Ja u zadnje vreme slabo sta igram samo kenjam po forumu
Docekaces valjda
Zavrsih Lords of the fallen, 74h mi trebalo, mada ps5 kaze 54h, ali racunam da je sejv fajl validniji.
Dobra igra, bas sam zadovoljan.
Juce sam krenuo Outer World: Spacers Choice Edition. Covece, ja sam 2 sata vodio dijalog sa NPC-aevima. 2 jbna sata. Sto vise pitas to vise se razgranjava, dobijas nove side i companion questove. Skoro svi pricaju. Ne znam- bas ne volim ovakve igre. Kapiram da ima tonu razlicitih odluka itd. Iskren da budem ja sam ovako zamisljao starfield. Za sada ovo mi je bas kompleksna igra i ukoliko igra nastavi da u ovoj meri mrsi muda moracu da batlim
Juce krenio Stellar Blade. Kupio primary nalog za 3700 dinara Zaista zabavna igra u kojoj uzivam u svakom trenutku. Jednostavan i zabavan gameplay, super borba i naravno vizuelna prezentacija. Podseca me na ps2 igre iz early 2000.kada su igre bile jednostavne i zabavne. To se trazi, a ne da ja citam, tumacim stotine data filova i razgovaram sa isto toliko npc-eva, a zabave ni u obrisima.
Sve kompleksno batali, ipak si ti pro
Nije zabavno, a osnovna namena igara je zabava. Samo se po tom kriterijumu vodim ubuduce. Ako igri treba preko 10 sati da “krene” tu nema zabave.
To je ono o cemu priicam
Dohvatio se napokon Spider Man 2 nakon prethedne dve igre. Uporedno sa time privodim kraju sa God of War Ragnarok. Dosta unapređenja u Spiderman-u u odnosu na prethodne deoove i sve pohvale što se toga tiče. Grafika se vidi da je bolja sve do trena dok ne pogledam u npc-eve po gradu i sl, pa se trudim da ih ne gledam mnogo
Prija mi igra za sada, ne opterećujem se mnogo side aktivnostima kao što sam radio u prethodnim igrama, možda zato što su neke stvari uklonili da se ne osećao kao checkbox koji moram da popunim kao što su zločini po gradu i sl. Samo čekam kad će da mi ubace da jurim rančeve i golubove po gradu… Ona fora kao wingsuit-om ili kako već je odlična. Pogotovo što oni vetrovi duvaju kroz grad pa mi je skroz interesantno da prelećem velikom brzinom.
Ono što nije interesantno je što vidim da su počeli da mi trljaju u facu ona gej sranja i woke gluposti. Radim misiju gde jedan lik prosi drugog lika i ja pomažem oko te neke prosidbe ili šta li je… Teeeežak krindž me uhvatio, jedva sam izgurao misiju bez da se onesvestim od prevrtanja očiju. Isto i u Miles Morales bila neka likuša koja mi je 15 puta ponovila kako njena devojka eno stoji tamo, pa njena devojka ovo, njena devojka služi ovamo i ovamo - koga boli uvo za tvoju devojku daj pusti me bre ženo Božja I da mi je rekla “moj dečko” 15 puta pa bi je oterao u tri lepe i ista reakcija bi mi bila. Ok, gej si, ukapirao sam… I ukapirao sam još 5 puta…
Apsolutno je sve moglo i bez tih gluposti ili malo diskretnije gde mi ne nabijaju u facu i iznova ponavljaju.
Ali dobro, očekujem još takvih gluposti do kraja igre, to je definitivno.
Što se GoW-a tiče, Sony ekskluzive su - iako odlične - definitivno samo za jedan prelazak i eventualno još jedan kad izađe remaster ili remake igre za 5 godina.
Nije ni čudo što ljudi pređu i prodaju, ja sam retka glava ovde koja jednu igru pređe i po 4+ puta. Smorio sam se već i guram do kraja samo da završim započeto, kad krenu neke cut scene, nema im kraja.
Sve hoću da završim da napokon dohvatim onu ekspanziju.
Mislim da je jedino Uncharted 4 igra iz te biblioteke koju stalno iznova mogu da prelazim i da me ne smori.
The last of Us 2 mi je isto igretina ali je ona tek za jedan prelazak i posle pauza dok se apsolutno sve ne zaboravi jer ima tešku priču.
Uglavnom, odoh nazad na Spajdija.
Bas uzivam u Stellar Blade. U svaki delic mape zavirim, otvaram boxove, pronalazim fajlove, resavam side i board questove…bukvalno prozdirem sve sto mi igra pruza, a kada pogledam trofeje pise svega 16%. Jel neko jurio platinu mozda? Primecujem da sam overlevelovan i svaki bos je pao iz prve. Morace da se podize tezina kada budem igrao new game+.
Evo citam Powerpyx-a. malo je jebena platina
Technically all the trophies are missable, except automatic story-related ones. There are 2 Points of No Return that will gradually lock you out of content and trophies.
Plus kao najtezi trofej je nesto ne smes da imas progress bar 100% pa onda moras tacno neki izbor da izaberes pa onda u nekom chapteru da ne odes tamo nego ovamo, ukratko, batali
Kada dobijes obavestenje “point no return” to je znak da ne ides continue vec da nastavis da drilujes i radis explore. Tako bar ja kontam
To je pro, bravo dačane pitao sam se stalno sta je to tačka bez povratka
Naravno, ali u velikoj vecini slucajeva te igra pusti da se vratis. Ili bude point of no return pred kraj igre tipa glavni boss, pa odgledas cutscene, credits pa te save vrati
Objasnio ti pro Choda
Evo covek uzeo platinu, pa mi pise u jednoj fb grupi:"NG+ sam preleteo na izi, pošto ti sve ostaje; a i trebao mi ending onaj kada malo po levelima skupljaš.
**Prva dva endinga možeš ako bekapuješ sejv da ne bi tri puta igrao…, One memori stikove sam sve našao, ali falili su mi neki fajlovi. Gledao sam na netu, ne znaju ljudi tačno šta treba. Uglavnom ako ona mala traži da ideš na Eidos 9 pre glavne misije (one pre koje treba da sve pozavršavaš), onda si dovoljnobstvari odradio za ending."
Utukao sam 50h u Gray Zone Warfare auu u poslednjih 5 godina me nije nista privuklo od FPSa kao ovo cudo od igre.
Bolja od Tarkova?
Pa vise mi odgovara zbog slobode kretanja po mapi i plus nisam ogranicen vremenski tj kada cu napustiti mapu.
Ima jos dosta da se radi na igri ali lagano tek je Alfa
Imam zavrsenih za sada 60 taskova i drzi mi paznju na max