Šta trenutno igrate? (2025)

Laže ovaj Aranđel pa to ti je… :joy:

1 Like

Vid sad ovo :joy:

Pa nisam ja Vranjanac majkumu, da su pare upitanju pa ajd Ranđel je ovako ne vidim poentu za ovakvim stvarima :sweat_smile:

2 Likes

Kuka sto ga niko ne zove a onda kao evo me u Paracinu :roll_eyes:

2 Likes

Aaoo bem ti čoveka, ma ne može, znači dan mu ne prolazi kako treba ako ne lupi hejt ovde na forumu :laughing:

A kad ga zovnem bata Mlađo bata Mlađo ajde da se igramo :pleading_face: ma kakvi de će on il nema vremena il mu se ne sviđa igra il mu Đomla nije dao šifru pa nema pristup istoj :smirking_face:i tako u krug.

Sve u svemu baš njega briga što jadni Ranđel cicija nema druga za igru, ostavi me ko siroče

1 Like

Gta Online od blata do zlata(PS5)
Zakucao konačno TLOU2, čekam neko pogodnije vreme za prvu platinu na plejki, ne leže mi sp igre kad učim.

Ja se navuko na Skyrim. Pa dal je realno sta sam ja propustao sve ove godine. Meni je Witcher 3 najbolja igra ikada i Skyrim, iako ne bolji, je jako blizu Witcheru. E ovo je pravi open world RPG koji nije generic kao prosecan Ubisoft naslov, a kada je Skyrim izasao… Sreca u nesreci sto nisam igrao do sada jer bar sada mogu da obrnem najbolju verziju igre.

3 Likes

Miki tek otkrivas cari AAA gaminga :smiley:

Svasta se danas naziva AAA naslovom…

Je l neko probao Cairn ovu novu igru gde ste u ulozi alpiniste ?? Samo mi iskacu reel-sovi na insta o njoj..

Polako :joy:

5 Likes

Nisam probao, slušao samo malo na podkastu o njoj. Ali ima demo čisto da znaš.

1 Like

pa nije mogao kada je Skyrim bio popularan. Tada je glumio macka u cizmama u drugom osnovne.

1 Like

Uzeo danas da igram, zaglavio sam skoro 3 sata igrajući. Nisam mogao zamisliti šta bi tu moglo biti toliko zanimljivo, ali igra zaista ima nešto posebno. Svidja mi se za sada.

3 Likes

šesti razred sam bio tada, molim lepo Mladjane :joy:

1 Like

Mnogo mi se popravio utisak o Gearsima 5 – koliko sam isprva bio blago smoren (za sta krivim Routine, koji me kalibrisao potpuno u drugom smeru), kad sam se prilagodio bombasticnom vajbu igre, stvari su se slegle na mesto.

Pomogao je i prelazak na polu-otvoreno istrazivanje zimske pustosi, prija mi taj ritam malo klizanje kroz ledenu tisinu, malo zestoka borba. Cak smo probali i couch coop, lidija bila pod stresom sve vreme al jeste mnogo zabavnije udvoje.

Svako-toliko budem impresioniran koliko igra dobro izgleda. Mogu misliti koliko je to dobro delovalo pre sest godina. Borbe su standardno mehanicki solidne, al kad tome dodas eksplozije lobanja uz socan audio, bude mali dopamin trzaj svaki put. Onih par sekvenci s ledom koji moze da ti pukne ispod nogu (kako tebi tako i neprijatelju) mi se bas svidelo. Nije neka epohalna inovacija, al jeste fin pokusaj da malo razdrma standardno napucavanje iz zaklona.

Cak je i prica, da kazem, donekle zanimljiva. Svidja mi se sto su JD-a obrnuli iz dosadnog himboa u skoro pa antiheroja. Sve je izdaleka ocigledno, al posecivanje tajnih baza ispod zaledjenog jezera nikad ne prestane da bude kul. Odgledao sam ‘previously on gears’ video (lepo od njih sto su to dodali, davno bese), bilo mi jednako nostalgicno i smesno da vidim kakav smo sve cirkus prosli prethodnih, sad vec, decenija (lele). Jos samo vanzemaljci nisu sleteli.

5 Likes

Pa to samo znači da se posvetiš dosta igri i ubaciš se u svet. Uvek ista priča i uvek mi se slično desi kad promenim žanr.

Jedino kod RDR2 nisam znao kako da nastavim “dalje” jer je specifična vrsta igre.

1 Like

Neko je pominjao bese Ultros igricu neka teska pshihodelija. Eno je dzabe za PS

1 Like

Zato je i pominjana. :slightly_smiling_face:

1 Like

Prešao Pragmata demo, lepo izgleda, kontrole su na mestu, sve u svemu obećavajuće…

Nioh 3 takođe, igraće se ali još mu nije red :grinning_face:

1 Like

Prelazim BF6 kampanju dok se ceka RE Requiem… HL Alyx nikako da zavrsim, tu sam tek na polovini igre

4 Likes