Lepo. Catan je bila igra sa kojom sam usao u ovaj hobi. Do tada sam mislio da od drustvenih igara postoji samo Monopol, Riziko i Kluedo (koje danas ne ubrajam u drustvene igre, jer su bas lose). Gradovi i vitezovi (Catan ekspanzija) mi je bila zelja da probam, ali se nije desilo, tako da nijednu ekspanziju nisam igrao.
Kakav ti je bio Teraforming Mars? To mi je nekako sad jedna od par zelja.
Kaskadija je odlicna za pocetak, kao i za ekipu koja nije puno u drustvenim igrama. Lepa atmosfera igre, kratka i dinamicna.
7 wonders duel >>> 7 wonders. Ali isto tako Lord of the Rings duel >> 7WD. Odlicne su.
Azul sam igrao samo Letnji paviljon i bio mi je okej, zabavan, ali nema zelju da se vratim.
Cuo sam da je u vise igraca i okej, ali u 2, bas meh. Probao je jednom i zaista mi je bila meh.
Dok nisam malo zasao u drustvene igre, nisam nista znao o njma. Sad mi je neverovatno koliko ih ima i sta sve ljudima padne na pamet. Ima fenomenalno zabavnih igara.
Wingspan je igra koja mi nikada ne bi privukla paznju, jer tematika su ptice, ali covece, kako sam se prvario. Igra je predobra. Sa ekipom sam odigrao oko 120-130 partija
Dobri su vitezovi. Najbolja ekspanzija.
Nez za Mars. Igrao sam jednom, nista specijalno. Catan je postavio dosta visok standard. A dosta igara sam kupio, raspakovao i nisam ni odigrao
Treba da probam Miceliju, Kaskadiju, Katan Pomorce i Azul. To mi samo skuplja prasinu
Vidi, u Teraforming Mars se kunu. Mozda samo nije legla, daj joj jos jednu priliku.
Kaskadija je dosta lagana za nauciti. Ima jako dobar replayability, zbog raznih kartica koje ti u partiju daju razlicite zadatke, tako da gotovo nikada nemas istu partiju.
To ti je forum gde npr covek otvori temu da poklanjia konzolu sa par igara prvom koji se javi i kome se neophodna. I onda se javi covek kome uopsre nije potrebna i koji ima bar dve takve kuci. Uzme je i prodaje je na KP.
Posle nekoliko sati igranja, jos uvek nismo nasli nijednu pusku da ti prija da pucas, neprijatelji se tesko naziru u opstem haosu, prica i likovi dosadni, osecaj sve zajedno ko da smo preslabi cak i za level-appropriate protivnike. Nije dobro, vise uzdisemo nego se zabavljamo. Steta, jer nam je B3 onomad savrseno legao.
Sa solo strane, naceo sam SW Outlaws – jedva da sam igde stigao, tek pobegao sa tutorial lokacije, al ovako prvi utisci – ok je. Zao mi je sto nemam jace komplimente, ovakva igra (tripl-A open-world star wars!) bi me pre desetak godina oduvala, al proso voz. Sad mi je tek meh.
Malo sam iznenadjen kolicinom sunjanja, mislio sam da ce vise ici na akciju. Jos se prilagodjavam sistemu, frustrira me koliko me cesto ugledaju, igram suvise nepazljivo. Takodje se prilagodjavam tome koliko igra od mene ocekuje da koristim onu zivinu, nekako uvek idem na to da sam resavam situaciju, al nazirem da su dizajneri hteli da ga stalno saljem negde.
Sve zajedno ko paket nemam primedbi, iako jos nisam naceo open-world sekciju kako treba. Kay je simpaticna (mada joj lice malo cudno izgleda u nekim momentima), lepo su uboli taj Han Solo osecaj, uopsteno Star Wars vajb je tu. Sad samo cekam kad ce da krenu ubisoftizmi pa da lepo odustanem na vreme.
edit – citajuci sta upravo napisah, jasno mi koliko zvucim smoreno, ko da samo cekam razlog da obrisem igru. Ne mirise na dobro. e jesmo razmazeni postali, ocemo rotkve strugane.
Morao sam da iskopam moj proslogodisnji video za brata @padawan. Pogledaj tu stalozenost i strpljenje uprkos kilometarskom heath baru bossa Ovde sam generalno OP ali 4 viskija su minimun