Meni je DL2 najbolji, mislim da bi mogao i keca da odigraš.
Ovaj Beast mi se ne sviđa baš nešto, ne znam ni sam zašto ali mi sve nekako dosadno dok igram…
Meni je DL2 najbolji, mislim da bi mogao i keca da odigraš.
Ovaj Beast mi se ne sviđa baš nešto, ne znam ni sam zašto ali mi sve nekako dosadno dok igram…
Nije meni problem ds probam i keca ako se igra dobro drži. Moraću da bar pogledam nekih par videa, radio je sigurno neko video u 2025.
DS2 cu po svojoj prilici igrati mesecima. 3 ordera sam odradio i za sada je ovo gotovo isto kao prvi deo.
Igra se drzi odlicno, non stop su nesto dodavali i ima i update za ps5, nije bas remaster, al blizu. DL 2 je meni bio dosadnjikav, noci nekako nisu bile dovoljno napete i jezive kao u prvoj igri. Plus ima neki cudan pejsing igra, mada je i dalje bolja od 90 %igara sto je izaslo u poslednjih par godina. Beast je po me i najbolji, igra je na brutal bas teska, noci su izazovne i bas napete. Graficki je odlicna, osim cudnog hdra, koji sam vec pomenuo, mozda se nekome i dopadne, mada je sada podnosljivije kad sam iskljucio glupi glow efekat, ne znam ko ubavuje te gluposti.Svakako igre vredne igranja sa tonom sadrzaja, verujem da je i DL 2 sad znacajno bolji, posto sam ga igrao kad je tek izasao.
Igraj prvo keca, obavezno
Ne razumem.. koja je to tezina? Lako? Tesko? Najteze??
Brate, Chodax EsEnEs Madjija igra samo na najtežem nivou. Ne znam kako do sada to nisi skapirao ![]()
Igra na izi. To mu je puko prezivljavanje. U prevodu. ![]()
Pa vidim da se vrti to zezanje.. ali reko bolje da pitam. Svaka cast ko moze tako. Kod mene sve kontra. Sve na naj naj najlakse.
Pa tako treba. Ima i najteže za lezileboviće
, dok mi ostali mora da živimo i realan život ![]()
Normal tezina.
Onda se toplo nadam da ima dve lakse od.toga.
Pateticno.
Kako je divno kada imas dve kvalitetne igre koje igras paralelno. Juce dosao sa posla i upaio Death Stranding 2. Odradio dve isporuke i onda kada mi je legla cerkica upalio Dying Light the Beast. Izbegavam te zombi igre da konzumiram u njenom prisustvu. Plus cepam Super Mario Galaxy 2 koji pokusavam 100% da odradim.
Poceo sam i ja Death Stranding 2, podsetio sam se sta me je nerviralo u prvom delu, ali su se potrudili da u drugom delu traversal bude malo vise cinematic i dramatican.
Ipak DS2 ide na hold dok ne zavrsim Stellar Blade. Juce sam zavrsio Wasteland, mnogo je dobro i shvatio sam da mi bas nedostaju prostacke glavne junakinje sa big boobs. Ne mozes protiv reptilskog mozga. Nakon toga nastavljam Mafiju, a Yotei sam stavio na hold zbog ove dve “starudije”.
Na Switchu 2 igram u transportu Mario vs Rabbids Sparks of Hope. Drugi deo je stvarno fantastican, ali je zakucan u 30 fps, mnogo mi je krivo zbog toga sto lenji developeri nece da izbace fps unlock patch, ali sam vec zagazio duboko - startovao samo da probam, i ispostavilo se da fps ne smeta bas toliko… Duga je igra, prvi deo takodje, propustio sam ceo black friday sale jer ne znam kada ce stici nesto sledece na red, ceka me i Bananza nakon toga.
Nikad u zivotu nisam imao veci backlog, decembar ce da bude prilicno “dry” sa igrama ali mislim da mi nista novo zapravo ne treba narednih nekoliko decenija.
Vr gaming sam zanemario, javila mi se neka zelja da probam Goodnight Universe od developera Before Your Eyes. Obe igre deluju kao divno i emotivno iskustvo…
Docekalo me sinoc lepo iznenadjenje na gamepassu, izasao Routine! Ko se seca, bio kul trejler daleke 2013-te (!), drugi univerzum. U medjuvremenu smo svi pretpostavili da je igra umrla, medjutim eno je.
Odigrao sam tek pola sata, cisto da potvrdim da zaista postoji, i moram da kazem da je atmosfera fantasticna. Podseca me vizuelno na Alien Isolation jer ima isti vajb – 80s retro-futurizam s realisticnom grafikom. Meni je taj stil ko droga, cim vidim crt monitore i kabastu elektorniku odma me drmnu endorfini.
Malo me iznenadilo da je download jedva 8gb (za danasnje standarde minijaturno), znaci nece biti neka bogata produkcija. Sto ne mora da je los znak, al nadam se da developeri znaju sta rade s onim sto imaju. Prvih pola sata obecava, videcemo dalje.
Pokrenuo sam takodje Pacific Drive, nakon duze pauze. Ko sto sam se plasio, sve sam zaboravio i izgledno je da cu morati da krenem ispocetka. Igra ima nesvakidasnje kontrole, nije ono da vec znas 80% kako ide u drugim igrama, ipak mora da se nauci. Al ne pada mi tesko, odigrao sam jedva sat vremena pre par meseci, prezivecu.
Probao sam Lego Horizon Adventures kurtoazijom PS Plusa koji mi je juce expire-ovao i morao sam da platim prokletih 100e da ga produzim (podeljeno sa 2, ali dobro..)
Skaliran na 8” Portala izgleda neverovatno clean, prosto ne zelis da ga ispustis iz ruku. Kockice se presijavaju u smooth 60 fps i sve je zaista toliko napakovano detaljima da bi neki Lego freak presvisao od lepote i srece.
Gameplay je dosta rudimentaran, prosto je neverovatno da osim napada iz daljine ne postoji bas nikakav drugi taster (skok i specijalan napad, hajde) tako da je mehanika za danasnje standarde presimplifikovana. ADHD brain trazi block, roll, parry… RPG elementi se svode na auto-level uz mogucnost da kupujes apgrejde za selo i kostime za likove kojih ima nekoliko i swapabilni su. Moze i coop za decu i kooperativne zene koje u ovom slucaju ne moraju da se rvu sa 3D kamerom, sto je cest kamen spoticanja i izvor frustracije.
Neobicno je sto kreatori nisu probali da iskoriste neke Horizon-mehanike kao sto je stealth, skener ne sluzi bas nicemu, mozete da se sakrijete u travi ali nema nikakve poente ako ne mozete da se prikradete neprijatelju i ubijete iza ledja, ili iskradete bez konflikta.
Lego je poznat po inteligentnom, dobrom humoru od kada su usli u multimedijalni entertainment, tako da je to ogroman plus. Svaki dijalog je hilarious, da ne prepricavam fore kojih ima mali milion.
Predjoh je kad je izasla, na pocetku je sarmantna i zanimljiva, ali su je previse razvukli za toliko malo trikova i gameplay-a.
Yep. Sve se slazem sa navedenim. Obzirom da jurim platinu, ostao mi je trofej gde svaki od likova treba biti 20. level, a taj grajnd je bas doooosadan.