So pari konzola?
Prodaće bubreg za xbox, dobrodošao među zelene
Nikad! volim ja zeleno
Igra li neko Diablo 4? Planiram da mu dam opet sansu ove sezone
Daj mu. Nije bio najbolje kad si mu raskinuo prvi put.
Neko ozbiljan pls
Za pola sata 10lvl sa druidom
U kakvom je stanju igra sada? Endgame, buildovi… jel druid i dalje djubre kao na releasu ili je sada igriv?
Uh sad prvi put uzeo druida a i ja vise volim nego sto znam.
Odigrao Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Zanimljiva ideja od preko 100 companiona koji se mogu regrutovati u party ali u praksi to je teško realizovati pa mnoge samo površno upoznaš a neke ni ne probaš nikad. Ali sasvim dobar jrpg i prelijep estetski. Uživao sam.
Počeo sam Liitle Kitty, Big City, 'ladno to igram radije nego Jedi Survivor i ne žalim. Leže mi ovakve igre, skupljaš collectables i istražuješ grad, igra je cozy, bez combata. Istraživanje je i vertikalno, jer maca može svukud da se penje, po ivicama, klima uređajima itd.
Ima igra šarm, cilj je valjda da se vrarim na prozor sa koga sam spao. Na početku tu kaže da nemaš snage da se gore popne ali ja sam sad našao sve 4 ribe koje ti apgrejduju staminu da se možeš duže da se penješ. Ali opet lutam okolo i tražim druge stvari i sidequestove jer mi se ne žuri da završim.
Igram Dishonored DE po prvi put (na Xbox-u). Presao mozda dve misije za sad i daje mi solidan 2012/13 PS3 vajb, ali je l samo meni fizicki muka dok igram ovo? Je l se jos nekom ovo desavalo?
Cini mi se da na 15/20min moram da pravim pauze zbog uskog FOV-a, inace …
Ne secam se da mi je bilo koja igra dala gori motion sickness.
p.s. head bobbing je iskljucen
Ja slican problem imam sa Half Life-om 2. Sad nema sanse da ga igram jer cim krenem motion sickness me uhvati.
Haha nasmeja me… jer sam bas hteo da napisem da sam isti problem imao sa HL 1
Zavrsio sam Warhammer Chaosbane i sada prelazim Darksiders Genesis. Vec sam na desetom chapteru. Mislim da sam jedan od retkih koji obozava Darksiders serijal. Graficki stil je super, gameplay dinamican i zabavan, prica onako solidan prosek. Ovo je inace i jedini Daksiders koji nije iz treceg lica vec je kamera pozicionirqna iz pticije perspektive. Isto tako prvi put imamo mogucnost da igramo sa cetvrtim Horseman-om - Strife, koji za glavno oruzije koristi dva pistolja. Takodje je ovo i prvi Darksidera koji moze da se igra u lokalnom i online Co-opu a drugi igrac ce korostiti War, horseman iz prve igre.
Igra je bas interesantna i ima dosta sadrzaja. Iako na prvu loptu izgleda kao Diablo igre zapravo nema nikakvih dodirnih tacaka sem kamere. Dosta zagonetki za resavanje kao i parkura je prisutno sto i nije toliko cest slucaj kada je kamera ovakva. Ono sto je najvaznija to je da je zadrzala potpunu sustinu prethodnih igara.
Pala su 2 Lords of Hell do sada i idemo lagano dalje.
Ps. Jedva cekam Darksiders 4 ako ga ikada bude
Da probas da lockujes FPS na 30, ne vise? Meni to u nekim igrama pomaze. Hoce to da bude ponekad veliki FPS, uzak FOV i dosta blura prilikom kretanja. A posto vidim da je u pitanju XBOX onda nista od toga. Da je odigras na PC? Mozda mozes da nadjes neki setup da ne pravi mucninu.
Mi ga probali u coopu, nazalost nije nas dugo drzalo. Sad se ni ne secam zasto, al sve zajedno nije neki poseban utisak ostavio.
E pa ako ste odustali na prvom chapteru onda jasno. Meni je prvi chapter dosta zbunjujuc jer te nekako ubace odmah u vatru i nema nikakvog tutoriala na pocetku ni gde treba ici ni nista. Al kako sam zavrsio prvi chapter tako je lagano sve krenulo da leze na svoje mesto. Evo sad sam 12 chapter i sve me vuce da nastavim sa igranjem, kao malo ugasim konzolu i ostavim kontroler al eto me opet posle sat vremena. Uzasno zarazno je postalo
Inace sam je vec poconjao na XSS pre izvesnog vremena i ipravo me prvi chapter odbio. Preporuka da ipak das sansu
Laseri su u sustini niz zagonetki sa zakljucanim vratima, gde treba da provalis sifru za otkljucavanje. Nekako sam se dokopao unutrasnjosti hotela, ali tu tek krece pakao.
Ne znam da li smo svi toliko kolektivno oglupaveli, ali igre kao sto su Animal Well i Laser Eyes stvarno izbacuju iz zone komfora. Godine akcionih igara napravili su od nas nindze, potpuno beskorisne u lavirintima zagonetki.
Igrao sam poslednjih nekoliko sedmica Nier Automata i posle kratke pauze zavrsio “Ending A”. Igra mi je bila veoma zanimljiva, cak i segmenti gde se igra transformise i drugi zanr i tacno se vidi kakve igre ti ne leze (u mom slucaju bullet hell i twin stick shooter).
S druge strane, ta potreba da se ponovo odigra cela igra iz perspektive drugog lika (pa onda i jos jednom) mozda me i odbije od daljeg napretka. Ne znam jos
Gameplay je kao sto rekoh bas zabavan, posebno jelte primarni, 3rd person action adventure.
Ne igraš istu igru 3 puta. Playthrough 2 je iz perspektive drugog lika koji te prati možda 80% u playthrough 1, ali odudara posle odudara od toga plus imaćeš bonus sekcije sa njim. Playthrough 3, kako ga nazivaju, je skroz drugačiji.
Moj savet, ne odustaj i pokušaj da vidiš sve glavne krajeve. Vredeće, posebno jer ti se svidelo do sad.
Ono što kažu da igra ima 26+ kraja, nije baš tako, to su im Endings od A do Z, gde su samo prvih 5-6 glavni, a ostali su cinematici posle završetka određenih side-misija ili nekih drugih stvari u igri.