Šta trenutno igrate? (2025)

Najzad sam presao Diablo 4 DLC.

Nema mnogo mudrosti, isto ne kao i original Diablo 4.

Odlicna je igra kako grafika tako i sve ostalo. Prica dobra sve na mestu. Barem meni je od prvog dela jos davnih 90tih glavni pokretac igranja bila prica. Moram da priznam da posle toliko godina i dobre price bice jako tesko napraviti nastavak. Alije svakako oatalo dosta toga da se uradi i kaze.

Od “unapredjenja” DLC u odnosu na original tu je samo gomila beskorisnih opcija koje ne znam ni cemu sluze. Prilicno zamorno cak frustirajuce sta sve ima a pri tome i ne radi.

Klasicno vestacko produzavanje vremena provedenog u igrici. Realno nema DLC ni 5-7h laganog igranja.

2 Likes

Marko, ima milion novih opcija.. nije poenta u toj DLC kampanji. To se uvek brzo predje.

1 Like

Pa da, milion novih i potpuno beskorisnih opcija. Kapiramja da je lakse ubaciti jos gomilu beskorisnoh opcija za neka budzenja oruzija i beskonacne statistike koja ne znaci nista. Nego napraviti jos 2-3 nivoa/oblasti ili pecine za ocistiti videti itd.

A onda kao vauu DLC 15h igranja. Od toga 10h blejanja u neke brojke i procente.

Pa u stvari je 150-1500 sati zbog endgame contenta koji je beskonacan. A te opcije ne mozes da cenis ako ne igras Diablo i ne cepas online eventove.

1 Like

Vecu glupost od toga nisam video i cuo..

Pokusali su i ocito uspeli da od odlicne SP igra koja ima nadrealno dobru pricu naprave MP glupost.

Potpuno besciljno i glupavo.. Nije to Fortnite.. Ali jbg takvo retardirano vreme, retardirana i publika.. Sta ocekivati od generacije kojima je tema i interesovanje u zivotu uvodni logo kada upale konzolu i tv.

1 Like

Diablo je od dvojke fokusiran na MP i na neverending loop

1 Like

Znam, igrao sve. Zato sto pokusavaju da muzu MP. Posto je SP jednokratna prica koja donoai znatno manje para.

Svakako budalastina, mogu ja da se fokusiram na svemir sto me nece uciniti astronautom..

Diablo je bio i ostao top SP igra sa lepom pricom.

Ne znam, ali Diablo se nikada nije igrao samo jednom. Još od keca to je bilo stotine i stotine runova još kada smo igrali 90ih.

Od dvojke isto rade, samo u coopu. Isto sranje

1 Like

Diablo 4 je sada sa novom ekspanzijom i novom sezonom bolji nego što je ikada bio.

Naravno, prelazio sam par puta jednom sam, pa sa drugarom i drugim likom da probam tu drugu klasu.

Ali preko toga ne vidim bas svrhu. Pa nisam odlepio da zivim dan mrmota i svaki dan prozivim isto..

Pa te igre dominiraju danas, live service koje su neverending i koje stalno neke apdejte dobijaju.

Meni prije svi govorili da je Diablo 4 krš, kao ima loš end game a mene svakako samo kampanja interesovala da odigram. A za kampanju onda svi kažu da je dobra.

1 Like

Znam da dominiraju. Kao i sveobuhvatna glupost i zaglupljivanje.. Nista novo. Retardiracija na svakom nivou.

Savim ocekivano da je glupost dominantna. Sta ocekivati od generacija koje gledaju spicu pri paljenju konzole i to im je tema u zivotu. :joy:

Poceo sam Pragmatu. Svidja mi se gameplay, prica nekako nista posebno a odnos ovo dvoje jos manje. Idu na tu Tlou foru odnosa, kiddo i tako ti fazoni, ali kad japanac napravi u nekim momentima je tako krindz da imam transfer blama…. Opet kazem gameplay me vuce, grafika je fenomenalna

3 Likes

Pa da kazem nesto o igri koju sam spomenuo pre neki dan. Nova roguelike zaraza u mom slucaju je jedan stariji naslov - Solitairica. Zamislite klasicni windows Solitaire ali sa RPG Roguelike elementima. Ova igra je upravo to. Pre partije birate jedan od nekoliko spilova iako je u pocetku dostupan samo Warrior deck. Meč se zapocinje sa spilom karata i cetiri magije, svaka trosi zasebne poene i svaki spil ima drugacije magije. Cilj je bas kao u solitaire da sve karte sklonite sa terena uparivanjem brojeva redosledom ali ovoga puta imate neprijatelja. Vi imate 10hp i pokusavate ocistiti tablu dol vas suparnik svaku rundu ima svoju aktivnost: napad na vas ili korupcija karti na terenu (npr moze da zaledi kartu i onda vam trebaju dva matcha umesto jednog). Svakom pobedom dolazite do prodavnice i nivac mozete utrositi na nove magije, na iteme koji vam boostuju stats ili revive. Ako izgubite sva srca, igra vas kao i svaki drugi roguelike vraca na pocetak ali imate mogucnost da unapredite vas deck dodavnjem item slotova ili unapredjenjem odredjenih karata kao sto je npr karta King da svaki put kad izvucete dobijete 2 armora. Specijalnim poenima u igri mozete da kupujete i nove deckove poput Wizarda, Monka, Rogue i drugih.

Igra je dostupna na Steamu/Pc i mobilnim telefonima. Ja sam je uzeo za Iphone i platio 4$. Na steamu je nesto skuplja dok je za Android besplatna ali ima reklame.

Malo sam sacekao sa utiscima jer sam hyeo prvo da obrnem igru sa pocetnim deckom. Svaka preporuka za ljubitelje ovog zanra.

2 Likes

Provalio sam skoro da mogu na telefonu da igram Solitaire i otključavam Xbox achievements pa sam instalirao i pikam pomalo. Za onaj FreeCell sam baš invalid, kao da mi fali neka daska u glavi za tu verziju.

Inače danas vam je Nacionalni dan Solitaire-a ako niste znali. Pa sretan vam praznik. :sweat_smile:

1 Like

U nedostatku dobrih naslova, a cekajuci da Crimson desert jos malo ispeglaju, ponovo krenuo, tj zavsrsio re 4 rimejk na hardcore, pa cu sad da se okusam na professional. Opako dobro igra, i opako dobar rimejk, nema sta.

Vidim da je Outlaws u Extra sada a ima i The Thaumaturge koji deluje prilicno zanimljivo, mozda to zaigram kad mi dosadi resident

1 Like

Ja još uvijek petljam Absolum, otlključao sam sve i završio igru više puta, ostala su mi još neka dva zmaja koja ne mogu da nađem, moraće na kraju Youtube da radi čini mi se. Ali ne žuri mi se, guštam lagano, zavirujem pod svaki kamen.

Zavrsio Pragmatu. :cry: E morali su bas onakav kraj…

Poslednja trecina nije bas bila laka, od kada su se pojavili corruptovani protivnici, nije zgoreg da se rade i sporedne misije sa crvenim karticama, kao i challenge misije u holodeku da bi se grajndovali resursi i levelovala oruzja.

Solidan naslov, nije bas za Goty, ali jedno od kvalitetnijih ostvarenja ove godine.

1 Like