Nije, dosta je ovo lakše od Returnal-a ![]()
Drugi boss iz prve. Čak je i lakši od prvog boss-a.
Ja igram lagano, ima bas dobru Sci Fi atmosferu, i odlican je shooter generalno. Za sada preozbiljan kandidat za Goty. I sva sreca da su odustali od te surove Returnal mehanike.. ovako vise podseca na recimo Doom Dark Ages ili Souls.
Idite napolje maskote, vidi kakav dan![]()
Jaoj pa igra ima easy mode ![]()
Neću spoilujem ništa, ali mnogo čudno što se neke stvari otključaju posle drugog boss-a… wtf
Hm na sta tacno si mislio? ![]()
Vrv na one plus - minus modifikacije. ![]()
Aha, ali to se otkljucalo pre drugog bosa. Koga sam ubio iz drugog pokusaja ![]()
Mada mislim da to što mi računamo kao ‘drugi boss’ je zapravo mini-boss ![]()
Sad stigoh do drugog pravog boss-a gde ne mogu više upgrades dok ga ne ubijem i vreme je da odmorim i bacim se na Replaced.
Kako mislis minibos. Otvorio mi se treci svet za teleport
Drugi bos je Bastion, dosta je laksi od prvog, samo trci u krug i pucaj ![]()
Ali slazem se treba odmoriti. Replaced je sjajan, ali previse mi je mozda 3 igre u paraleli.
Ne ![]()
Bastion je miniboss, zato je lakši od prvog ![]()
Main second boss je dosta teži.
Svakako previše sam igrao danas, ali baš mi fale Playstation igre ovog kalibra koje dobijemo dvaput u deceniji izgleda ![]()
Prosto ne mogu da poverujem da je Unreal Engine.
To je onda treci bos treceg sveta. Ne znam otkud ti da je Bastion “minibos”
Klasican bos sa tri faze.
Dobar je i ovaj indijac glavni lik…Znao sam da mi je poznat od nekud.
Treći će onda da ti bude još lakši ![]()
Legion je malo zeznut.
Glumi u onom Netflix horror serijalu… Bly Manor, Midnight Mass, House of Usher ![]()
Sve preporuke za te serije ako volite moody horore!
Ja sam ga uglavnom viđao u videima kod Alane Pirs. Uvijek igra COD a i glumio je u nekim djelovima.
Ubih ovu prvu prokletinju iz nekog 6-og puta…dok sam dolazio do njega, mislim u sebi, sad ako ne uspem prodajem nalog XD
4h tu i tamo za ovaj prvi biom ili kako se vec to zove u tom Returnal svetu… btw Returnal nikad nisam igrao. Dok sam se borio sa ovim sve je moja greska bila, ok mi je sto je borba fer i sve sablonski napada, nema neke izmisljotine u game kodu da uradi nesto samo da bi me porazio.
Jel su ostali bossovi tezi i koliko?
Ovi obicni protivnici nisu problem nikakav
Kakav nalog?
Ova igra vredi punih 70$ ![]()
Ne, biće ti sad laganica boss fights dok ne stigneš do pola igre negde. Sve je u pattern-u… masteruješ šablon napada i 80% si uspeo.
Rifle + držanje distance + prioritizuj skupljanje Lucenite-a po svaku cenu radi upgrade sistema. Takodje adrenalin je dosta bolji na duže staze od bilo kog gun upgrade-a (i kad udješ u onu “evil verziju” nikako artifacts koji ti limitiraju dash)
https://www.reddit.com/r/GreatXboxDeals/s/gtwIBJHI5E
Radi pa eto da se popuni library.
Hehe to mi kazi ![]()
Sharovan nalog nosioca sam uzeo
Jedva cekam da nastavim dalje, a mali (dete) bas sad ko uz k… budan do 22h XD
Ovo sam uzeo prošli put kad je bilo. Govorili su tada da će nam ukloniti svima igru iz library jer je exploit ali i dan danas je imam u library.
I ovo je kul, danas mi stigla zamjenska ponuda da preuzmem igru. Nisu uopšte morali ovo da urade, mogli su da kažu bila greška, ćao.
Previse su kul, pogotovu za gamepass od 30$, pa onda je smanje za nesto malo a izbace najvredniji proizvod ![]()
“Bila greska cao” ![]()
Razlika je ogromna. Ako porediš sa cijenom od 20$ što je bila pikupljenje je sada samo 15% umjesto 50% što je bilo. Za CoD sam ti već prošli put rekao prostu matematiku.
Ali nebitno. Kad sam rekao mnogo cool i da nisu morali to da rade, nije se odnosilo na MS ili Xbox nego na InXile studio koji mi je možda omiljeni studio generalno.