Poceo i ja Wkong, sta znam, zavrsio chapter 2, ok akciona avanturica, za sad drzi paznju, mada pojma nemam o cemu se radi. Mogla bi malo bolje da radi na ps5 baznom, a i nevidljivi zidovi bas nerviraju, al sta znam, ok je, ima god of war smek. Definitivno nije souls igra.
Jel igra neko Helldivers 2?
Ako neko hoće, mogli bi smo zajedno.
Пре пар дана смо @Konzula и ја прешли Little Nightmares 3 и мишљења нису баш сјајна. Његова оцена је 4/10, моја 6.5/10. Укратко, тачно се види да то није исти тим који је радио претходна два дела (зато желим ReAnimal да играм).
Графички јако лепа игрица, свиђа ми се тај артстил који су пренели из двојке, механика одлична (лоповска, гурање врата заједно, светлећи медвед (нећу да спојлујем за њега, само га спомињем), навртање кључем итд), али две ствари су пресудне за ниже оцене.
Прва је та да су анимације очајне и троме, пример би био тај што има огроман инпут дилеј када се вади и враћа лук и стрела, односно кључ, па онда тај што не враћа аутоматски на леђа то споменуто када прилази вратима, па сама анимација када треба да се то искористи (нпр када треба са кључем да се бонг удари) је трома и треба му времена да се намести баш како је замишљено, што је јако живцирајуће у моментима кад сте кратки са временом.
Друга ствар би била сама прича.Прича као прича је океј, мада мало неповезана, подељена је у 3 чаптера, од којих ми је други био најзанимљивји што се приче тиче, али долазимо до тога да игрица нема ништа страшно у себи, не може ама баш никако да се сврста у хороре, тако да губи сву ту драж коју има у првом и другом делу.
Искрено, ко воли ЛН, препоручујем да пређе само зато да би наставио серијал, али овако сама по себи се уопште не исплати куповати и играти.
Ja sam juce bas zavrsio Reanimal i odlicna mi je bila igra.. Prica opet pojma nemam sta se tu desavalo, citam po netu raznorazne teorije da skapiram malo sta je sta
Sad se vracam na RE9, treba da surim sa Leonom, presao one dosadne sunjalice sa Grace napokon
Pređoh ac mirage, tradicije radi, majko mila grafika i teksture očajne za naslov iz 2013, kamoli 2023. Priča je još i “ok”, sve u svemu zaboravnih ~18 sati.
Vidim da nisam pogrešio u odluci da ubiju ne dajem više ni dinar. Čeka se krek za shadows ![]()
S druge strane the precinct, neki murijaško/detektivski sandbox skroz simpatično prvih par sati. Ima neki šmek i atmosferu do bola
Ja se vratih na Hearthstone. Za par dana izlazi nova expanzija sa tematikom WoW Cataclysm.
A u medjuvremenu, opet sam dostigao Legend rank (najviši u igri) ![]()
@padawan ovo je slicno tvom problemu sa Fifom, stalno se vracam ![]()
Kako možeš? Polsednji put kada sam igrao, pre par godina bio je dosta očajan. ![]()
Pa očajna je i sad, samo što je Miki kralj očajnih igara. Njega nema da napiše šta igra, ali kad piše ovde, pakao ![]()
Ako ostavimo stanje mete po strani, boze koliko Hearthstone dan-danas izgleda privlacno! Zbog njega sam se uopste usudio da zaigram zanr, koji mi je dotad delovao prekomplikovano. Toliko te vuce da probas, mene barem.
Evo kao kontra-primer, Slay the Spire (na koji svi vec godinama seku vene) mi je toliko ruzan da obicno odustanem posle par rundi. Grafika ko da je dete crtalo.
Povrsno, znam. Al eto, prezentacija mi je bitna, ne mogu da se pravim da nije.

Bitno je biti najbolji u necemu ![]()
@n00dle Igrao sam dosta tih kartaskih igara i uvek se vracam na HS. Jednostavno sam gameplay kao i game modovi su dosta napredniji od konkurenata. Battle Pass koji postoji u igri je brutalno odradjen. U free passu su ti sve nagrade bitne za napredak u igri, a u placenoj verziju samo kozmetika i to je meni i više nego fer prema igracima.
Sa druge strane, ja u hearthstone najvise igram Wild Mode, to je mod gde su sve karte dozvoljene, tj iz svih prethodnih ekspanzija. Zahvaljujuci tome, tako dobri i zanimljivi deckovi mogu da se naprave da je to haos. Jeste malo nebalansirano ali tu je draž
. Ko hoce regularno i samo nove ekspanzije sa core kartama, ima standard mod pa nek se bakće sa metom.
Jos jedan mod u kom dosta vremena provodim jeste Battlegrounds, i to igram sa drugarom. Dap, postoji 2v2v2v2 mod
. Ovde je gameplay malko drugaciji i najvise podseca na one Autochess igre ako vam je to poznato, samo sto su ovde karte.
Sve u svemu, nije sjajna situacija ali je daleko od loše pa i dan danas milioni igraca igra aktivno. ![]()
I dalje Wukong, igra postaje smesna sa spell binder magijom ili kako se vec zove, ful melej i udri, bukvalno smejurija, bukvalno samo spam kvadrata i ponekad trougao, reda radi :). Ne znam sto su ubacili ovo, mada quest je onako, tesko da bih ga resio bez gajda, tj ne bih obratio paznju na taj quest. I totalno je debilno sto mozes u svakom trenutku da menjas skilove i poene da vratis i ulozis gde hoces, mislim, nema penalti nikakav.
PCaši plakali zasto nije proglašena igrom godine
astrobot zasluzeno uzeo
\
Pricas kao da Fifa ne postoji brt ![]()
Zavrsio (jednom!) Resident Evil 9, razmatrao da preskocim poslednji bosfajt birajuci “pogresan” kanonski kraj da bi se sto pre zavrsio. A ubio sam prokletinju sa poslednjim metkom i maltene bez healtha, bas napeto. Dosta je “kratak” ali ne mogu vise da svarim konstatan nedostatak municije, mumlanje monstruma koji iskacu iz budzaka (much scary) i arkadno pariranje sekirom navodjenih projektila. Mali intermeco izmedju ozbiljnih igara, sad odoh da zavrsim Yotei i posle toga na Nioh 3/ Crimson Desert i Pragmata kad izadje.
@padawan be like ![]()
Pa reci. Dva mitraljeza dva snajpera dve sacmare ovo ono sve nadogradjeno na full a nema ni metka, koji idiot je ovo dizajnirao..
Pa jbga, srvajvl horor
Najveci problem j esto je igra prekratka, da nema razmene, ne bih je u zivotu uzeo
Cuj problem, da je duza sam sebi bih nabio onu sekiru u glavu. Nenaostrenu.
Impliciraš da dužina igre jedina opravdava cenu?
Bolje duža smor, nego kraća kvalitetna?
Gotovo pa perfektna dužina za survival horror.