Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

1000057620

Ja sam previše žurio očigledno pa je došlo do zasićenja. Ali istina najveća ovo poslednje, ako počnem nešto drugo

No ne kajem se, dok ja iscedim cpunk wukonga će samo dodatno optimizovati

1 Like

Zavrsio Red Dead Redemption 1 i Undead Nightmares DLC posle mesec ipo dana :grin:

Pa zasto mi bre niste rekli da je ovo ovoliko dobro :grinning:
Ovo mora da je kidalo pre 12+ godina.

Tacno osecam utkan Rockstar DNK kroz ovo. Sad je pitanje da li krenuti na RDR 2 odmah ili sacekati taj famozni update za 60fps na konzolama? :thinking:

1 Like

Evo PS5 Pro je tu iza ugla pa sačekaj malo

5 Likes

Ако не знате шта да играте, бирајте рандом са гаме пасс-а. @Konzula И ја смо бирали тако што затворимо очи, скролујемо док не мислимо да је доста и имамо три пута тако, шта нам се највише свиди од добијеног, то морамо да пређемо кроз наредне две недеље. Њему је пао Far Cry 6, док је мени пала неешто краћа игрица, Planet of Lana :grin: Обзиром да не знамо шта да играмо са гп-а, овако је најбоље да се испробају неке игрице које нам не би пале на памет да иначе својевољно играмо, видећемо шта ће за две недеље да нам западне

4 Likes

Divna igra. Ja se igram “kako da ne poludim zbog nedostatka vremena” i sa ovih mojih 1500 AAA igara u backlogu.

Malo mi problema u životu, pa još da mi Game Pass baci random igru za igranje. Kako da ne :smiley:

3 Likes

Random si samo šutirao sony svojevremeno :grin:

2 Likes

Nikada!

1 Like

3 Likes

Ne znam jel bilo reci o ovome , ali meni je ovo impresivno :grin:

Nista specijalno.

1 Like

Sta je ovo? Izgleda suvise dobro da bi bila igrica…

Biram tako sto:

1. Dodam u Play Later igre koji su moj fazon
  2. Poredjam ih po OpenCritic score-u
  3. Krenem od najbolje ocenjene i idem na dole

:clown_face:

Uporedno igram AstroBot i Gran Turismo, ali sada Gran Turismo malo više. :face_with_hand_over_mouth: Čistim sve što može na max težini ali ima trka gde moja Hondica jednostavno ne može da dobaci, svi su brži od mene i nema leba makar odvozio perfektno. Uspem da budem nekako treći ali dok se ja mačujem za to treće mesto u 3 kruga, prva dva lika otišla u Forzu otprilike.
Uspeo da skupim 800 iljada od trka, krvavo zarađenih i u salon automobila… I to ne polovnih automobila, nego NOVIH. :scream::joy: Vidim Ferrari me kao poziva, dobio neki invite gde kao mogu da kupim neka njihova vozila… Po default ceni, ni popust da mi daju… Samo sam ih zaobišao i otisao u Japanski deo i kupio Nissan GTR “Motil edišn” za sve pare koje sam imao. Tačno toliko i koštao.
Auu, ono čudo zalepljeno za asfalt, toliko se unesem kad vozim da me smiruje bukvalno. Zagledam se u neku tačku, ne čujem ništa, ne vidim ništa :joy: Skrećem perfektno ko na šinama, milina. Bukvalno zen mod. Isto tako i Returnal kad sam igrao, gomila onih kuglica i lasera na ekranu, ja izbegavam sve kao hipnotisan.
Sad napokon mogu da peglam trke sa nekim papričicama koje su kao najteže i napokon imam konkurentnu mašinu. Sad će čiča da im objasni… :joy: Idemo istviiiiiiič…!!! :heart_hands::metal::joy:

5 Likes

Vidis ceo gameplay, izgleda tako svima. Nerealno je i previse dobro. Ovo ce biti samo za PC ako ugleda svetlost dana

1 Like

Izašla je pre 3 meseca i early access. Ali osim nekog grafičkog “ultra realizma” ne privlači me da probam.

4 Likes

Nisam znao da je izaslo, moracu da pogledam klipove na yt. Meni se bas svidja i svaka im cast

Ima i jedna horor igra na tu foru, to su sve early access igre na foru kao demo neki… Fino izgleda ali kad bi uklonili sve te “filtere” da izgleda kao low quality, zamućena lica itd, itd, onda bi se videli grafički nedostaci. Ali bez obzira, odlična fora.

Koliko lose na trenutke izgleda SW Outlaws na SeriesX to je zabrinjavajuce. Govorim o Performace mode-u od 60 fps. Obzirom da je dinamicka rezolucija koja ide gore-dole u zavisnosti od situacije, pojedini kadrovi nemaju vise od 720p. Sramota.

Tuga. Zaista. Bas lose deluje…

1 Like