Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Ovo sam napisao tamo u Game Pass temi za Lil Gator Game i pošto sam odigrao moram priznati da sam samo djelimično bio u pravu. Tako je to kad donosiš zaključke iz gledanja videa. Igra jeste ima više dijaloga i humora ali samo istraživanje je skoro isto kao u A Short Hike. Morao sam da idem da provjerim je li isti developer radio.
Meni pošto je A Short Hike legao, ovo sam sa guštom odigrao. Pored super istraživanja, baš mi je legao i taj humor i šarm koji igra ima. Ali nešto je moralo pokvariti ukupni dojam a to je da mislim da mi je malo zabagovala igra pa ne mogu da otključam 3 achievementa.
Igru sam odigrao u 2 sesije za jednu noć, i pošto mi se svidjela odlučim da izganjam sve, što nije teško jer dobiješ na kraju 2 itema koji dosta olakšavaju da nađeš sav loot i sve prijatelje.
Ali ovaj achievement da se sa svima sprijateljim ne mogu da otključam. Imaju 2 kita u cijeloj igri i njih mi ne registruje da sam uopšte odradio njihovo i stalno pokazuje kao da imam i dalje quedr marker tu i prijatelji stoje na 98%. Takođe od tog jednog kita sam trebao da dobijem Space Dome šešir a nisam tako da ne mogu još 2 achievementa da otključam a to je da craftam svaki predmet i da se opremim cijelim space setom.

Odigrao isto Dragon’s Dogma 2, ja sam prezadovoljan igrom, odluka da otežaju tako neke quality of life stvari poput fast travela su pun pogodak, stvarno dobiješ osjećaj za distancu i imerzivno je, nije puko fast travelovanje svuda nego planiraš pohode. Zna biti malo smarajuće u nekim trenucima ali pozitivni utisak je prevagnuo. Lično sam se zeznuo što sam se prerano zaključao u endgame ali to je zato što nisam znao. Započeo sam NG+ ali on će čekati možda kad malo poprave performance da ponovo opletem.
Imam još štošta da kažem za igru ali me mrzi da pišem jer sam pisao već jednom u jednoj fb grupi pa mi se ne da opet.

Odigrao isto 2 puzzle walking simulatora sa Game Pass-a, Return to Grace i Open Roads. Kratke obe i nisu ništa posebno ali su ok. Nisam mislio igrati ovaj Botany Manor koji je isto puzzle walking sim, ali pošto vidim da je dobio solidne recenzije sad moram i njega provjeriti.

Počeo sam sinoć i konačno taj Diablo 4, pošto prije toga sam se 3 dana mučio da napravim nalog na battle net. Toliko retardiran im je account creator da nemam riječi. Ovo mi je prvi Diablo da igram pa nadam se da će mi se svidjeti. Zanima me samo kampanja, nemam namjeru da grajndam beskonačno.

4 Likes