IGN US:Dishonored 2
Editors` choice 9.3
Amazing
A superb sequel from every angle, Dishonored 2 accommodates any type of chaos you choose to throw at it.
13 Nov 2016
IGN US:Dishonored 2
Editors` choice 9.3
Amazing
A superb sequel from every angle, Dishonored 2 accommodates any type of chaos you choose to throw at it.
13 Nov 2016
Tamara mi sinoc obecala da cu moci igrati veceras bez prekida, posto, jelte, poet hocu da igram Mass Effect 3. Kad sam sinoc prvi put upalio igru, djelovala mi je malo grubo, krzavo, kao da je sub 720p igra u pitanju. Danas, kada sam nastavio, izgled igre mi je bio odlican, nisam to ni primjecivao, cini mi se da su me razmazili ps4 i xo.
Krenuh lagano na prvi mjesec, spasavaj novog vodju Turiana (Turijanaca?), pa razgovaraj malo na palubi sa svima, pa deder provjeri mailove, pa kupi upgrade… proleti dva sata igranja. Prvi put kada sam prelazio igru svi razgovori su me zamarali, sada ih i ne primjecujem, valjda nisam nestrpljiv da cidim sta ce se desiti. Gameplay je odlican, sve je odlicno ukomponovano, te je combar najbolji u serijalu. Igram kao Vanguard, omiljeni potez zalet+nova+power melee. I igram tako, uzivam, i tek onda shvatim da sam igrao igru sa prosle generacije konzola bez ikakvog zastoja, kao da je neko pravio igru za XO.
Moram napomenuti da nikad nisam imao ljepseg Sheparda (no homo), inace izgleda kao da ga je Boban Piroman pravio, celav i ruzan.
Ko ima XO, EA Access je 5$ za mjesec dana, dobijate sve tri ME igre uz pretplatu. Definitivno deal/steal.
I uhvatim sebe kako razmisljam da je bc killer app za XO, samo cekam da izadje Scorpio, kontam da ce za bc ubaciti i neki up res, tako da mi druge konzole gotovo nece trebati. I onda se sjetim da sve ovo radi PC, uvijek imas dostupan bc, a rezoluciju podesis po zelji. Jbg, mozda je i PC dobra kupovina, tek uz ovaj bc vidis koliko olako prihvaras mogucnost PC-a da gura sve 15 godina unazad.
Mogu da javim da je i iduci nivo Titanfall 2 kampanje bio fascinantan. Sad mi je maltene zanimljiviji od multiplejera.
A u mp su me razbijali. Smrc. Aj na stranu to sto lose ciljam i stalno gadjam u noge dok mene svi u glavu, nego sto stalno nekako napravim pogresnu odluku – dodjem do coska, okrenem se desno, a protivnik je bio levo. Ili trcim pravo, primetim nesto iz ugla oka, brzinom munje se osvrnem, a bas u tom trenutku protivnik izleti tamo gde sam malocas gledao.
Sve nesto u tom fazonu.
U prevodu omatorio si! 
Da ne otvaram novu temu: Super Mario Run izlazi 15. decembra, cijena 10$
Nešto mi ovaj Ebony ratnik više liči na easter egg Sir Gregora, AKA The Mountain, iz Game of Thrones 
Skyrim je i bio zamisljen kao igra iz Game of Thrones univerzuma, pa kada se odustalo od projekta, nastalo je ovo. Ne sjecam se je li to bilo za prvu ES igru, ili bas Skyrim, ali se sjecam da sam citao o ovome.
Odbili su ponudu. Što ih očito nije spriječilo da stave nešto iz dotičnog univerzuma
Evo članak iz 2011-te:
Kakva su vasa misljenja o Mafia 3?
Drug je krenuo da je igra i kaze da mu grafika i nije nesto, da je voznja auta ocajna, kao i to da je dosadan gameplay… Jedino mu se prica svidela, sto nije bio dovoljan razlog da se zadrzi na ovoj igri, pa je odlicio da je proda…
Voleo bih cuti jos neko misljenje o ovoj igri 
Mislim da vredi odigrati zbog price i gangsterskog smeka. Meni se svideo pocetak sa pljackanjem trezora na PC-u. Na Pro konzoli navodno dosta bolje radi…
Nabavio sam kod za hitman sezonu 1 i vau kakva je igra… Atmosvera, poprilican broj mogucnosti za zavrsavanje misija, ogromne mape… I sve to u 64GB 
Sezona 1 - 64GB
MCC 4 igre + film - 60GB
Go figure 
Vidim da je Dishonored dobio skoro sve desetke i bas mi je drago zbog toga. Obozavam prvi dio, tako da cu i dvojku odigrati kad joj malo splasne cijena 
Nego, pojavljuju li se Daud i njegovi Drunken Whaleri? Oni su mi najgotivniji likovi iz prve igre
Igra sa onim treningom je oko 17 GB, sve ostale misije su po 7GB i na kraju summer bonus je oko 11 GB
Ali MCC je remaster, Halo 5 je oko 98GB 
Zavrsio The Walking Dead Season 1 igra je predobra ,znaci sve mi je vrijeme drzala paznju,jedino me onaj kraj stvarno razocarao Nisam ocekivao da ce Lee da umre,jesam ali tek negdje onu zadnju epizodu.Nadao sam da ce nekako preziveti poceo sam i Season 2 i stigao negdje pred kraj 1 epizode ili druge nisam siguran, ali nije to to vecinom jer nije vise isti karakter.
COD: IW vec sada(nedavno izasao) ima 90GB, za godinu dana ce se sa 90GB dignuti pretpostavljam bar na 120GB, kada izadju svi update-i,i onih 4 DLC-a
. Kao i BO 3 za 30 -ak GB je veci sada nego kada je tek izasao.
Ne pojavljuje sa Daud, verovatno je mrtav posto je opcija da se rokne u prvom delu. Od poznatih, osim Corva i Emily naravno, pojavljuje se samo Sokolov.
Elem, sinoc odigrah A Crack in the Slab misiju, onu sa vremenskom zavrzlamom. Zadatak je otkriti tajnu glavnog negativca koja se desila pre nekoliko godina, u vili koja je sada u rusevinama. Dobijas neku spravicu sa kojom mozes u bilo kom trenutku setati iz proslosti u sadasnjost, i suprotno. Ta mehanika se naravno koristi za resavanje kretanja u okruzenju, jer ono sta je sada prepreka nekad nije bilo tu. Ali to nije sve, sa njom takodje mozes preko kristala koji se nalaze na vrhu spravice “proviriti” u proslost ili sadasnjojst, bez putovanja do tad ili sad. E ova mehanika je idealna za necujno eliminisanje protivnika. “Proviris” gde se nalazio neprijatelj, odes iza ledja, prebacis se u proslost, onesvestis / ubijes ga, i odmah bezis u sadasnjost. Savrseno! Ako te neko od strazara primeti, pobegnes i viris kako te traze i cude se gde si nestao.
Plus ima tu nekolicina veoma kreativnih zagonetki koje resavas takodje pomocu uzrocno-poslednicnog odnosa proslosti i sadasnjosti kako bi otvorio sef ili pokupio Rune / BoneCharm. A da ne pricam o tome, kako jednom odlukom na kraju misije mozes kompletno promeniti izgled vile u sadasnjosti, kao i izbrisati bitna desavanja koja uticu na karaktere s kojim saradjujes. Tako sam izgubio jedan BoneCharm jer ga nisam pokupio, a promenio sadasnjost i on sada naravno vise nije tu, ali isto tako pojavili su se novi collectibles kojih nije bilo ranije. Sve ostalo sam pokupio.
Uzivancija je igra, a ja prelazim natenane, za jednu misiju mi treba i oko 2,5h. Trudim se da istrazim sto vise, ali nije bas da zavirim u svako cose.
Sinoc sam krenuo malo sa Life is Strange…
Prica za pocetak mi je ok, jako sporo igram jer sve citam i obilazim svaki cosak… Grafika je tanka, gameplay malo sporiji, ali prica nije losa 
Poceo sam je igrati jer sam citao da je neko pisao kako je zaplakao igrajuci je… Meni se jos uvek ne place, ali videcemo 
Samo da javim da sam juce u Titanfallu neocekivano doziveo nekakav levelup svojih mogucnosti. Skinuo neki patch kroz vazduh izgleda.
Odjednom sam ciljao dvostruko bolje, duze ostajao ziv, cak u dve partije prvi dobio titana. Necuveno.
Eto ipak je moguce dobauljati do nekakve kompetencije od onako skromnih, da ne kazem ocajnih, pocetaka.
Sad se samo brinem da patch ima vremensko ogranicenje i da je ispario tokom noci. Mnogo je lepo bilo dominirati.
Hoce to tako s vremena na vreme ali ispari preko noci, kao da si iskoristio one ime PRO card