Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Ja završih pre neki dan GoW 2018, nema šta da se priča, a da već nije rečeno. Ukratko 10/10 igra. Apsolutno sjajno. Najviše me je oduševio odlično balansirani semi-open world, tako da sam se vrlo često usudio da istražujem, što generalno ne volim kod ostalih igara, jer me je uvek brinulo da ću spucati masu vremena, potencijalno se totalno izgubiti i udaljiti od main priče, a da će efekat tog putovanja biti minimalan.

Sad se polako spremam za Starfield, tako da sam na Xboxu pauzirao sa Atomic Heart, dok sam na PS krenuo Detroit Become Human.

Kao neko ko voli te cinematic igre (sećam se koliko sam uživao u Quantum Break-u, iako čak i nije full cinematic igra), meni ovo odlično za sada. Priča mi je baš interesantna, i baš te drži prikovanim za ekran.

6 Likes

Krenuo sam da igram No Man’s Sky.
Za sada mi igra izgleda kao da igram Death Stranding samo sa ruznijom grafikom :grin:
Valjda treba vise vremena. Sve krecem da igram mnogo kasno pa mi se prispava i ne uspevam jos da odmaknem.
Dacu joj sansu svakako. Nadam se nekoj raznovrsnosti kasnije. Ne ocekujem Doom akciju naravno ali da ne bude ni Death Stranding bez price i losom mehanikom.

1 Like

Ne znam dal ćeš se usrećiti. Nisam siguran čemu si se nadao, al NMS je prilično chill igra, bez jasnog pravca.

‘Gameplay’ se sastoji od letenja sa jedne na drugu proceduralnu planetu, gde malo istražuješ, malo se diviš šarenilu, sakupiš resurse pa ideš dalje. Možeš baze da gradiš ako ti volja. Vremenom i svemirski carrier da uzmeš. Ali to je uglavnom to. Pronalaziš sopstvenu zabavu. Ili se ubrzo smoriš, ko ja.

2 Likes

Nisam bas puno ni razmisljao. Ok mi je da bude lagana. Tako sam.i shvatio. Samo da ima sadrzaja, odnosno da mi da izbor da radim svasta da ima vise “ljudi” ili vec neki oblika zivota. Samo to.
Da bude neke interakcije i ja sam srecan.
A da li cu se smoriti… aj videcemo koliko cu da izdrzim.

Nego jel igrao neko Everspace 2? Malo ga čačkam ovih dana. Isprva sam mislio da je tipična svemirska simulacija, al me zaintrigiralo kad sam pročitao da je više ko neki looter-shooter.

Nemam još neko izgrađeno mišljenje, tek sam završio uvodnih par misija. Dovoljno je zanimljivo da ću joj dati šansu, uprkos standarnoj boljci svemirskih igara – osećaju da sediš nepomično u centru, dok se oko tebe vrti sijaset indikatora.

Kad malo razmislim, ova igra bi bila savršena za VR. :thinking:

1 Like

Igrao sam pre dve nedelje i bio sam bas odusevljen. Bas solidna i lepa igra.

1 Like

Upravo zavrsih Control,malo sam pozurio sa igranjem da bih stigao 6. Da zapocnem Starfield.
Kakva brutalna igra bas u mom fazonu, psiho-triler bas kao i ostale igre od Remedy-a al bas mi se dopala,da ne izlazi sad starfield uzeo bih sigurno i dlc-eve.Al ovako se sad pripremam za Starfield pa onda Alan Wake stize od istog studija,jedva cekanje …

3 Likes

Foundation je odlican DLC

Uzeo sam da ponovo obrnem Cyberpunk pred izlazak DLC i posto nisam u PS5 verziji sa silnim popravkama i poboljsanjima.
Neko je pominjao kako je grad pun sada.
Ne znam kako. Opet toliko duva promaja da pazim da me ne usine :grin:
Nema nigde besnog kera!!
Potpuno je prazno i belicno kao i pre 1god.
Steta.

Zavrsavam jedi survivor posle 45h sjajne zabave. Fantasticna igra, tehnicki problemi padaju u drugi plan obzirom koliko je cool igra.
Ahahaha, navodno sa danasnjim patchem resen performance mode na ps5, a ja zavrsio igru, hahahaha, koje sam ja srece

5 Likes

Kupio upravo… na popustu je ako nekoga zanima. Nije puno ali je popust.

Da li je igrao neko Fort Soils??
Bas me zanima.

Ja instalirao, nikako ni da ukljucim… Deluje mi bas dobro, uprkos slabijim ocenama. Testiracu malo pa javljam utiske.

1 Like

Kada stignes javi. Bas me zanima. Naravno moje najvaznije pitanje je da li je teska ili ne? :grin:

Skinut BG3, zbogom zivote , zao mi je zene i ovo dvoje sitne dece :grinning:

7 Likes

Prelepost :heart_eyes:

8 Likes

Remnant 2 - odlicna igra. Nisam ocekivao da ce toliko biti dobra, mislio sam neki prosjek kao sto mi je bio prvi dio. Sve preporuke a ako je neko igra na PS5 i zapeo neka se slobodno javi

2 Likes

Cek kad vidis dvojku a pogotovo tsushimu

6 Likes

Opet sam “uleteo” u Cyberpunk. Stvarno odlicna igra. Bukvalno jedina zamerka je slabo popunjen grad. Koji treba da izgleda bukvalno kao Blade Runner. Ako bi to uspeli…
Mogli bi da jasu narednih 10god samo na DLC koje izbacuju i neke upgrade.

Igrao Gris malo, prelepa igra. Nadam se da je kraća i nije prevelika zahtevnost za pixel perfect platforming jer refleksi propo :sob:.

1 Like