Šta trenutno igrate? vol. 4 (2014)

ok videcemooooo :smiley: heheh

prvo malo da odigram offline cisto da se uhodam sta i kako, pa cemo onda dalje, nisam igrao NFS jos od Shift 2

Ako budes kupio nemoj da inkorpiras need for speed network app. iako deluje super na prvi pogled, ima overwatch mode gde si nesto kao master of puppets. valjde je super kad se ti bavis time, ali kad igras normalno igru pa ti se ubaci neki idiot pa ti postavlja road blockove i spikevoe na svakih 200 metara, nervira jako

hvala za info :wink:

cekam samo da stigne risiver za gamepad, jer ne mogu ja to na tastaturi, to mi je kao da sam smotan skroz na skroz, nemam osecaj bre, a cu onda da isprobam prvo SP pa javim sta i kako, do tada ce da se igra Driveclub

Kako to da se bacas na PC?

pa lepo ja kad se esaberem za PS4 ja se oduzmem :smiley: hehehehe, ovako mi 10x lakse sto sma uzeo PC, em bolja grafika em me manje kostaju igre kada sagledam odnos cene pc-a i igara za PS4. Komponente mogu da zamenim uvek, prodam, dokupim i slicno, na PS4 to je sto je, dao sam lovu za igre i ostaju mi, ne volim da ih prodajem, dakle bacio pare skroz, ovako bar ih izvucem a igram sve one igre koje su multiplatform za dzabaka

Zato je share tu :), kad pogledas i podelis na troje ljudi igra te izadje za djabe…:smiley:

a kad mi zatreba komp za nesto drugo sem igranja, a ja na laptopu, ne mogu da zavrsim npr neku bitnu video obradu ili neko zahtevnije PS zezanje, nije sad da radim to non stop, ali radim…

Trenutno igram ovu igru, upravo narezana i napravljen omot :slight_smile:

http://www.dodaj.rs/f/2F/rh/26eFctXl/nba-igra-za-xbox360.jpg

Narezao i naprqvio omot :smiley:
Znaci igra je konkurencija GOW-u pravom recju, grafika u sumi, znaci ne znam, ne isplati se gledati nego krljati neprijatelje :slight_smile: xexe
Ko je nije odigrao ne znam sta ceka?! Igru sam juce dobio a danas presao, upalio kontroler i razbo sam VARVARE :slight_smile: xexe
Igra je must play.

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Odigrao sam jedno 4 sata alien-a i usro sam se :smiley: 10 minuta nisam smeo da izadjem iz ventilacionog dok je kruzio Alien. Razmisljam da ostatak odgledam na YT-u, srcka je u pitanju :smiley:

Igra li to ko na pc-u ? jel zahtevna kolko,kako radi ? :slight_smile:

Slika i prilika modernog gejminga - udjes, izadjes i gotovo. Danas je postalo potpuno normalno da igra ima 6-8 sati efektivnog gejmpleja, ubace neki drljavi multiplejer i prodaju ti to za 50-60 evra.

Pa kad moze jedan audio CD sa plafon sat vremena audio zapisa da kosta 20 dolara, zasto igra ne bi bila 60. :slight_smile:

Mislim da digitalni formati kostaju plafon 10. :slight_smile:

E sad, pa onda igraj neki JRPG, da bi imao 100% u većini njih bi ti trebalo od 80-300+ sati :slight_smile: A možeš i MMORPG… Ili igraj Indie igre, one su do 10-15$, a imaju dobar gameplay, emocija i gomilu drugog. Nije kao da nemaš izbor, zar ne? :slight_smile:

Ja kada sam presao Ryse sada bih odigrao shadow of mordor :slight_smile: svidja mi se igra.

@Lynx nemoj da si mrzovoljan i developeri trebaju da jedu :slight_smile:

60 dolara su i digitalni download i fizicke kopije, tu nema razlike u ceni. Ako bismo gledali tako, uzmi za primer iTunes, gde u proseku album kosta oko 15 dolara. Koliko je ljudi, vremena, resursa, novca potrebno da bi nastala jedna igra, a koliko da bi se snimio cd? Realno, uzevsi u obzir cenu audio cd-a, igre ispadose potcenjene cenovno. :slight_smile: Necu ni ja sad da ispadam licemer i pricam kako bih voleo jos skuplje igre da budu, i ovo je dobro kako moze (citaj: bi trebalo) biti. :slight_smile:

Jbg ja moram da teram kontru malo, ali u poslednje vreme (par godina unazad) meni te 5-6h gameplay igre traju po mesec dana s obzirom da igram story mode svake igre po 1-2h max u jednom danu ili par :). Ne znam kada cu alien proci, ortak ga igra par dana tek je na sestoj misiji a ima 15-16 ili koliko vex

Sent from my iPhone using Tapatalk

Realno gledano kadq bi cena originala bila 30€/$ ubili bi pirateriju sa cenom ali totalno, mislim da bi svima to odgovaralo, mislim igracima :slight_smile:

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Ma jok lol :smiley: mozda sam se prebacio ali ti si u proslom topiku rekao da ces uzeti bf4 premium edition uskoro pa da igramo ili sam se prebacio? Pitanje moje upuceno tebi je toralno zasebno od tvoje diskusije sa mirkom i mog nastavka :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk