Šta trenutno igrate? (2025)

Yotei treba igrati na PS5 Pro, cela fora je u future-gen fotorealizmu, nema smisla na base PS5. A sto se tice mehanike, milion playstyle-ova dobijas tek kad otkljucas sve shrine-ove, sto jeste malo sporo i “mukotrplno” ali nije poenta da samo mlatis kopljem. Vecina igara moze da ponudi daleko dublje mehanicke opcije kada ih “masterujes” i na najtezim nivoima moras da ih koristis. Na Lethal nivou je one hit-death kao u samurajskim filmovima i stvarnom zivotu. A u pogledu responzivnosti, osecaja “pod dzojpedom” ne postoji na svetu nista bolje, pa samo jahanje konja je ludacki dobro i gomila zen momenata dok prolazis kroz random sumu sa igrom svetlosti i senke, beskonacan horizont u pozadini bez gubljenja detalja, ova igra je pure Zen i haiku u pokretu. Nema to veze ni sa mehanikom vise nego sa magijom koju su uspeli da postignu. Mozes i samo da jases, resavas bountije i trazis skrivene shrine-ove, kampujes, okreces pecurke na vatri..

Ne bih se slozio sa tobom. Yotei nema veze sa fotoralizmom, vec je art style u pitanju. Slicno kao i Horizon Forbiden West. Fotorealizam je RDR2, kao i Stallker 2. To su igre koje su vešto prenele sliku flore i faune (monstere iskljucujem) najblize stvarnom svetu. Ovo sto ti pricas je artstyle sa crvenim nebom, ljubicastim cvecem i drvecem. Nikakav fotorealizam.

6 Likes

Kakav bre crni futur gen, ahaah, pa igra je reskinovana Tsushima. Tek ova prica oko ps5 pro nema veze sa zivotom. Koja bre mehanika, igra ko i svi sonijevi aaa naslovi. Da se razumemo, igra je super, meni se bas dopala, pogotovo sto secem vene na sve te rivendz flikove, al brate

6 Likes

Yotei je PS4 igra. Ponovo da se vratimo na to. :wink:

Sinoc sam poceo Vampire The Masquearade Bloodlines 2, nije mi tako lose kao sto sam mozda mislio da ce biti. Odigrace se do kraja

2 Likes

Nekada je zaista trgedija sto svako ima pristup internetu :joy:

3 Likes

Gubis se padawane jako sa ovim Yotei, i to ponovo…. Da li tvoja godina proizvodnje pa ti vidis nesto sti mi ne, ne kontam…

Nah, nije to, na zalost samo vi nemate pojma. DF je npr uvrstio u najbolje, da nisu i oni matori :joy:

1 Like

Klipovan je taj snimak :sweat_smile:

Ovo ti je ceo
GoY su overall stavili na 5. mesto, a npr Death Stranding 2 na 2.

1 Like

Death stranding 2 ima ubedljivo najbolju grafiku.

Ghost of Yotei je takodje odlican, ali ne bih je u top 5 stavio. Poredjenja radi na momente je lepsa od Tsushime.

4 Likes

Kome smetaju Padawan-ove pozne godine?

5 Likes

Meni defnitivno ne. Moram da branim druga vršnjaka, jer onda i mene svrstajte u matorce koji ne bi trebali da se igraju uopšte :joy:

Udri Mario po igrama i ne obraćaj pažnju na dobacivanja, mi matorci i dalje držimo gamepad u rukama :grinning_face:

2 Likes

Pravda za brata Maria ! :smiley: razumemo se on i ja :smiley:

1 Like

Vredi li nesto Blue Prince? Probao sinoc, redjam tako sobe, vidim da postoje neki medjusobni (medju-sobni, lol) uticaji, al uglavnom ipak samo redjam sobe. Koliko ga ljudi nahvalise prosle godine, ocekivao sam… malo vise. Ovo je maltene rogue-like. Deluje mi da sreca ima solidan udeo, mozes donekle da utices, al zavisi sta ti se posreci.

Inace zavrsio Outlaws! Najbolji Assassin’s Creed koji nije Assassin’s Creed. Mozda zato sto su ga pravili svedjani a ne ubisoft. Uzeli su sve sto valja od AC igara, uvaljali u SW sos, ubacili dobru pricu i simpaticne likove, odlican paket!

Posle malo klimavog pocetka sam bas uzivao, desetinama sati. A nije pregolema igra, taman kad sam se zasitio je doslo vreme da pozavrsavam poslednju skupinu glavnih questova, a nisam imao utisak da je ostalo jos 100 sati zezarija na stolu, taman sve lepo izgustirao.

A pred kraj samo sto suzu nisam pustio. Nismo spasavali svet, nismo postali dzedaji (fala bogu te nismo ni sreli nijednog), nego smo se borili za svoje drugare. Bilo mi toplo oko srca kad je krenula odjavna spica. Dart Vejder se nakratko pojavi, vec sam hteo da prevrcem ocima, al mi je bilo kul sto Kay nema pojma ko je on, samo joj je bilo jasno da je neki opasni baja.

Sve zajedno, bravo. Ko sto rekoh ranije, nadam se da je igra bila finansijski uspesna uprkos onlajn kuknjavi (ili da ce barem dobiti kultni status vremenom ko Titanfall 2 ili Dying Light), zasluzili su. To sto je sad na gamepassu ce sigurno pomoci. Hands-down najbolja Star Wars igra koju sam ikad odigrao.

5 Likes

Sad me svojim postom mamis da probam opet Outlaws, prvi put mi nije legao

2 Likes

Tacno vidim sebe, boze kako smo omatorili. Prvi utisci uvek budu, pa sta je ovo, bez veze, meh, i onda do kraja, pa ovo je fantasticno. Sve vise se poistovecujem sa ona dva matorca iz mapeta :smiley:

Ontopic, sad moram i ja da probam.

2 Likes

Ne znam da li ste videli ovo, ali ova igra mi izgleda bas zanimljivo. S obzirom da je D4 flop, mozda ce ovo malo da me vrati na arpg vode

1 Like

Pa da pocnemo i ovaj masterpiece, toliko dugo sam izbegavao spoilere :sweat_smile:

1 Like

Spoiler, umreces od dosade..

2 Likes

Ideeee plaaaaaatina!

2 Likes

Bex express simulator :rofl: Mislio sam da si ti ozbiljan covek pobogu :grimacing::rofl:

4 Likes