Merkam ovu igru već neko vreme is ad je uzeo na popustu. Nemam pojma o čemu se radi, ali koji trip od igre i atmosfera mi se mnogo sviđa
Jesi pio nesto? Po onome sto si pisao rekao bih da jesi merkas je, pojma nemas o igri a svidja ti se i kupio si je na popustu inace nikad ne bi
Upravo tako… Gledao trailer još kad su je najavili, nisam ništa ukapirao i svidelo mi se Ostala mi je zapamćena i sad je uzeo na popustu.
I ja je uzeo, takođe duže vreme sam je merkao, krenuću ovih dana da je igram
Podseća malo na A24 filmove.
Trip sa igrom kao da se krećem kroz neko naše selo zimi, žešća nostalgija pukla Ali odrađeno sve kao da gledam domaći film, ne znaš da li je horor, da li je komedija, šta li je ali osećam da će biti unikatno iskustvo definitivno
Sad ko motikom na mesec, ali kakav je Sekiro? Uzeo sam nalog za serpu riba, kontam da ce mi to biti sledeca igra posle wukonga gde sam postao Neo iz matrixa. Vise mi lezi ovakav stil igre, brz agilan unesto tromog soulsa. Uzeo sam i Lords Of The Fallen. Sta bi preporucili prvo?
Prvo sekiro. Nece dugo trajati pre nego odustanes to je gore od najgoreg
Meni je Sekiro odlican. Meni prvi i jedini “souls”.
Nema levelovanja nego moras da naucis kako da igras. A sa druge strane, nema stamine pa mozes tu da se izvlacis.
Odličan, igraj, must play!
Klinac devojke, 13 godina, igra već 2-3 dana. Došao do Genichira. Pričamo sve kroz šta prolazi :D. Oduševljen
Osim što ga je vreme pregazilo grafički, odličan je Sekiro.
Ja sam ga igrao pre par meseci.
Lords Of The Fallen isto preporuke za igranje, jedina zamerka kada sam ja igrao je bio katastrofalan pad frejmova na momente, bukvalno slide show…
Sreća pa je bio u ne toliko bitnim momentima u igri, ali baš odvratno.
Bilo je nekoliko update od tada, možda su popravili.
Series X…
Lords of the Fallen ovaj noviji ili onaj stari…? Meni iskreno onaj stari bio skroz ok
Ovaj novi, navodno s sad zove lords of the fallen 2.0 jer je ispeglano gro stvari. Nadam se da to 2.0 nije u kontekstu nase drzave
Obe igre su odlicne. Neces pogresiti sta god prvo da odigras.
Igrao sam Nioh 3 demo…ne sviđa mi se. Zakomplikovali su ga na max sa upgadima, martial artsima, skilovima…znaci tesko njesra! Tesko japansko đubre.
Ništa ti ne znaš… Verujem da ni jedan Nioh nisi igrao
Odigrao sam prvi i znam vise od tebe. Natrpali su svega i svacega i igra ima tonu viška. Zbog toga je njesra.
On zna bolje i vise od svih. Ne ulazi u raspravu s Ćacijem.
Krenuo da kucam reply pa video tvoj post i odustao
Bas me iznenadio remaster Space Marine. Poprilicno je fun! Mogu da zamislim tek kakva je dvojka, ali to strpljivo cekam na gamapass
Rainbow 6 siege dobio novi update juce, X
Igru nisam 2 godine igrao i mogu reci da mi je nedostajao ovakav koncept igre, kad umres pitas sw brate jesi realan odakle pucas, ma daj nemoguce i to sens mi je bas tesko namestiti , a to se oseti kad imam 1v1 situaciju.
Probacu ovih dana jos, ako nista TDM mod je ludnica i nekad se moze kidati