Šta trenutno igrate? vol. 5 (2015-2016)

Da, bas se toga plasim. Ja sam inace neujednacen igrac, oduvek bio. Jednu partiju razbijam, odmah sledecu ko da prvi put uzeh kontroler u ruke.

Nikad nisam provalio u cemu je tajna. Kako da ti se ne razbije koncentracija, da ostanes duze u ‘zoni’…

1 Like

Mozda je to sa godinama. Gomilu takvih situacija sam imao dok sam igrao Halo 5 mp. Nisam igrao nikakav mp “dok sam bio mlad” da mogu da zakljucim da je do neceg drugog. Mada ti kazes oduvek bilo…

Kontam da kada se to igra od svezih mladjih dana, uvezbaju se i refleksi i koncetracija i taj awareness se ureze u licnost, ovako ponekad proradi inat i ponos, ali telo ne moze dugo da izdrzi :smiley:

Ovaj citat ce imati sve vecu upotrebljivost kako godine budu isle, rekao bih. :smiley:

2 Likes

Kad igras MP, moras da sedis u MP polozaju, laktovi na kolenima, nagnut, i ne trepces… Odma K/D skace za bar 0.5 :smiley:

1 Like

Momcovi igra li ko od vas battlefield 1? Stavio sam igricu da se skida tako da od veceras/sutra ujutru(zavisi od brzine skidanja) sam spreman za online

Veceras pocinjem CoD IW kampanju, can’t wait :rocket::waxing_crescent_moon::rocket:

jel to dobro

Gledam videe od one cheesy mofo-a kako igra bf 1. Pa taj covek je lud, ja onako dobro na misu i tastaturi ne bih mogao da igram :slight_smile:

Mislis ovako? Nije 91:0 ali moze da prodje :smiley:

Ono sto ti ja savetujem je da povecas malo mini mapu(meni je na 130%), slusaj korake gde su protivnici, koristi tap-fire za sva oruzja osim lmg, i nemoj da trcis otvoren po livadama, nego uvek gledaj da imas neki cover oko sebe. Takodje, gledaj da si uvek okruzen svojim saborcima, sam nista neces uraditi, i obavezno na rb(r1) spotuj protivnike, da bi se pojavili na mini mapi…
Probaj to malo, pa javi jel ima pomaka :slight_smile:

3 Likes

Ako mislis na COD IW, definitivno najbolji COD kampanja do sada. Samo su se izdavaci zajeb_li sto su stavili u naziv COD, rezem ruku da ne pise COD u nazivu, kod velike vecine bi bio ovaj fazon :astonished: .

Samo cu ti reci da je steta sto nemas PRO…

Vidim da dajes savete :smile:, a i vidim, zakljucujem po svemu…da si majstor u MP igrama, pa me zanima, u cemu je kod mene problem, da li je razlog to sto igram sa 70cm udaljenosti maximum 1metar se udaljim, doslovce glava u ekranu? A ako se udaljim na 3 metra onda nisam u borbenom polozaju(sedecem) nego u polu lezecem.

Daleko sam ja od majstora…
Igram solidno to stoji, malo bolje od prosecnog igraca…
Ja sedim na metar ipo-dva a igram na 40’’ TV-u. Ali se nagnem onako kao sto sam opisao gore i koncentrisem se koliko mogu…
Poenta je samo vezba, sto vise vezbas, to ces bolje igrati.
A tvoj problem cenim da je previse razlicitih igara i previse season pass i svega, pa ne mozes na jednu stvar da se fokusiras :smiley:
Evo probaj da igras 10 dana BF1 MP, samo to, nista drugo. i videces drasticnu promenu, kad ti to predje u rutinu, sve ce biti lakse.
Ja igram dobro jer 90% vremena sto igram, to je MP(Halo, Gears, Bf, nekad je i cod bio u rotaciji), a igram dosta generalno.
I da, svi misle da je MP u pucanju, a po meni, mnogo velik uticaj ima i kretanje, i koliko brzo odreagujes. Ja generalno nisam najprecizniji na svetu, ali se brzo snadjem u situaciji, i dobro se krecem. Ovo je posebno bitno u bf1.

2 Likes

Ta poza u kojoj igraš izgleda ista kao u mene prije 20g kad sam ko klinac slagao lego kocke :smiley:

Zavrsio sam prvu epizodu Life is Strange… Prica mi je odlicna… Jako mi se svidja i sad mi je krivo sto imam samo prvu epizodu :confused: Kakva su vasa misljenja o ovoj igri?

Presao sam sinoc Inside od Playdead-a. Vidio da je na listama za GOTY, pa reko’ da predjem.

Nije mi se svidjela igra, tj kraj o kome su svi pricali. Ocekivao sam nesto fenomenalno, a dobio… Pa kraj. Sto kazu Ameri “nothing to write home about”.
Da ne grijesim dusu, dok traje dobra je, iako je poprilicno lagani linearni puzzle platformer. Kada dodje vrijeme za nagradu u vidu kraja, ja sam se razocarao.
U mojoj glavi, Limbo je bolji.

1 Like

Isti osecaj sam imao i ja za Inside kada sam ga presao.Koliko je hvaljen,razocaranje na kraju,ne samo kako se zavrsila igra nego celokupan utisak,nista posebno…

1 Like

Dobro je, nisam jedini. Bas sam imao meh osjecaj na kraju, a znam da su svi hvalili kraj. Sta znam, mozda nismo za te artsy igre

Ja zapravo obozavam bas takve igre,i meni se naprimer limbo vise svideo,mozda smo ocekivali previse ali bilo bi mi zao da je nisam odigrao…

To je problem kad ljudi nahvale neku igru, lako se desi da ti previse dignu hajp.

Meni je Inside bio fantastican, ko igriva nocna mora. Svaka nova deonica samo produbljuje misteriju, desavaju se potpuno neocekivane stvari.

Sam kraj, u smislu zadnje scene, i nije nesto, ali ta poslednja sekvenca… covece. Stvari se desavaju na ekranu, meni usta otvorena i ne mogu da verujem sta vidim. Bolesno, inspirisuce, zastrasujuce, odusevljavajuce. Lidija pored mene isto samo govori ‘wtf…’

Posle svega, pogledajte jos na yt alternativni kraj. Nije ko da ce mnogo toga biti jasnije, al desavanja dobijaju jos jednu, jezivu dimenziju.

Generalno, kad igramo igre znamo sta da ocekujemo. Sve prati neke prethodno postavljene kalupe, imamo zanrove, uglavnom znamo sta nam je ciniti. Inside te baci u ves masinu od samog pocetka – tumba te mentalno, atmosfera te truje, ne znas uopste sta da ocekujes iz scene u scenu. Masterpiece. Goty.

2 Likes

Zavrsio sam The walking dead season 2 Serijal sa najboljom pricom po meni,ni jedna igra mi se nije ovako uvukla uz srce.

BTW jel zna neko kad izlazi season 3 ,mislim rekli su ovog meseca , ali vec je pola proslo ?

Pogledajte ludilo:

Inace, ostrooki ce primetiti da titani povremeno stave neku drugu poruku sem “eject” kad se lansiras van. U ovom slucaju pise “WRONG US, SHALL WE NOT REVENGE?”

Al ima i da ti knedla bude u grlu, kad sam prvi put video: “FLY, YOU FOOL” sekund pre nego sto sam izleteo. Neee, izvini sto nisam bio bolji piloooot.

I to sto tacno imas zenske i muske titane. Takvi detalji puno doprinose. I evo sad mi se igra, a osam je ujutro ovde.

2 Likes