Šta trenutno igrate? (2025)

1 Like

Za strenght, najbrze i ubedljivo najlakše je da šetaš overweight po mapi, baš brzo ide.

1 Like

Po obicaju Sony spasava u ove tmurne dane pred novu godinu.

Poceo Stellar Blade na Portalu, za sada mogu reci da je fantasticna, underrated igra sa jako kompleksnim borbenim sistemom i prelepom, erm, grafikom :face_blowing_a_kiss: Postapokalipticna atmosfera je odlicna, iako ne medju najboljima, podseca me malo ceo taj monohromatski vibe iz Nier: Automata. Prica je so-so, nije bas ludilo od dijaloga kao Horizon, tek pocinje da se razmotava od kada sam stigao u glavni grad, koji je potpuno prazan jer je u nekakvoj energetskoj krizi. Pre toga sma svasta nesto radio, resavao zagonetke, pobio brdo neprijatelja i prvog pravog bosa.

Uzeo i Death Stranding 2, trenutno na popustu, ako neko hoce, eno ga guest na razmeni za 2000 din, da vidim da li ce da opravda hype jer je pobrao GOTY nagrade. Nisam neki fan prvog dela, ali imam utisak, da bi uz neku seriju, ovo bio bas dobar i chill experience na Portalu, umro bih od dosade da bauljam na velikom televizoru satima bez akcije i desavanja. Imam utisak da je u dvojci vise akcije i manje praznog hoda, ali videcemo.

Odmakao sam i solidno u Mafia: Old Country koja je zaista prelapa na Portalu, sa iznenadjujuce dobrom krimi pricom i dramskim zapletom, najbolji prijatelj Cezare sa kojim deli tajnu ljubav prema Isabeli, probijanje u mafijaskoj hijerarhiji, kao neki film… maltene GTA-like kvalitet karaktera.

1 Like

Odluka je pala- Dying Light the Beast! Nisam odustao od SHf ali to ostavljam za narednu godinu jer sam danas krenuo Death Stranding 2.

5 Likes

Dobar izbor, ja trenutno igram i odlicno je, cak sam se navikao i na najgori hdr ikada. Ako ti se svidjaju prethodni , pogotovo prvi, ovo je pun pogodak.

1 Like

Nisam igrao, ali brza google pretraga kaže da je “najbolji HDR godine” :grinning_face:

Pogledaj GamingTech video za tu igru kako da namestiš HDR.

2 Likes

Lol ni blizu

1 Like

Brza gugl pretraga kaze da se gomila ljudi slaze sa mnom, pogotvo na ps5. Nemojte komentarisati nesto sto niste igrali, svetlinu je nemoguce namestiti, da bude ok i danju i nocu, crna crashuje itd. Pri cemu nemam uopste los tv, nije oled, ali je sasvim pristojan miniled.

Ja sam igrao day one igru, oled, hdr je meni ok…

1 Like

Pa nisam igrao, ali i da jesam moje reči ne bi mogle da se mere sa rečima profesionalca.

Videh gomilu komentara gde ljudi pričaju da je HDR kompleksan u smislu da može dosta da se šteluje + prethodno pomenut video profesionalca.

1 Like

Za to nemam živaca. Bacam nešto iz inventory čim sam ovwrweight. Ide i oako polako, naguraće se ba maks nekako.

Ljepota :heart_eyes:

5 Likes

Inace moram da konstatujem da je Dying Light the Beast odlican. Odlican izbor i bas uzivam. Igra nije naivna ni malo. Bas moze prelako da se izgine zato nastojim da radim oper world activities poput safe zones, dark zones, prikupljannje resursa za craftovanje opreme itd. Imam pomalo problema sa parkour-om pa cu i tu ulagati skill poene jer kapiram da ko ovlada onim silnim skakanjem po krovovima da igra postaje jos dinamicnija. Igra ima visok user skor na metacriticu i drago mi je da sam je izabrao ispred Silent Hilla f

4 Likes

Uzeo… stoji i ceka svoj red :grin:

Kazes teska? Igras na najlakse ili…?

3 Likes

Survivor tezina. To je valjda standard.

2 Likes

Super je DL The Beast, nema greške.

2 Likes

Koliko mi se prvi Dying Light svideo, toliko me drugi deo odbio odmah.

Drago mi je da cujem da su i devovi shvatili da su (d’izvinete) zasrali motku s drugim delom i s ovim pokusali da poprave sta mogu. Mada, sto se mene tice proso voz, bilo osnovna igra bilo dlc. Mozda ako dodje na gamepass pa cisto da probam.

Inace igram pomalo The Alters. Zaplet s kloniranjem i drugacijim zivotnim izborima mi se svidja, pa cak i potreba da kotrljamo bazu izbegavajuci jutro je super kul. Al sam gameplay mi je onako, em stalno trcim napred-nazad i resavam resursne krize, em klonovi svi do jednog smaraju nesto. Sinoc ustanem, igra javlja da su kopije digle pobunu (ne svidjaju im se uslovi, nije nego), ja momentalno ugasio konzolu. Nije lako biti vodja.

1 Like

Mislio sam da pocinjes Death Stranding 2, medjutim ovim postupkom master status se gubi.

1 Like

Pazario Inscryption malo pre. Citam masovne preporuke po netu. Jedva cekam da je testiram posle :slightly_smiling_face:

1 Like

Jbga, igra je primarno survival managment igra. :slightly_smiling_face:

Nisam nikad igrao nijedan Dying Light ali zvuči kao nešto što bi mi se moglo svidjeti. Pogotovo ovo što kaže da ima crafting, volim to u igrama ako je dobro urađeno.

Šta je problem sa Dying Light 2? Je li možda popravljena danas, bilo je nekih DLC-ova. Kako se drži prvi dio danas? Vrijedi li ga igrari danas?