Šta trenutno igrate? (2025)

Nije, dosta je ovo lakše od Returnal-a :grinning_face:
Drugi boss iz prve. Čak je i lakši od prvog boss-a.

1 Like

Ja igram lagano, ima bas dobru Sci Fi atmosferu, i odlican je shooter generalno. Za sada preozbiljan kandidat za Goty. I sva sreca da su odustali od te surove Returnal mehanike.. ovako vise podseca na recimo Doom Dark Ages ili Souls.

2 Likes

Idite napolje maskote, vidi kakav dan​:smiley:

Jaoj pa igra ima easy mode :skull:
Neću spoilujem ništa, ali mnogo čudno što se neke stvari otključaju posle drugog boss-a… wtf

Hm na sta tacno si mislio? :thinking:

Vrv na one plus - minus modifikacije. :wink:

1 Like

Aha, ali to se otkljucalo pre drugog bosa. Koga sam ubio iz drugog pokusaja :joy:

1 Like

Mada mislim da to što mi računamo kao ‘drugi boss’ je zapravo mini-boss :grin:
Sad stigoh do drugog pravog boss-a gde ne mogu više upgrades dok ga ne ubijem i vreme je da odmorim i bacim se na Replaced.

1 Like

Kako mislis minibos. Otvorio mi se treci svet za teleport :thinking: Drugi bos je Bastion, dosta je laksi od prvog, samo trci u krug i pucaj :smile:

Ali slazem se treba odmoriti. Replaced je sjajan, ali previse mi je mozda 3 igre u paraleli.

1 Like

Ne :laughing:
Bastion je miniboss, zato je lakši od prvog :sweat_smile:
Main second boss je dosta teži.

Svakako previše sam igrao danas, ali baš mi fale Playstation igre ovog kalibra koje dobijemo dvaput u deceniji izgleda :smiling_face_with_tear:
Prosto ne mogu da poverujem da je Unreal Engine.

1 Like

To je onda treci bos treceg sveta. Ne znam otkud ti da je Bastion “minibos” :thinking: Klasican bos sa tri faze.

Dobar je i ovaj indijac glavni lik…Znao sam da mi je poznat od nekud.

Treći će onda da ti bude još lakši :joy:
Legion je malo zeznut.

Glumi u onom Netflix horror serijalu… Bly Manor, Midnight Mass, House of Usher :grinning_face:
Sve preporuke za te serije ako volite moody horore!

1 Like

Ja sam ga uglavnom viđao u videima kod Alane Pirs. Uvijek igra COD a i glumio je u nekim djelovima.

1 Like

Ubih ovu prvu prokletinju iz nekog 6-og puta…dok sam dolazio do njega, mislim u sebi, sad ako ne uspem prodajem nalog XD

4h tu i tamo za ovaj prvi biom ili kako se vec to zove u tom Returnal svetu… btw Returnal nikad nisam igrao. Dok sam se borio sa ovim sve je moja greska bila, ok mi je sto je borba fer i sve sablonski napada, nema neke izmisljotine u game kodu da uradi nesto samo da bi me porazio.

Jel su ostali bossovi tezi i koliko? :slight_smile: Ovi obicni protivnici nisu problem nikakav

Kakav nalog?
Ova igra vredi punih 70$ :sweat_smile:

Ne, biće ti sad laganica boss fights dok ne stigneš do pola igre negde. Sve je u pattern-u… masteruješ šablon napada i 80% si uspeo.

Rifle + držanje distance + prioritizuj skupljanje Lucenite-a po svaku cenu radi upgrade sistema. Takodje adrenalin je dosta bolji na duže staze od bilo kog gun upgrade-a (i kad udješ u onu “evil verziju” nikako artifacts koji ti limitiraju dash)

2 Likes

https://www.reddit.com/r/GreatXboxDeals/s/gtwIBJHI5E

Radi pa eto da se popuni library.

2 Likes

Hehe to mi kazi :slight_smile:

Sharovan nalog nosioca sam uzeo

Jedva cekam da nastavim dalje, a mali (dete) bas sad ko uz k… budan do 22h XD

1 Like

Ovo sam uzeo prošli put kad je bilo. Govorili su tada da će nam ukloniti svima igru iz library jer je exploit ali i dan danas je imam u library.

I ovo je kul, danas mi stigla zamjenska ponuda da preuzmem igru. Nisu uopšte morali ovo da urade, mogli su da kažu bila greška, ćao.

4 Likes

Previse su kul, pogotovu za gamepass od 30$, pa onda je smanje za nesto malo a izbace najvredniji proizvod :joy:

“Bila greska cao” :smile:

1 Like

Razlika je ogromna. Ako porediš sa cijenom od 20$ što je bila pikupljenje je sada samo 15% umjesto 50% što je bilo. Za CoD sam ti već prošli put rekao prostu matematiku.

Ali nebitno. Kad sam rekao mnogo cool i da nisu morali to da rade, nije se odnosilo na MS ili Xbox nego na InXile studio koji mi je možda omiljeni studio generalno.

1 Like