Šta trenutno igrate? (2025)

Onda ti je tolerancija ko svapska kuca :rofl:

1 Like

Silksong – stigoh sinoc do nekog velikog moljca, posle 6-7 brzih smrti samo sam ugasio igru. Duze vremena provedem dok se vratim do arene nego u borbi. Mozda joj se vratim kad budem odmoran, al ovo stvarno nije sta zelim da radim posle posla.

Zato pripalih opet Routine, sigurno je bezanija od krvozednih robota ono sto mi treba. Gde god da se sakrijem, oni bas tu ciljaju. Jel to samo moja losa sreca ili varaju bestije?

Igram Alan Wake 2, za sad samo slažem nekakve slike i konce, ako ne upucam nešto uskoro počeću da grizem oko sebe.

6 Likes

Moj problem sa teskim igrama. Fina je granica izmedju frustracije i pozitivne stimulacije/izazova. Ali je zato osecaj kada pobedis bosa neprevazidjen.

2 Likes

Evo da bonu čika Velja i sve bude uredu :candy::joy:

Nije tako jednostavna igra. Ali roboti su laki kad ih ukapiraš, ono što sledi posle je mnogo gore :sweat_smile:
Najstrašnija stvar koju sam igrao ove/prošle godine.

1 Like

Presao sam poslednji AC posle nekih 75h igranja ako ne i vise. Dosta misija sam presao skoro sve vaznije.

Ima igra dodta problema ali mi je kupila ok zabavu. Moze da prodje do sledeceg AC sasvim ok.

1 Like

Poceo sam sinoc da igram Hellblade 1

Kako sam se samo zajebao pa kupio obe :exploding_head: ja ovo ne mogu da igram. Kretanje sporo, ubise me neprijatelji itd posto je kretanje retardirano. Aj mozda bih se na to navikao ali.. gde sam ugasio.

Igrao sam tek nesto malo i samo se vrti “jedno te isto, jedno te isto, jedno te isto” kao ona pesma Ramba.

Jedna vrata neka vatra bla bla a da bi njih otvorio treba da idem kao mentol po mapi i trazim neke “rune”/slova negde u pejzazu. Kao retard sestam i pokusavam to da nadjem. Ono je uzas i agonija.. prava definicija pakla. Tu se zavrsila nasa “ljubav”

2 Likes

Drugi deo je ludnica, nemoj to da propustis.

Pa kupio sam.. Ali ne mogu da predjem prvi ni malo. Da li je drugi isti? Da ne gubim zivci u prazno..

1 Like

Poceo sam Dying Light.

Za sada ok, tesko mi ide, kretanje, skakanje sve.. Trebace mi vremena. Ali mi je ok. Prosli deo sam presao pa kapiram da cu i ovaj. Samo da se usetam i naviknem na komande.

1 Like

Zavrsio AC: Shadows i nameracio da odradim Perfect game na Steamu, kad ono vidim 11 achievementa vezano za dlc koji je los a treba da platim i onda ulozim vreme. Vreme je da nesto novo pazarim, danas/sutra. Steam mi za AC kaze oko 68 sati, mada sam bio afk, in-game sejv kaze 49h, extreme i vecinu sajd kontenta sam presao.

Da, video sam samo je skup DLC nije vredn tih para. Skoro 30$ je previse.

1 Like

Hmm, probao sam sinoc Dying Light na Portalu i nema ga u okviru igara da je moguce igrati bez upaljenog PS5

Da li je do mene ili njihov bag? @padawan imas li ti tu igru?

Ne moze , samo remote play

E jbg, smaraci.

Da li radi onaj samuraj? Kako se bese zove igrica..

I mene je smorio maksimalno. Na kraju sam ga presao jer nije mnogo dugacko, sve nadajuci se da ce postati bolje (nije).

Zato jos nisam naceo drugi, iako izgleda nestvarno. Ako bude novih deset sati stenjanja i njenog zumiranog lica (a verovatno hoce, jer misle da je tako umetnickije), ne znam ocu uopste imati snage.

Hvala, uzeo sam prvi deo da bih cisto presao zbog tog nahvaljenog drugog. Ali oba imam.

E sada, ako je isti fazon da onako smara kao prvi nema sanse da to igram. Uzasno je dosadno i ne cak dosadno nego me bas onako frustrira.

Probacu drugi ne kosta me nista(vec sam platio) ako je isti sistem gasim, brisem i cao.

1 Like

Inace zagazio sam nekoliko sati u Routine, igra je odlicna! Naceo cetvrto poglavlje sto mi je dalo redak achievement, znaci slabo ko igra. Steta, jer bas uzivam upijajuci atmosferu (pomenuh vec ranije koliko mi se svidja njihov realisticni retro-futurizam). Kako bi izgledalo da su izgradili bazu na mesecu 80-tih, koncept ko stvoren za mene.

Roboti su jezivi, mada ne mnogo pametni (cucnes pod sto i ne mogu ti nista). Al plasite me ovde kako ima tek da krene pravi horor – sinoc sam najzad ugasio glavni kompjuter i vise nemam pojma sta se desava. Jedva cekam da nastavim.

Dosao sam do tacke gde se brinem da ce da zabrljaju nekako i pokvare mi utisak, jer mi je igra dosad legla savrseno.

. . . . . . . . . .

Takodje smo Lidija i ja naceli Borderlands 4. Posle par sati – tja. Nije me odmah kupio ko B3. Humor meh, pocetne puske meh, prica meh. Nijedan od likova me ne vuce da igram, odabrao sam skoro pa nasumicno i sad se blago nerviram svaki put kad podvikne neku budalastinu. Lidija isto, zali za svojim starim likom koji je uglavnom mudro cutao i nosio snajper.

Ali lepo izgleda, ok radi u split-screenu. Napucavanje isto ok, sve tako s jadnim puskama. Jedino je problem sto mi se jedva igra. Radje bih da me jure roboti po mraku.

1 Like

Tormented souls 2, najbolji survival horor u poslednjih ne pamtim kolko godina, baš mi ima onaj neki old school resident evil šmek. Nikad čuo ništa o igri, slučajno mi algo izbacio nečiji stream i ono ljubav na prvi pogled lol. Valjda neki skroz mali studio iz južne amerike radio.

2 Likes