Šta trenutno igrate? (2025)

Da mi je znati o cemu se radi u igri, posto je naziv igre dosta konfuzan :joy:

2 Likes

Ima oglas.. Kopam bunare i septicke jame :grin:

Eh, a nekada si u Srbiji uzivao u AAA igrama.

Idi u kanadu, rekose. See the worl, rekose.. :smiley:

9 Likes

Presao sa zetom A Way Out u dva sedenja. Auuu kakva igra brate slatki. Ozbiljna pricaaa. 11/10. znaci nemam reci. Vrv je vecina vas presla pa neka potrebe da piskaram sta se u igri radi ali ja kasnim ozbiljno. Igra za nobelovu.

4 Likes

Malo se brinem da cela ta zatvorska/krimi oblanda nece leci lidiji, inace bih rado obrnuo s njom u coopu. Vratio si mi je na radar. (igru, ne lidiju)

3 Likes

Ako niste igrali do sada, OBAVEZNO. Igra pored interesantnih mehanika ima baaaas dobru pricu. E pa pokrenula je odredjenu dozu emocija kod mene a to nije lako :smiley:

Deo je EA play servisa tako da, ako imas GPU, go for it!

1 Like

Zavrsih Dying Light the Beast! Uz glavnu pricu kompletirao sam sve side questove i activities po mapi, sto dovoljno govori koliko mi se igra dopala. Na kraju ispade 68 sati. I posle nedavno izaslog velikog update-a sramota je koliko je igra bagovita. Bilo je nekoliko questova gde ti je task “kill all enemies” odradis to i kao nista. Quest marker stoji i to je to. Mislim da sam najmanje 5 puta isao quit game da bi resio problem. Zapravo to je fix za takve glitcheve. A tek sto se protivnici freeze-uju. Krene da te napadne i samo se zakoci! Zanimljivo da ove tehnicke probleme nisam procitao u opisima. Generalno, ocena 8 od mene uprkos prisutnimn gliitchevima

2 Likes

Jel pala platina ?

Jok. Progres mi je 17/35 achievments

Slabo Dačo, slabo. Iskreno očekivao sam više od tebe.

Dying Light the Beast - hdr na oledu ubija kako je dobar. Igra takodje nije loša, bar za početak.

Dap.
Ali on valjda koristi MiniLED, što opet ne bi trebao da bude toliki problem sem ako ne gleda iz oštrih uglova sobe.

1 Like

Odlicna igra, mozes da probas ali na zalost prevazilazi tvoje sposobnosti.

5 Likes

Eh, lako je k…m koprive mlatiti kad igras na easy…. pateticno na vise nivoa, perfect parry masteru…

2 Likes

Overdoziraces se sa gamingom, imas 1000 sati samo u poslednjih mesec dana :smiley:

Dacha kad zavuce, zavukao je :grinning_face:

Završenih 3000G igrali devojka i ja i šta imam da kažem, igra je zanimljiva i svakome bih preporučio ako želi da se razvede/raskine, evo mi već treći dan ne pričamo, dva puta se potuko s komšijom odozgo zbog buke, komšinica odozdo zvala policiju zbog galame, otac me isteruje iz stana, u suštini svaka preporuka…

10 Likes

Brt kako mozes da raskines sa devojkom sa kojom si vec raskinuo?

1 Like

Raskineš raskid, znači jope se spanđali

3 Likes