Sve se slazem, i meni je bio nekako deja vu i mid. Raniji su imali neki smek, kuca hanibala, rumunsko selo kao iz istocne srbije.. Da ne pricam da su imali i sjajne VR modove.
Čekam da mi se oslobodi TV pa da krenem Gothic Remake pa dok ne krene SoP.
Isti osećaj i u mom slučaju, osim grafike koja je na pro konzoli još raskošnija ni da me dirne… Čak mi je i deo u hotelu bio bolji nego kasnije sa Leonom Rambo stajl.
7 i 8 mnogo bolji, kao i 4 remake…
Koliko je samo ovo monumentalan naslov bio, moglo bi se reći i danas da za mnoge može standarde da postavlja kad je sve nekako dumbed down
lootuju tebe, ni mapu nemaš, spor si i nikakav sa oružjem, neće čak ni da razgovaraju sa tobom dok ne stekneš malo reputacije.
Jedan od retkih naslova koji ono baš udaraju na nostalgiju.
Preporuka za ove mlađe naraštaje da ne propuste, nije duga igra po današnjim standardima.
Mislim da će igra mnogo loše proći upravo zbog tih mladih naraštaja.
Na žalost odustaće posle 10min, tako mi deluje po svemu jer je sve zadržano kao u originalu.
Maločas završio sve Sly Cooper igre i pokušaću da Sly 4 izbrišem iz sećanja… šta je ovo ![]()
Paraglajding po Parizu i vazdušni brod na kraju Sly 2 su mi definitivno najupečatljiviji momenti čitavog serijala.
Ništa dubokoumno ali ovo platformisanje i šunjanje mi je odlično palo, a i reko da vidim šta su Sucker Punch radili pre Infamous i Ghost igara.
Sad je vreme da nastavim Fatal Frame serijal i iskoristim PS Sale za Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse.
“Sirena golišavi kostimi” sa ultra scary vajbom, here i comee! ![]()
Završio WH40k Rogue Trader! Najzad. Ni ne znam tačno koliko je sati trebalo, ali preko 100 sigurno.
Odlična igra, skriveni dragulj na gamepassu koji me čekao dobre dve godine da se nakanim i pokrenem. Mislio sam da ću probati i obrisati, al wh40k univerzum (o kojem praktično nisam znao ništa, a baš je kul) i priča su me najviše uvukli. To, plus moja družina, svi odreda ludaci i fašiste, kako ih ne zavoleti.
Ko što pomenuh ranije, da je igra imala budžet baldurs gatea 3, bila bi hit generacije. A ovako, spalo na word of mouth, pa ko zna zna.
Za nekolicinu vas koji će znati o čemu pričam, par malih faktoida – moj Rogue Trader je bio snajper. Nakon malo tromih performansi u prvoj polovini igre preradio sam je u smrtonosnu mašinu, najjači damage dealer u grupi. Tu negde po efikasnosti je bila i Argenta, sa svojim heavy bolterom kosi heretike ne pita. Cassia i Jae ko podrška, Abelard tenk naravno. Poslednji slot mi je bio klimav, do kraja igre sam se predomišljao koga bih. Na kraju povedoh Idiru u finalnu borbu, al možda je trebalo Ulfara. Eh, više nije bitno.
Mnogo dobra igra.
Sad jos možda budem lud i pokrenem odmah Space Marine, čisto da nastavim u istom fazonu.
Kompletiran 007. Apsolutni banger od igre, i zaslužen dobar prijem od publike i kritike. Vidim da su lepo i prodali i zaradili. Sada samo Amazon da ne zasere nastavak.
Bio mi je u uskoj borbi za goty lični, ali RE9 je ipak malo ispred.
Naterah se nekako spiderman 2 da igram, ništa neviđeno, kopile ubisofta i arkham igara sa, ako je ikako moguće, krindžastijom pričom i cinematicima. Od playable likova nisam samo još bio jameson ili kamera na telefonu ![]()
Onimusha demo, raduje me da je ovako optimizovano, nažalost, kako prolazi vreme sve su manje šanse da će se vratiti na dragons dogma 2 da je iole ispeglaju. Pojedini se nadali da će sada biti predstavljen neki dlc/expansion i ujedno je doterati ali izgleda su skroz digli ruke.
Šššš čuće te neko ![]()
O ovome ja pričam od kada je izašla igra. Najveća ironija je što taj gameplay loop nije promenjen još od The Amazing Spider-Man 1 i 2. Možda ćak i ranije. Probaj te igre, videćeš da je isto, samo grafika drugačija ![]()
Znao sam da nisam jedini
Ma da, isti manje više stealth takedown s plafona kao u amazing sm itd.
Gledam kako odmiče story i kontam ajd ne mogu ništa revolucionarno da promene, al sam se nadao makar sa ovim Symbiote mogli su da naprave nešto novo, ma jok.
Moralesa sam batalio na pola, i namerno rekoh sebi nek prođe vremena dok budem igrao 2, možda zaboravim, ma jok, isti osećaj, na 44% negde, već mi se povraća odavno ![]()
Presao Mixtape u dva sedenja.
Nije ovo igra u klasicnom smislu. Sta je tacno, ne znam. Blago interaktivni film? Tako nekako. U svakom slucaju, digli ljudi frku ni oko cega, standardno. Ne mora svaka igra da ima ‘izazov’, pustite ljude da eksperimentisu. Ako nadje svoju publiku, super.
Inace sama igra je vrlo simpaticna, hirurski pikira na vajb i nostalgiju. Ko da ju je John Hughes pravio, dekadu kasnije. Moje licno iskustvo se slabo poklapa s americkim tinejdzerima u idealizovanom gradicu devedesetih, al svejedno navelo i lidiju i mene da se sa setom prisecamo sopstvenog detinjstva.
U tom smislu mission accomplished. Iako traje oko 3 sata, druga polovina se malcice otegla, mogli su komotno malo da stesu. Neke scene su zaista bile poetske, mada bih rekao da su forsirali letenje jedan put previse.
Da nije ispala igra, mogao je fin coming-of-age film da bude. Tinejdzeri standardno nervirantni i opsednuti sobom, al sad sam dovoljno mator da mi je i to bilo simpaticno.
Odigrao Luna Abyss sa Game Pass-a, ima te neke bullethell fajtove kao Returnal samo što je iz prvog lica i nije roguelike, nego standardno sa izdašnim checkpointima. Isto nišaniti ne moraš nego lock-onse zaključa na neprijatelja, možda može u opcijama da se namjesti da moraš da ciljaš, ali ja nisam, odgovaralo mi je da se fokusiram samo ba izbjegavsnje projektila. Pored toga ima neke platforming sekcije, donekle interesantnu priču ali ništa posebno. Tek taman onoliko dovoljno da je odigram do kraja, neka default 7/10 igra.
Isto krenuo da igram Echo Generation 2, svidjela mi se igra. Na početku možda previše lagana i priprosta, ali zanimljiva i ima taj neki šarm. Sledeći nivoi kako su odmicali postajala mi je sve bolja, tu sam prvi put i poginuo i prvi put da su mi falile neke karte na početku pa fajtovi nisu bili walk in the park. U međuvremenu mi istekao Game Pass pa ču joj se vratiti kad ponovo uplatim što očekijem tamo pred izlazak Halo ukoliko me ne iznenade nečim.
Vratio se sad sejvu iz Divinity 2, 'ladno zaboravio kontrole i sve, trebalo bi vremena da se uhodam. Isto počeo da igram Witcher 2 koji sam počeo jednom na PC-u sa ulitanim sejvom iz keca ali tad sam batalio. Sad zbog najavljene nove ekspanzije planiram da odigram ponovo i trojku mada ći staviti na easy da uštedim na vremenu.
Dvojka za sad je priča zanimljiva i dobra, neki osjećaj da je zanimljivija nego u trojci, ali sve ostalo je rough. Grafika, nisam ni očekivao ništa bolje, stara je igra, kontrole su užas, ne postoji opcija za sensitivity da naštimaš kad se okrećeš okolo, okrećem se kao na ringišpilu. Combat užas živi ali ne igram zbog toga svakako. Igram da vidim priču i lore i to je to i zapravo se veselim svaki put kad upalim.
Pročitaj knjige, ako voliš Witcher, nakon knjiga ćeš voleti 5x više.
Ovo planiram mozda lidiji da predlozim, deluje ko da bi moglo da joj se svidi. Jel ima nekakvu pricu koja je iole zanimljiva?
Ima priču, sad koliko je zanimljiva, teško je reći jer je sve izdjeljeno po epizodama, koje bi se ba kraju trebale spojiti u neku cjelu priču, bar tako izgleda ba onom meniju kad biraš epizode. Npr. prva epizoda igraš sa bekom djevojčicom ba kojoj su radili eksperimente i ima neke moći, vidiš da je tu bilo i druge djece, nešto kao da si mala Eleven is Stranger Things i bježiš odatle. Druga epizoda, djeluje kao da igraš sa nekim radnikom iz jedne takve ustanove, mada je drugačije jer su drugačiji neprijatelji i sa tim likom imaš 2 epizode. Onda 4. epizodu što sam odabrao izgleda kao da je skroz nepovezano, ono kao neki crno-bijeli film estetika i igraš kao neki zombi koji dovoje svijest i onda kao majka traga za svojim djetetom. Na toj epizodi sam stao, vjerovatno će kasnije imati više smisla i povezati sve te epizode iako je meni to još uvijek nejasno kako.
oho pa to zvuci jos i zanimljivije nego sto sam se nadao. lepo, lepo.