Survival, cela priča se odvija na naftnoj platformi, postoji neko čudovište koje te juri i koje ne možeš da ubiješ. Ima zagonetke koje se rešavaju ali ništa posebno teško. Šunjanje je obavezan deo igre u nekim delovima ali ništa teško.
Mogao bih to da probam. Sluske, mrak i bilo bi dobro.
Ja sam fino iznenađen a još je i na Gamepassu.
Kao hard core fan survival igara uvazicu tvoju preporuku.
pocastvovan je Milan. Spavace kao beba veceras
Odlična je igra, voice acting je isto top, grafika too, atmosfera, zvuk. Baš je dobro urađeno. Meni je izbagovao neki deo gde nisam mogao ni napred ni nazad i jedina opcija mi je bila da krenem igru iznova pa sam je batalio. Ali van toga sve preporuke bukvalno, prećiću je u nekom trenu, stoji mi u konzoli i dalje.
Dacha kao srednjevekovni plemić sa ovim izjavama
Chody nobles
Zadovoljstvo je samo moje, kad probam u VR-u
Zasto nam ovaj downtown abbey ne bude default mod konverzacije na forumu?
Zato sto smo bagra.
Vasa slatkorecivost je nadaleko cuvena, sir Mladene
Nije iritantno nego činjenica….po drugi, put Wukong nije soulslike.
Zakucao Until Dawn Remake super igra. Bila mi je jedna od omiljenih kada je izasla za PS4 i kada sam je prvi put presao. Uspeo sam da sacuvam sve sem Jess i Josh-a. Svidja mi se ceo taj (horor) zanr - “your choices matter”. Sto se tice GOW Ragnarok stao sam negde na polovini, igra je stvarno preduga i trenutno nemam vremena da joj se posvetim, a ne zelim da je igram par sati nedeljno. Na kompu mi je i Silent Hill 2 Remake i to je verovatno ono sto cu igrati u slobodno vreme. Nocas mozda odigram malo Dead by Daylight da malo skinem misli sa lektira koje sam poceo da citam. Pouz
Alal vera za preporuku. Kapa dole. Pravi gamepass dragulj. Kakva uvertira pred Silent Hill 2…
Kupio sam juce Balatro za IoS i jedva sam se skinuo danas
Kolko zarazna igra brt slatki
Cekaj dok otkljucas malo dzokera
Namestilo se da igram naporedo Return to Monkey Island i Yakuza 0. Pa kad mi jedan dosadi pripalim drugi. Obično ne igram više od jedne igre u isto vreme, al pošto me nijedna od ove dve ne drži previše, taman ima mesta za obe.
Monkey Island je urnebesan, meni taj klasični Lucasarts humor prija oduvek. Vrtim sve dijaloge samo da bih čuo šta će da kažu. Sviđa mi se artstyle, bolje nego da su gubili vreme praveći neki 3d svet bezveze.
Zagonetke su zasad ok, nisam se zaglavio iako sam odabrao veću od dve ponuđene težine. Strepim da će doći trenutak kad ću morati da pogledam neki guide, al zasad se još držim.
Yakuza 0 mi je čudna zverka. Ichiban u Like a Dragon mi je odmah prirastao srcu, dok je Kiryu toliki stoik da ga je teže zavoleti. Takođe su mi tabačine kao žanr postale dosadne, a ovde je sve baš old-school, drndaj dugmiće dok svi protivnici ne ostanu na podu. Barem možeš biciklom da vitlaš, to je priznajem zabavno.
A opet, glavna priča se zahuktava, dok su sidequestovi i dalje šašavi. Tiho se nadam da će mi igra vremenom postati jednako draga ko LaD, ostaje da se vidi.
Usao sam u 6.sat Steel Wakes Deep i igra pocinje da dosadjuje. Nema nikavog gameplay osvezenja, sve je isto kao u prvom satu. Ronis, pentras se gore dole merdevinama, ukljucujes/iskljucujes prekidace itd.
Zavrsih igru. 7/10.