i da sam prvi.
Pitam @xX8Lampard8Xx sinoć koji Halo ima naj MP, kaže, “pali Halo 3 i piči.” Ja uđem u partiju, sve djeluje nepoznato, jbg… Hajde dobro, odem na Halo 2 i počnem “Infection”. Majko draga što je ono zarazno, a igra predobro izgleda kako sam ja mislio da će izgledat… Nakon toga ulazim u Halo 4, u kojem imam preko 200h MP-a iz prijašnjih vremena. Malo je reći da su me naučili poniznosti. Ovo je neka nova generacija životinja, evoluirali u pm… A igra, ponovo, izgleda kao igra iz ove generacije.
'bem ti Live. Plati da te se klati… Upalio sam kasnije Skyrim čisto da me psihički smiri.
Infection je jako zabavan i zarazan mod, pogotovu ak igraš u Party. Osećaj kad si poslednji preživeli dok oko tebe jure ostali da te ubiju… Priceless 
MP-u se treba bas posvetiti, kao sto kaze Dr. (MP-a) @xX8Lampard8Xx . Ne kao ja igram 5 raznih MP igara, svaku po 1-2 partije, na kraju nisam nit vamo niti tamo
.
Inace u zadnje vreme, mi se sve manje igraju fps zanrovi…
Jao laskate mi 
Salu na stranu, @Lordish s obzirom da ti se svidja halo mp toliko, preporucujem ti peticu za mo, definitivno. Sad je na snizenju, pa se isprsi za gold i to. A mi te cekamo u party
i tebei svalog ko hoce da se igra 
Skinuo sam igru preko njihovog oficijelnog sajta.
Igram preko njihovog launchera, ti ?
Zato te nisam niti nasao. Za PS4 sam dobio kod, tamo igram,
Igram Infamous:second son. Igara za prelazenje za nekog ko je tek sad uzeo PS4 ima ohoho. Pet puta sam pokrenuo Bloodborne ali uvek ugasim pri loadingu
necu ni da krecem dok ne uzmem platinu na drugom sinu. 
Zar nisi vec jednom uzeo platinu na infamous second son? 
kec i dvojka na PS3.tj. ps now 
Da, naravno. Platit ću Gold, platit H5, i u početku gledat kako me kose i ja gubim zdravlje. Jest jest, sad ću… Neka hvala ![]()
Custom games, mi smo smesni, snaci ces se medju nama bar 
Joj psihopato, ko da sebe slušam hahahahaha Samo da me namami 
Drži me za riječ, dolazim u Halo 5 jednog dana. Prvo želim završit SP svih igara do tada 
Dogod smo @SlobeX i ja u partiji - bez brige, imaćeš koga za upucati…
Dragi moj @ninja, em sam skeptik, em realista. Čisto sumnjam jer sam zahrđao žestoko 
Hvala Vam na pozivu ljudi. You’re the best 
Zavrsio Inside. Tamna, napeta, pri kraju i bizarna atmosfera kroz celu igru. Puzzles nisu uopste najteze ili najpametnije ikada, ali definitivno najelegantnjie jer sve (kao i u Limbu) resavas sa tri osnovne akcije: kretanje, skok i grab.
Prica je totalno otvorena za interpretaciju i moze se posmatrati iz dve perspektive, ideja koje igra predstavlja i samog narativa bez sirih implikacija. Ocigledni zakljucci su distopija i kontrola, ili mozda borba za oslobadjanje od nametnutih socijalnih i ekonomskih normi, razvoj drugacije kolektivne svesti, da bi kraj pokazao slobodu kao iluziju. Ili ako uzmemo naziv igre u obzir, reprezantaciju toga kao unutrasnje borbe svakog pojedinca. Cak se neke religijske imlikacije mogu izvuci. Bez obzira, terace vas na razmisljanje.
S druge stane, krije se tu i uvrnuta, postapokalipticna sci-fi prica, koja se takodje moze interpretirati na mnogo nacina, ali je to vec spoiler teritorija.
Najomiljenija indie igra prosle generacije mi je bila Limbo, u ovoj je naravno sada Inside. Ne bih da biram favorita. Obe su savrsene.
Posto je na svim platformama, greh ne odigrati.