Prve tri godine sam je intenzivno igrao, u društvu je igra savršena. Nezgodno je kada ne igraš duže vreme pa izađu nove mape i novi operateri, dok se snađeš i pohvatas sve promene prođe te volje. Ipak meni jedno od najboljih MP iskustava
Ja verujem kad vas ima vise da je bas zajebancija isto kao i pubg. Sad je dobila igra free to play za casual igrace pa je haoticno, al sreca odigrao sam jos pre one uvodne meceve i kupljena mi je tako da ni zagrevanje neko ne radim, direkt u ranked pa kako bude
Malo mi je dosadio Stalker, vec 15-tak sati radim jedno te isto – jedan te isti krajolik, siprazje, anomalije i razrusene fabrike. Imam vec ok opremu, stabilizovao sam se s resursima i parama, jedino jos uvek nosivost mala pa se stalno vucem kuci. Planiram da krenem ozbiljnije s glavnom pricom, mozda me odvede negde zanimljivije, ovako osecam da tapkam u mestu.
U medjuvremenu odmaram od stalkovanja s Doom the Dark Ages, inspirisao me luka jer ga gledam svaki dan kako siba u velicanstvenom Eternalu, pa sam odlucio da pokrenem nightmare kampanju i vidim dokle cu dogurati.
Jos se navikavam na nove igracke, al opet moram da kazem koliko sam impresioniran sto su po treci put uzeli ogroman rizik i napravili potpuno nov gameplay loop. Ovo sve sa stitom i “stand and fight” filozofijom je taman negde izmedju 2016 i Eternala po komplikovanosti. Malo mi jos sve deluje previse haoticno (cesto umrem a da ne znam koji grunt me ubio i odakle) al je osecaj i dalje veoma badass.
A nightmare tezina ti ne da da trepnes tokom borbi, zavrsim sesiju bukvalno me peku oci. Nisu refleksi kakvi su nekad bili, al jos se ne dam.
Eternal je najbolja IGRA u zadnjih 20 godina, stalno to pricam. Ne pricam o nekoj prici, dozivljaju, nego o cistom gameplayu-kada bi i dalje postojale masine na zeton, ovo bi bila igra koja bi bila najuspjesnija. Nevjerovatan gameplay, velika kriva ucenja, zabava i napetost svakog momenta. Dovopjno je reci da sam ponijeo Switch na ljetovanje samo zato sto je Doom Eternal skinut.
Cepam Kazandziju, sabio sam Vajpera iz 10 pokusaja, igra kida.
Jel probao neko Ready or not? Stize jos malo na konzole i po komentarima izgleda da je igra super
Ako planiraš sam da igraš onda je preskoči
Kontam sa drugarom al i solo opcija je tu. Sto ne?
Mozes Solo sa botovima ili sa drugim online igračima ali brzo smori,kada je full squad igra je mnogo bolja tj tako je i zamišljena da se igra.
Ladno RoN izlazi za konzole Leleeeee
Kod turaka je deluxe bio 200 u preorderu
E jbg, sada je 1000 lira standard verzija. Znači cca 2500din. Dobro, nije strašno.
To je fora, Deluxe je bila jeftinija, baci pogled
Jos mi samo reci da si znao da je bilo 200lira i da nisi nikom rekao ahhaahah , ja bas htedoh da je kupim jbg dacu 1000lira nije ni to mnogo sa obzirom na druge regije…
To se desilo u nekom trenutku odmah nakon najave u kasne sate i totalno zaboravio na to dok nisam video eufratov post.
Što više igram The Dark Ages sve mi se više sviđa. Sad sam na sedmom poglavlju, lagano čistim svaku mapu do 100% sa svim izazovima. Preživeo sam par baš gadnih arena, al generalno nightmare težina mi je zasad taman. Da je lakše ne bi valjalo, a ja sam prilično osrednji igrač.
Sviđa mi se koliko je jednostavno naći skrivene ajteme – taman da malo mućneš glavom bez da potpuno zakoči akcija. Sviđa mi se kako su rešili otvorenije mape, na svakih sto metara bude neki novi izazov, borba, tajna, nit je uzak koridor nit je kilometarski prazan prostor. Sviđa mi se combat loop sve više – naučio sam bolje kako igra očekuje da se krećeš po bojištu i koje protivnike treba prioritizovati. Sviđa mi se novo oružje – u štit sam se odmah zaljubio, al koje god novo oružje da sam dosad našao bilo je vau, oko svakog je moguće izgraditi playstyle.
Rekao bih da je eternal i dalje bolji sve zajedno, ali mi je dark ages na jakom drugom mestu. Taman komplikovaniji od 2016, al ne toliko da te zaboli mozak, ko što je eternal bio. Štit ne znam dal može da mi dosadi, svaki uspešan parry (uz onaj ‘bonnng!’ zvuk) novi osmeh na lice donese.
Majku mu igra li iko ista?!
Evo samo da uskocim da kazem kako je Dark Ages i dalje odlican, sad kad sam na pola kampanje. Upravo sam dobio BFC i zajahao ktulua ko buva, vise ni ne znam gde sam, daj samo demone da lomim.
Jeste sve malo vise haoticno od hirurski preciznog Eternala, al moram da kazem da su mi igre sad naporedo po kvalitetu. Potpuno drugaciji, a svaki fantastican na svoj nacin. Taj osecaj tezine, to sto ne bezis od dzinovskih protivnika, ono kad parry odzvoni i svim demonima okolo se zavrti u glavi sekund pre nego im odvalis dvocevku u nos, mnogo bre dobro.
Balatro i od skoro opet po malo Hearthstone. Sve na fonu naravno…
Metaphor Refantazio, gazim već 115. sat.
Kako sam se prevario da ću stići uskočiti i u The Alters i Space Marine remaster. Uglavnom mi je ovo uzelo život.
Ostao mi još zadnji dungeon i bossevi konačno.
Uspio sam jedino Rematch malo još da igram. Svaki dan malo uđem. Iznenađujuće zabavno ali nema sadržaja. Imaš quick match i ranked match i to je to.
A da, to ono bese isto stiglo na gamepass? Vidim da ga puno ljudi hvali, jedino me koci to sto mi Persona 5 nije legla, pa se brinem da ce ovo biti slicna stvar.
Nikad ne znas sa mnom i jrpg igrama, retko kad smo na istoj frekvenciji.