Šta trenutno igrate? vol. 4 (2014)

Nisu baš to igre koje prodaju konzole ali su obe kul. Meni je taj MK miljama bolji nego onaj na Wii npr… Baš mi je bilo krivo što takav MK nije izašao za Wii tada, a i 3D je odlično impelentiran.

3D Mario Land ti je kao 3D Mario World Lite, ili bolje rečeno 3D MW ti je nastavak Land-a :slight_smile: jer je meni baš ono, jako slično… Mada mi više leži Mario Land baš zbog toga što nije baš toliko drečav.

Inače sa karanom se ne bih složio za ALBW :smiley: To je sve samo ne moderna zelda. Moderne zelde su Skyward Sword, Twilight Princess donekle itd itd… ALBTW je klasična old school zelda, više je old school od bilo koje 3d zelde, pa i tih prvih sa N64. Znači apsolutno isti feel kao ALTP, isti svet, ista mehanika, iste fore…

Ceo doživljaj, gameplay + fore + koliko je duga + grafika + kako se iskoristio 3d + ajtemi i sve u svetu bukvalno opravdavaju GOTY za handheld igre. I da, nije moderna nego totalno old school. Nego je Karan igrao s****nim redosledom sve zelde pa mu se čini da je to moderno :smiley:

Pa nisam igrao A Link to the Past, a ista je mapa, samo kazu da nije nastavak. Aj sacekaj da odigram i to pa cu ti reci tacno :slight_smile:

Pa evo ja sam ti rekao :stuck_out_tongue: Ja sam igrao sve zelde, jednu sam samo odigrao do kraja xD

ALTP ti je izašao 1991 :slight_smile: can’t be more old school than that :smiley:

Vjerovatno cu prvo odigrati The Wind Waker, pa cu onda ALttP. A Majora’s Mask kad bude moglo na mojoj kartici, imas fore jedno dva mjeseca da predjes :smiley:

Nakon 100 muka oko pokretanja** Dragon Age- inquisition** (nikad prije toliko radi/ne radi shema) sad mi je zao sto sam izgubio vrijeme na istu.Inace sam izigrao prva dva nastavka koji su bili cisto rpg loodilo ,ali ovo je beta od bete.Uzas od neispoliranosti , bagova i rusenja usred igre. U nekim trenucima sam mislio da mi crkava Rgh ili box ,ali nije jer sve ostale rade tip/top.Steta sto su poceli izdavati poluproizvode - vise manje.
Ovo je vec drugi u nizu naslov (Mordor) koji je izdan kao potpuni poluproizod i coek stvarno treba biti slabovidan i pijan(zajedno )da mu to ne smeta.Steta ,nekako sam se nadao da cu si uzeti oko 50 sati zezancije u uzivancije .
Misao u ovom trenutku kaze :
Odi u shop - kupi ps4 i uzivaj pomalo ,a do tada ganjaj RE HD.

Za X360 ne mogu da govorim, ali na pc-u ni narodna verzija nije poluproizvod. I nema nikakvih performance problema. Imam oko 42h gameplaya pa mogu sa sigurnoscu da kazem :slight_smile:

Možda mi nećete verovati, ali ja igram Battlefield: Bad Company 2! Svojevremeno sam se toliko bacio na MP, da sam potpuno zaboravio na kampanju.
Evo, odmakao sam nekoliko nivoa, igra i dan danas sasvim ok izgleda, ali ono što je najinteresantnije - vodim se mišlju da ponovo krenem u MP!

Neso, BC2 ima ubedljivo najbolji multiplayer… Ja sam bio admin na serveru od dva drugara… Pre 2-3 godine smo po ceo dan visili na ts i serveru… Ono tada je bio aktuelan bf3, i svi smo ga imali, ali niko nije hteo da ga igra, nego smo picli na svom serveru :smiley: Mapa heavy metal i beskrajno istrazivanje i pucanje :smiley:

EDIT:
Covece, sada kada si spomenuo, probudio si mi stare uspomene, izgleda da cu uzeti na originu ili steamu ovu igru… :smiley:

Ekipa sa foruma je tada doživela DRUGU renesansu. Posle ban talasa, koji je malo koga poštedeo, dugo se nismo skupljali, no BC2 nas je ponovo okupio, doduše u malo promenjenom izdanju, ali bitno je da smo roštiljali svako veče par meseci!

10e je na steamu… Mozda i kupim da osvezim secanja… Ako ima neko sa foruma ovde da bi igrao preko pc-a neka se javi, pa da organizujemo nesto :slight_smile:

Da li je neko igrao Evolve? stavio sam sinoc da se skida narodna verzija. Pa ako mi se svidi da pazarim.

Imam ja na PC, ali sam ocajan u shooterima sa misom i tastaturom, tu bi mogao biti neki koji pojacava statistiku drugima.

A ja ne mogu da upucam nista na konzoli :smiley: Da ne igram FPS ne bih ni imao PC u kuci :smiley: :smiley: :smiley:
Kako ti se ovako cini igrica? Kakva je grafika?

Joj nisam ni vidio post za Evolve, ja pisem za Bad Company 2 :smiley:
Evolve mi je od starta bio odbojan, mozda ga probam kad postane F2P

Tesko da ce ikada da bude F2P ali e cena verovatno da padne. Iskreno cekam da padne oko 20-25e ne dam preko.

Pa ja bas nekako ocekujem da ce f2p vode. Model kupovanja i mikrotransakcija je kao u f2p modelu, ako im drasticno opadne broj igraca, eto njih u f2p vode, a zarada ce dolaziti od skinova.

Ma kapiram ja koncept ali mislim da od toga nema jos nista. Ovo je pravila ista ekipa kao Left4Dead pa ce istu pricu da guraju i sada.

Ajde ako je neko rad da igramo BFBC2 preko pc-a, neka se javi… Ali da nas se skupi barem 4-5 da ne kupujem dzaba igru :smiley:

Evo, ja uplatio Live, pa večeras da se podsetim B:BC2

Radi priprema za Arkham Knight, poceo samo polako da prelazim prva tri nastavka :slight_smile:

Arkham Asulym completirah :smiley: