Sad sam već došao do toga da mi je zadnji run u Absolum trajao sat vremena. Ispraših juče po prvi put 2 regije, što znači po 2 manadatory bossa u obe regije i još sam imao 2 secret bossa koja nikad do sad nisam vidio.
Što je najbolje, nije da osjećam sad da je moj skill nešto bolji nego sam jednostavno jači. Sad sam već 30 level negdje, imam više buffova i onda još ubo opet dobar apgrejd. Igram uglavnom sa onim patuljkom iako sam otključao i 3 nova lika. Karl se zove, nađoh jedan od skillova što dobijaš posle main bossa, zove se Reload. On ima neku kuburu svoju i svi Arkana moves su mu s njom, a Arkana je kao specijalni potez koji možeš pucati samo kad napuniš taj jedan mana bar, koji na početku imaš samo jedan, ja sad imam 2 na startu a kad ubijem prvog main bossa onda imam 3. Ono što reload radi ti napuni 2 ta bara tako da bukvalno možeš da spamaš tim potezima. 2 secret bossa čije poteze ne znam i bossa kojeg nisam mogao prije da pobjedim sam poderao jer sam mogao da ih derem sa neke polu-distance.
Imam sad neku radoznalost da probam jednog od ovih likova što sam otključao jer znam da je taj jedan ranged, baca magije sa distance. Ali za sad ću još uvijek da se držim Karla, on je moj šampion dokle god ima progresa a i mrzi me da se privikavam na novog trenutno.
Znam samo da sam izgoreo posto kada sam usao u DLC resetovalo se ono “drvo” Sa mocima ili kako vec da zovem…. I sada imam brdo neiskoriscenih poena.. Posto nisam dugo igrao od kada sam presao obican Diablo 4 sada ne znam koje su koje osobine, koje su mi pasovale koje nisu.. Basme smara sada to.
Pa znam da su devovi oz Kine, ali ovo je bas los souls naslov, nije cak fer ni poredjenje sa Wukongom, posto je on vise akciona avantura, al meni se ni on nije dopao. Dacu igri jos malo fore, pa cu verovatno da je bataljujem.
Drugari, prijatelji, neprijatelji i sunarodnici, ja ne znam stvarno da li sam lud ili je Replaced toliko težak. Mislim da odustajem od igre zbog težine, to mi se ili nikada ili davno nije desilo.
Igram igru već 13h koja bi oko 8 trebala trajati. Jednostavno mi igra mlati guz kao ni ja ne pamtim do sada. Umirem konstantno. Vidljivost u igri je užas, dokaz A:
Ne vidi se kamoli koji neprijatelj je u mojoj liniji borbe, koji je iza u pozadini i čeka svoj red, a jedva vidim gde je moj karakter.
Da stvar bude gora, mislim da je neko već pisao ovde da stisak dugmića ne izaziva instant reakciju karaktera nego ima mali lag. Sad kad imaš ala-arkham style borbu gde je parry i tačna reakcija i izbegavanje udaraca i projektila krucijalno, ja ne znam kako ljudi ovo igraju. Meni lično baš užas. Igram na silu već satima jer mi se svidja estetika, priča i finisheri, ali tačno ne mogu više.
Siguram sam da bih prešao kada bih sad zaseo nekih 2-3 sata da igram isto mesto, sigurno, ali ja ne želim da igram ovo kao da je Souls like. Verovatno će se većina čuditi, tipa skill issue, ali ja ne mogu ovo da igram dalje. idem da drmnem kratku da se smirim.
Ista ama ista situacija kod mene. To sa borbom me je iziritiralo da sam zbog toga i batalio igru. Ne znas jel iza ili u liniji, krenem fajt sa jednim, ovaj bas uleti tad izmedju nas….ma neprecizno i bangavno sve do bola. Platformisanje isto uzas. Mislim da sam je na polovini igre batalio, steta , ali zivaca za ovo vise nisam imao
Jesam ginuo više puta na nekim sekcijama ali mislim da nije toliko teško, nije mi izazivala taj nivo frustracije. Mada jesam odradio sve side quests i prilično apgrejdovan imao health bsr i ono što se brže pini specijal.
Ali nema potrebe za odustajanjem ako je to jedina prepreka. Imaju difficulty settings, prebacina easy i tjeraj dalje.
Takodje.
Jeste u nekim momentima frustrirajuća i borbeni sistem je pri kraju igre overstayed its welcome, ali bila mi je previše atmosferična da baš odustanem
Sve u svemu, bilo vredno igranja.