Šta trenutno igrate? (2025)

Zavrsio god of war (2018) i last of us part I na PC. Izvrsna grafika, dobri likovi ali gameplay i priča za obje igre su…osrednji

Krenuo sam od prvih dijelova (od god of war nije tehnicki prvi ali zna se na sto mislim) jer volim ići po redu i pratiti radnju i ovo je mozda prvi put da se kajem zbog toga. Nista posebno se ni u jednoj od te 2 igre nije dogodilo. Komotno ih mozes prepricati u 3 recenice max i da se apsolutno nista konteksta ne izgubi. Igre su mi ukupno bile dobre, ali ne toliko dobre da bi pljunuo 40+ eura za nastavke. Vjerujem da će se malo radnja zahuktati u nastavcima no dok ne padnu na 20 eura nista od toga😂.

Također, vrlo brzo su me dostigle i “blagodati” PC gaminga. Najbolji komp sto mozes sloziti, a hogwarts legacy s ray tracingom radi kao da ga vrtim na krumpiru. Pokrenem detroit become human desni analog ne registrira….blazena konzola😂

5 Likes

Sto se mene tice isti djavo, frizider ili magarac.. Mnogo s..u slab rezultat.

A ovaj lik pa jbg.. Usao je u nesto sto zna da se ljudi loze. Bice primecen ovako. Mozda uspe dobro da proda dupe zahvaljujuci ovome. Ovo mu je verovatno samo reklama. Pa kada ovim velikima dodje iz dupeta u glavu i pootpustaju sve ove frizidere morace da zaposle nekog normalnog.

Vec vidimo to pomeranje radne snage..

Ostavis frizider u Kaliforniji da glumi mami i tati budalu a ti lepo odes u neku drugu zemlju i zaposlis ljude.

Zavrsio Asura Wrath. Jako dobra igra koja izlazi iz standarda danasnjih generisanih naslova. Vrlo je jednostavna bez mape, bez ikakvih collectibles, bez side storija samo main story i cista akcija. Kao sto sam vec pisao, igra ima jako puno quick time eventa i dosta se oslanja na combat. Treba voditi racuna prilikom cinematica da se covek ne opisti i spusti kontroler jer nema jasnoh tranzicija kada ce se od vas nesto zatraziti sto mi je iskr bas cool. Prica je svakako jak adut ove igre, nista spektakularno ali jedna rock solid prica. Igra prsti i puca. Sve je namunjeno i eksplozivno u igri. Muzika kida a voice accting je brutalan (na Japanskom). Ukupno ima 3 parta tj 17 epizoda a 18-a epizoda je hidden sa alternativnim krajem. Meni je ostao jos part 4 koji je dlc i sa njim cu da zaokruzim celu pricu. Preporuka za svakog ko bi izasao iz zone komfora danasnjice.

2 Likes

GOW je po meni od tog tela i skrenuo sa puta.. Promasio kao Dusko Dugousko kada pogresno skrene “levo kod Albukerkija”

Ubacili su previse spanske sapunice.. GOW treba da bude klanica od pocetka do kraja sa nijansama da li je krv do kolena ili do ramena..

2 Likes

Vise na pc ovih dana. Pored obaveznog grinda na Mir Korablei. Nasao sam i dve zaraze ; Dome Keeper i Deep Rock Galactic: Survivor .

4 Likes

Dobrodosao u klub :slightly_smiling_face:

2 Likes

E kako sam se zajebao kupovinom Sonic Superstar. Rekoh ajde 20 dolara na eShopu, kul cena, medjutim ova igra ne zasluzuje ni 10 dolara kao i svaka Sonic igra na zalost. Nikada nisam bio fan, jer se ceo gameplay zasniva na pinbal mehanici gde igrac ima minimalnog uticaja. Samo se vrti gore dole u nedogled. :nauseated_face:Ne kapiram ni kako je fransiza dosegla toliku slavu 90ih godina.

Tu si u pravu ali ako ti se bas igra Sonic vidi da ugrabis Frontiers. To je open world Sonic koji je bas bas dobar. Nije toliko “sulud”, ima dosta stvari da se radi, 4 sveta, collectiblesa, chllenge-a. Jedina Sonic igra koja mi je legla

1 Like

Kad smo već kod Sonic Frontiers samo da pomenem, ko je na PC, da je trenutno uključen i Humble Choice bundle za ovaj mjesec. 13€ za 8 igara. Pored Sonica tu je Tomb Raider remaster 4-6 dio, Hunt Showdown, Metal Slug Tactics, ima isto neki rogulike solidno izgleda, zove se Wizard of Legend 2. Meni skroz vrijedi 13€ pa makar ne stigao odigrati nijednu. :slightly_smiling_face:

1 Like

Uzeo prosle godine, isto mi nije legla. Nek mi je za nauk, iako volim platformere da nikada vise na bacim pare na Sonic igre.

Što ga uze onda?!

1 Like

Pa eto mislio sam da dam sansu novom 2d Sonicu, narocito jer je za vise igraca. Zesci fail

1 Like

Nisam jos daleko stigao u Gearsima 5, jos igram ko JD, prvo poglavlje, al htedoh da sumiram prve utiske –

Sve u svemu – dosadno mi je, a ne znam zasto. Igra izgleda odlicno za svoje godine, sve kristalno cisto u 60fps, mozes izgleda i couch co-op da igras (sto cu mozda predloziti lidiji, nisam jos odlucio), grmi i seva od utrosenih para… a meni sve vreme polu-dosadno.

Malo sam zaboravio kako izgledaju igre koje su toliko rezirane u svakom momentu, ko da ucestvujem u filmu. Danas obrni-okreni uglavnom igramo nekakvu varijantu open-worlda gde mogu sati da prodju pre nego sto se nesto konkretno desi. Ovde ne znam jel prodje pet minuta bez da bude neka scena, makar nekakav suvisli dijalog o tome sta radite. Malo mi je jasnije sto su se studiji udaljili od ovakvih igretina, tacno se vidi da je kostalo stotine miliona da se sve to napravi.

A meni svejedno dosadnjikavo, ne znam ni sam da kazem zasto. Imam pregrst sitnih zamerki, al nista sto mogu da uperim prst i kazem, zbog ovoga je. Ko sto pomenuh, mladjarija je dosadna. Roboti su glupavi (doduse ovi novi inficirani su kul). Ljudske naseobine su isuvise sarene.

Ali sve je to sitnicarenje, sam gameplay je jednako bombastican ko i ranije. Daleko bolji od cetvorke, to je sigurno. Mozda mi je sam cover-shooter stil igranja malo prevazidjen.

Igracu jos, makar do Kaitine sekcije da dodjem. Bilo je momenata gde mi je igra zgrabila paznju, doduse tek tu i tamo. Kad se setim koliko me Routine vukao da ga igram svako vece, prosto sam se radovao svakoj prilici da udjem u taj svet, dodje mi tuzno da mi jedan gears jedva pomera iglu. :woman_shrugging:

edit – sad razmisljam, slican problem sam imao i sa FC6, isto ispolirana igretina gde nisam imao jasnih zamerki a bilo mi meh. S tim sto sam za FC6 znao da ce mi trebati 80 sati da predjem pa je bilo lakse odmah odustati, dok za Gearse barem znam da ce biti gotovo relativno brzo, sve i da nastavim ovako.

3 Likes

Obrnuo Batman Return to Arkham Asylum. Imam celu trilogiju ali nikako da se nakanem sa prelazenjem. Nije mnogo ostarila igra, 2009 godina ako se ne varam i dalje se super drzi. Najbolji momenti u igri su mi bili sa Scarecrowom. Dosta interesantno.

Sad sam malo Skyrim pripalio. Nikada ga nisam igrao a isto mi bleji u library :sweat_smile:

U nekom sam fazonu da do izlasja Forze 6 predjem sto vise naslova koji mi godinama stoje u biblioteci. Videcu kolko cu uspeti u ovom poduhvatu

5 Likes

Igram Spider-Man 2 i za sad sam zadovoljan. Prvi dio me bio oduševio ali mi je Miles Morales spustio očekivanja. Ne da je bio loš, nego je vidno bio DLC samo more of the same pa sam tako imao i percepciju Spider-Man 2. Očekivao sam još jednu istu igru i ona to apsolutno jeste, još jedan Spiderman ali sama moja manja očekivanja su doprinijela da daleko više uživam. Main story bombastičan, uživam u bombastičnim akcionim sekvencama rušenja grada, side content, ono vidim dosadnih stvari ali koga briga, ja sam Spider-Man, zapravo 2 Spider-Mana. Najlošije mi je sjelo kad sam zapravo morao da igram sa Mary Jane, mislim razumijem potrebu da se promješaju karte malo i da ti daju malo drugačiji gameplay ali moram priznati da je ta misija malo izazvala bijes i meni. Hoću da budem Spider-Man!
Iz istog razloga mi malo srce potone svaki put kad Peter ili Miles uđu negdje pa su kao civili i onda samo hodaš okolo, u fazonu sam, ajd istrpiću ovo.

Uglavnom fokusiram se na main story ali čistim i ono što mi je usput. Generalno mnogo bolji mi je utisak nego što sam očekivao.

6 Likes

Veceras krecem sa drugarom Space Marine 2 online co op. Igra se instalirala preko Xboxa app sa telefona dok sam bio na poslu. Super fora!

4 Likes

A kad sam ja pitao sve vas za co op i space marine niko se nije javljao :violin:

4 Likes

plaky :roll_eyes::cry:

3 Likes

Fali nam treci igrac. Mi smo.sinoc nakon obaveznog single tutorijala krenuli i odigrali nekih 90ak minuta. Ne znam da li bi mogao da nam se priklljicis u delu gde smo mi stali

Eee eto ti sad me pitaš kad nisam kod kuće kad sam na odmor i kad sam otišao u Paraćin do rodbinu. Svakako ima one posebne misije koje se završavaju mimo kampanje pa dok se vratim možda taman stignete dotle

Inače mislim da može tako da se krene jer sam ja već prešao kampanju i otvorili se chapteri

1 Like