Šta trenutno igrate? (2025)

Синоћ смо @Konzula и ја прешли Warhammer 40k:Space Marine 2, људи моји, да нису добре анимације, тачно бисмо угасили ово након сат времена. Графички океј игрица, ништа вау али океј, анимације борбе врхунске, поготово execute, али све осим тога је ЖИВИ СМОР. Дијаолози су клише и кринџ, прича сама по себи и то мало што је има је никаква. Прешли смо је за 7 и по сати, значи није ни нешто дуга. Искрено, да није ко-оп, никад ово не бих прешао сам, притом не да не вреди 3000 лира, него не знам. Све у свему, 5/10 оцена, и то је плафон буквално

5 Likes

Pisah davno kada sam presao da mi je prvi dio bio dosta bolji. Dvojka dosta dosadnija, a misija sa cuvanjem stubova mi je bila uzas.

@robotnjik kakav je ovo kolac pored handle-a?

Koje? Daj screenshot!

image

1 Like

@iKaran izgleda da ti je danas godišnjica pa forum slavi

2 Likes

Krenuo ovaj Avatar, šta je ovo ovako šareno leptenejebo… Oči mi krvare od boja, imam osjećaj da sam u galskom selu upao u kazan sa esidom.

1 Like

Slavi forum, a ja pitam slave li clanovi???

1 Like

Jeai gledao u 3D? To bi trebalo tako

E ovaj Khazan je za sada odličan.

Pre koji dan sam baš počeo igru. Nisam mnogo igrao, ispred drugog bossa sam stao ali do sada zaista obećavajuće. Combat je dobar, samo ne znam koliko će me jebati parry momenat koji mrzim. Generalno souls igre igram bez toga a vidim da je ovde veći fokus na tome nego na dodge-u. :rofl:

1 Like

Niko tebi ne brani da dodge-ujes :grinning_face: ali parry ja obozavam. Preporuka je da se opredelis za koplje kao glavno oruzje.

1 Like

Već ga i koristim. Ova ostala su mi troma maksimalno, GS mi je još do jaja (Guts momenat) ali očajno kratak range. :rofl:

1 Like

Pih a ovamo mu se ja unapred radujem. :face_with_diagonal_mouth:

Al eto barem je kratka, to mi je uvek plus ovih dana.

Probao Routine, je li ova igra cijela ovakva, da moram bježati od onih robota? I onda istraživati okolo dok me oni ganjaju?
Super atmosfera i sve ali mislim da nemam trenutno živaca za takvu igru.

Počeo isto High of Life 2, ovaj boss fight nisam očekivao u kom će smijeru otići kad se počeneš boriti s njim po inventory i settings opcijama :laughing:

1 Like

Sasvim je moguće da samo nisi dugo igrao puzzle type igre. Pisali smo ovde n00dle i ja.
Nekad treba vremena kad promeniš žanr samo malo da se navikneš i ubaciš u takvu vrstu igre, budeš uporan jer igra je stvarno hidden gem.

Meni je npr najteže kad par meseci igram shooters (čitaj Doom) i onda treba da se vratim na nešto sporije :sweat_smile:

1 Like

Ako ne računamo Blue Prince koji nisam završio aki nisam full ni odustao od njega, zadnji puzzle što sam igrao je Superliminal tamo pred kraj prošle godine.

Nije mi brzina problem uopšte, nego taj stres, mrzim kad sam nemoćan u igri. Na početku sam robota mogao barem da stanujem i pobjegnem, onda prestane i to raditi, moraš samo bježati. Možda ću odigrati nekad kasnije kad budem imao strpljenje za to. Sad trenutno je veliki turn off.

1 Like

E onda je sasvim moguće da igra nije za tebe.

Neću spoilujem ali negde od pola igre sam bio paralizovan od stresa i nove taktike koju igra uvede. Robotima je sve bilo oprošteno :smiling_face_with_tear:

1 Like

nije, kasnije ces bezati od jos gorih stvari :joy:

U pocetku deluje stresnije nego sto jeste, al ubrzo shvatis da je robote relativno lako izbeci, nisu mnogo opasni. Ja licno stun ne znam da sam pet puta opalio, od toga verovatno dvaput greskom.

Nisu ni puzzle elementi mnogo teski, sem mozda jednog segmenta (ako je suditi po broju reddit postova o tom delu). Glavna poenta igre je upijati atmosferu. Barem sam je ja tako doziveo, unapred se radovao svakoj sesiji. Retro-futurizam, dobra grafika, tiha jeza, totalni vajb. :robot:

3 Likes

1 Like

Golemo mi se popravio utisak o SW Outlaws – koliko sam isprva bio blaze, sad kad se igra otvorila, bas je uzivanje uroniti u ovakav Star Wars svet svako vece. Ne kazem sad da mi hrani umetnicku dusu, al da je savrsena vecernja relaksacija, jeste. Oktonauti za odrasle.

Posto sam prethodno igrao Gearse 5, ostala mi Kait u secanju, pa nehotice poredim nju sa Kay – koja razlika! Nije sad Kay ne znam kakav fantastican lik, ali ima 200% zanimljiviji karakter, samo kroz nacin na koji reaguje na stvari. Mislim da su uboli ‘zenski Han Solo’ najbolje sto su mogli. Kay taman ima istu kombinaciju preterane samouverenosti i totalne pogubljenosti koja treba ovakvom liku.

A sam svet, taj koncept AssCreeda u svemiru, legao mi je ko budali samar. To sto pokupis side-questove prisluskujuci sta drugi probisveti oko tebe pricaju, sjajan detalj. To sto je svaki quest prilika da prevaris jednu grupu ili pomognes drugoj, svaki put slatka muka. To sto pojedinacne lokacije nisu dzinovske ko u tipicnoj AC igri, pa nemas pogubljen osecaj usisavanja ikonica po mapi. Zasad se taman lepo malo sunjam (ok mnogo se sunjam), malo laserska paljba, malo pentranje, malo puzzle. Grapple hook dobrodosao, kao u svakoj igri ikad.

Mogao bih da nastavim da redjam pluseve do sutra, al da rezimiram – uzeli su sve najbolje iz dosadanjeg Ubi kataloga, obukli u Star Wars ruho, dali nam simpaticnu junakinju (koja ne mora svet da spasava, nego samu sebe), gameplay udoban i raznovrstan. Glavna prica mi je takodje zanimljiva (okupljam druzinu za veliki hajst, sta drugo), cak su i obicni kvestovi ok. Barem me niko jos nije poslao da nakupim deset plodova neke vocke, vec to se ceni.

Sve ovo pricam a nisam ni na trecu planetu sleteo. Eto jedino mogu blago da kritikujem svemirske borbe (da, ima i toga!) da nisu nesto posebno, al drago mi je da postoje jer prosiruju SW fantaziju. Jos uvek mi je blago uzbudljivo svaki put kad uzletim sa povrsine i u neprekinutoj sekvenci stignem u svemir pola minuta kasnije. Kriju loading svemira oblacima, da, ali ipak. Nisu morali.

Znam da su po internetu kukali oko kojecega, nisam ispratio kad je bilo aktuelno, al sad mi je misterija sta ima da im se ne svidja. To sto Kay nije ‘lepotica’ se ne racuna ko kritika. Ne znam, koliko sam dosad stigao ovo mi je najbolja Ubisoft igra u poslednjih ne pamtim koliko izdanaka AC-a i FC-a.

Nadam se da im je ipak prodaja dobro prosla, zasluzili su.

4 Likes

Džabe hvalospjevi kad je woke.

Šalim se naravno, ali to je stvarno bio glavni razlog hejta. Žensko, nije lijepa, DEI chin itd.

Igrao sam ju jedno 15-,tak sati. Bila mi ok, ali mi se nije svidilo što baš forsira se stealth. Volim inače stealth igre ali malo su pretjerali, moraš da restartujep često cijelu sekciju ako nešto za*ebeš a u open fight kad uđeš tsko su joj slaba ona oružja.
Mada, možda nastavim nekad.

Ja igram Space Marine 2, ovdje su je kritikovali skoro, meni ok. Otprilike ista kao kec koji je sam tek prošle godine odigrao onaj remaster.

2 Likes