Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Da li zna neko kako na xbox series s/x da igramo starije igre tipa fifa 14, 15, pes, starije nba naslove i slicno…

Ako imaš XSX onda kupiš disk sa kp i teraš. Na SS teško da možeš jer te igre nisu dostupne na store više a čisto sumnjam da ćeš naći kodove negde.

Starfield.

1 Like

Trenutno Lies of P, FC24, The Crew Motorfest…
Za koji dan izlazi nova Forza, kupio Spiderman 2(20.10.) i Alan Wake 2 (27.10).
Zbogom živote :rofl:
Starfield ne igram čekam da srede HDR …

3 Likes

Ja sam nastavio Demon Souls. Nisam nešto mnogo igrao ali sam prešao prvog bossa. Posle sam završio na nekim mostovima gde neki zmaj čuva stražu i preleće. Kada sam speedrun preko mostova ubi me neki crni vitez sa druge strane pa sam ostavio za veceras. Ne mogu souls da se igraju kad si umoran. Ne mere nikako. :sweat_smile:

3 Likes

Ja trenutno pržim Starfield, Cocoon I The Last of Us Part 1. Plus planiram AW1 da obrnem pre izlaska dvojke.

1 Like

Nikako….tada kreće sloppy gameplay i potencijalni rage quit-ovi. :rofl:

Pogodite sta ja igram. Gif za hint.

1 Like

Pa verovatno fifu.
I to si u fazonu

Igras resident evil 4 na iPadu pro :rofl::rofl::rofl: bar da iskoristis ipad za nesto pametno :rofl:

45h sati BG3 i privodim act 1 kraju. Uzeh malo kalisto da probam, kakva je 9no borba, sta je ono, kao for honor, mada mozda se i naviknem

1 Like

Pala su prva tri bossa u Demon Souls. Prva dva su pala iz prvog pokušaja ali treći, Armor Spider, me je zajebavao samo tako. Trebalo mi je poprilično vremena dok skontam da ako me uhvati u paučinu ne smem da se rolam… Bilo mi je čudno da sam nepokretan toliko dugo al sam skontao foru. Za sada koristim Schmitar i staff za fireball. Našao sam i neki mač što se scaleuje na magic i nije uopšte loš. Zanimljivo je da u igri može da mi nestane heal, sobzirom da se isti ne refiluje kada sednemo na bonefire. Ako ti se dropa, dropa, ako ne onda jauči :joy:.
Ima li neki poseban redosled u koji svet kada bi trebao da putujem ili je svejedno?

2 Likes

Ima redosled jer će ti biti lakše, ili teže…
Ali sam zaboravio koji je :grin:

Mislim da nije bitno kojim redosledom ideš. Lično, ostavljam treći, Tower of Latria uglavnom kao poslednji jer, iako je odlična atmosfera, ume da smara za navigaciju.

Ako ti je baš kritično za travu, imaš merchane na par lokacija, ali ćeš vremenom nakupiti mnogo više nego što će ti trebati. Naročito ako pokupiš neki heal spell.

2 Likes

Ma nema sanse da ostanes bez hil ajtema, nemoj se opterecivati time, dropuju ih ko ludi. Idi svetove po redu, nije previse bitno, ako ti je neki pretezak, probaj drugi i tako

Konačno završio Planet of Lana. Prelepo :heart_eyes:.

3 Likes

To i Cocoon moram odigrati… vec nekako, negde.

Fine su obe ali Cocoon je mnogo bolji od Planet of Lana. Cocoon je baš masterpis.
One mozgalice pred kraj igre su mi istopile mozak. :melting_face:
I postalo mi je jasno zašto je Somerville podbacio i bio samo ok iako je igra suosnivača Playdead studija kad sam pročitao da je Cocoon radio lead designer na Limbo i Inside. Znači on je real MVP bio u tom timu.

2 Likes

Je li prodaje neko sa foruma nalog sa The Last of Us 1 Remaster ili kako se zove ovo najnovije izdanje?

1 Like

Slažem se. Planet of Lana bi bilo bolje da je nešto kraća ili da ima bolji platforming za deonice koje ga dosta imaju.

1 Like