Šta trenutno igrate? (2025)

Probaj, ako ti daje opciju da kupiš, onda će ti raditi. Ako nemaš opciju, onda ne može

1 Like

Verovatno neće ponuditi upgrade.

Sada mozes da instaliras na ally SteamOS. Pa mozes da imas dual boot i win za gamepass i ostalo, i steam os direktno.
Mada steamdeck je kao psp nekad, mnogo vise konzolno iskustvo nego ally.

Jbm li ga. Evo instaliram. To traje na sonyju 40 minuta :rofl: zato sam i pitao da ne gubim vreme :grin:

A pripremio sam i uk nalog :grin:

Ipak nece na usa. Ali hoce na UK. kupio za 10 funti.

Probao i ja demo :heart_eyes: igra izgleda odlično,mogla bi povremeno da se igra tj nisam fan HC arpga ali mi se dopada ovo sto vidim.

2 Likes

I kad bi te pitali zašto si kupio, ne bi ni sam znao da kažeš zašto :smiley:

Jer why not? Dobar je remaster i neće propasti za 10$/£.

Krenuo da igram :upside_down_face:

Isto , planiram nekad da odigram tipa predjem jednu regiju i cao :smiley:

1 Like

Najpovoljni gde mozes naci. Fizicka nova.

Samo da nadjemo gde je ulaz u handheld konzoli :smiley:

2 Likes

Pa dobro, racunam da imas ps5

39e mozda ima negde jos jeftinije ako ne bice :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Prodao.

Mutivoda

:laughing:

Nema.

Kakva ti je ovo muzika pobogu :nauseated_face:

Hard Core :sign_of_the_horns:

1 Like

Ko može neka igra Tainted Grai: The Fall of Avalon

Igra je jebeno odlična, dosta podseća na TES ali bolje, samo grafika ne sabija kao u Oblivionu sada, ali je dizajn odličan pa izvlači

Dobar je Stalker. Već sam sasuo 15-tak sati, još iz prve zone nisam mrdnuo. Stalno me nešto omete, moram da odem i proverim šta ima tamo.

Nadam se samo da će druge zone makar malo da variraju pejzaže, već mi je blago dosadilo šipražje i razrušene industrijske građevine.

Malo mi se situacija stabilizovala, našao bolji armor, nakupio municije, malo kupona, lakše se diše. Prelazim danas u sledeću zonu, da vidimo šta me tamo čeka.

2 Likes

Ma da brt. Na drugom kraju nikak Pripjat na vodi Hristos se rodi.