Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

A realno ne može ova tema stalno da bude aktivna – na sopstvenom primeru, igram svako veče, al kad zagaziš u igretine poput Odiseje ili Jakuze, nema o čemu da se piše svaki dan, smorio bih i sebe i druge.

Ako me Jakuza bude držao, možda sročim još par postova maksimum.

Tamo negde krajem aprila planiram Sunbreak da načnem, tek to nikog ne zanima (sem lamparda). :rofl:

Nego, na temu jakuze, koliko ste vi što ste prešli igru morali da grajndate? To me malo plaši unapred, ta jrpg tendencija da pred kraj forsira beskonačne bezlične dungeone, grajnd i boss-rush.

Već znam da moram da zaradim milione jena, al to bi trebalo menadžment segment da reši. Inače tek sam otključao job system, posle malo guglanja imam neku ideju kome bih kakav posao hteo da dam i kad.

Vrlo je zarazna igra, ko čips – jednom kad kreneš teško je stati. Lako se gube sati dok špartaš po komšiluku i biješ siledžije, naročito kad ti se malo ušemi ekipa.

2 Likes

Haha a ne , ja mislim baš obrnuto, ja mislim da sam ja baš sprečio da forum zamre i to baš zahvaljujući vanzemaljcima i fenomenima koji su na rubu znanosti, našoj ljupkoj muzi Diksi, komentarima o basketu, fudbalu, muzici, nekim dnevnim anegdotama, zezanjem, nekim dnevno-političkim krindževima, itd ( i svemu i svačemu nevezano za gejming), sad nekom se možda ne svidja moj nastup, moj humor, nekom su možda i te stvari dosadne ili iritantne (kao i meni neke druge teme koje možda njih zanimaju), ali je to sve ipak izazvalo neke reakcije, unelo neku energiju i svežinu na forum, tako da meni da zahvalite što ovaj forum nije zamro i što se još drži. :wink:

1 Like

Slazem se brate ne moras meni da objasnjavas, samo nek je veselo. Mi registrovani clanovi mozda to ne vidimo, ali postoje tu i neke reklame i klikovi od neregistrovanih clanova, tako da kapiram da je Robotnjik vec postao maltene milioner jer svi lurkuju a malo ko pise i investira se u diskusije. Mozemo reci da si i ti svojim pisanjem malo dobrineo tom luksuzu i zivotu na viskoj nozi u Kuvajtu.

Nego! Kad smo vec kod toga, juce zamalo da kupim i ja Maserati! Samo 250k eur (ok 240, ko broji…) sto kapiram da bih mozda mogao da smuljam na kredit.

Evo je i slika. Ako bas dobro zumirate videcete prodavacice u drugom i moju malenkost u dalekom trecem planu kako fotkam, ovu nadasve jako lose fokusiranu fotografiju.

A slikao sam i Jaguara iz Westa 65, pa se sad malo dvoumim…

1 Like

Odigraj je obavezno. Isforsiraj sebe u tom pocetnom delu da budes strpljiv. Nagradice te igra vise nego dobrom pricom i borbama.

1 Like

Lol, voleo bih da vidim te milione :sunglasses:. Elem zbog toga što se ranije kačila piraterija, JTAG i hack uputstva, plus nazivi torrent linkova i dan danas osvanu, Google je blokirao naš sajt za bilo kakvo reklamiranje :coffin::headstone:. Ako ovde ikada vidite reklamu, idite kod doktora da vam to pogleda :face_with_monocle:.

7 Likes

Auuu može jedno pitanje ?

Jel ima neki gejmerski forum za nas sirotinju ? :slight_smile:

Mislim ovde su svi kao ultra uspešni, ostvareni u svakom smislu, svi voze besne automobile, bleje po raznim svetskim destinacijama i maltene žive kao filmske zvezde, pa sad jel ima neki gejmerski forum gde ja uboga crnačka sirotinja i ovako bez dinara bi se osećao malo prihvaćenije ? : )

1 Like

Ja sam na kraju imao nekih 80h u igri. Ali nisam grajndao u fazonu moram ovo nego sam htio sam svaki substory da vidim. Isto sam uradio i u Like a Dragon: Ishin.

Dungeons nisu teški uopšte. Pred kraj ima jedno 2-3 boss fajta koja su onako malo teža. Moj savjet ti je da ako misliš igrati menadment minigame da onda onoj ženskoj što držiš s njom kompaniju daš job Night Queen. Razlog tome je što taj job ima dobre electricity based napade a to je kod zadnjeg a čini mi se i kod predzadnjeg bossa weakness. A ako kompaniju doguraš do 1. mjesta maksimalno ćeš imati bond s njom.

Isto tamo pred kraj ćeš dobiti pristup areni gdje imaš borbe. 50 spratova, 50 fajtova i ako ispuniš uslove za svaki fajt dobijaš dobre item-e. Checkpoint je svakih 5 spratova tako da uvijek možeš da nastaviš. Preporučijem da se odigra jer nije previše time consuming a dobićeš najbolji gear što postoji u igri ako završiš do kraja. Ja se jesam one zadnje spratove morao vratiti kasnije da ih riješim pošto nisam bio dovoljno jak prvi put kad sam bio ali kažem, nije problem zbog checkpointa.

1 Like

Haha, na zezamo se brate. Da je neko ovde stvarno uspesan zar bi blejao na forumu :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ma zezam se brate, bio sam malo ironičan :d, ali pazi to ti je internet generalno, pogotovo te društvene mreže, sve je fejk, ono kad gledaš tudje slike i profile ono svi se predstavljaju za ono što bi voleli da budu a ne za ono što zaista jesu, pa ono svi kače slike gde uvek izgledaju savršeno, nafurano, ono sa nekih putovanja, ludih provoda, ručkova, večera i ispada da svi žive kao neke filmske zvezde a u realnosti ono žive u nekom ćumezu i gule paštetu od Matijevića ili ono kao nešto svi nasmejani, veseli, super se provode a zapravo bleje sami kod kuće i gutaju šaku tableta za smirenje na dan.

1 Like

Ja igram Elden Ring nekih 40 sati, za sada 7/10, dok RE4 suri. desetka u najavi

Prekosinoć sam završio Resident Evil 4 Remake, jučer završio Dead Space Remake, i sada prešao na Legend of Zelda Skyward Sword Remake.

Za RE4 sam pisao utiske, remake je vrijedan originala, stvarno su sve promjene urađene u duhu originalne igre i zaista je ovo sada definitivna verzija.

Što se tiče Dead Space Remake, ova igra je već izgledala odlično, te je i gameplay bio isto takav, te unapređenja nisu toliko očita i drastična kao u RE4.
Ipak, utisak kvari završna dionica igre gdje dolazi do čestog sjeckanja i framedropova, naročito u poslednjoj borbi sa Hive-om.

E sad, kompanija koja radi najgore remastere, Nintendo-Skyward Sword je doživio neki up-res, kontrole su malo dotjerane da rade i na joyconima, i to je otprilike to. Prestao sam igrati igru prije par mjeseci nakon 20h gameplaya, sada sam nastavio u nadi da neću naprasno prekinuti ovaj put.

Definitivno jedna od Zelda igara koja nije u gornjem ešalonu franšize, ali se može posmatrati kao igra koja je postavila temelje za Breath of the Wild, a i sada sa Tears of the Kingdom, naročito sa nebeskim ostrvima.
Neke od omiljenih igara su mi Zelde: Ocarina of Time, Link Between Worlds, i Breath of the Wild, ali mi se čini da Skyward Sword neće ući u ovo društvo.

Pored ovoga, započeo sam Prey, ali doslovno samo započeo. Igra ima veoma jak Valve/Portal vajb, što mi je odmah leglo kao budali šamar. Čitava atmosfera je odlična i jedva čekam da nastavim, nadam se sa manje umiranja u odnosu na prvu sesiju.

3 Likes

Ja baš privodim kraju Skyward Sword takodje nakon duže pauze.
Meni je igra super, ono što Zelda treba da ima, tu je.
Dungeoni su super, itemi takodje, characteri su memorable, zabavni.
Muzika je na nivou.

Meni se jedino ne avidja letenje, dosadno je. To je moj jedini problem sa igrom.
Baš se vidi da su botw i totk uzeli inspiraciju iz SS.
Stamina bar, sky, breaking shield…
Ali, ja volim. 8/10 :slight_smile:

Ostao mi 1 dungeon još ukupnoće biti 40ak sati gameplaya, od jedne Zelde sasvim dovoljno

1 Like

Meni se samo rodila jos veca zelja da ponovo predjem Ocarina of Time, jedino sto mi malo na zivce ide onaj uvod i underwater dungeon.

1 Like

Remake, remake, remake… Ovo ukazuje na nešto što se tiče stanja industrije, al ne znam tačno šta. :thinking:

Inače načeo sinoć management mini-igru u jakuzi, mislim da smo preko sat proveli vodeći biznis. Primila se i lidija – ulažemo u prodavnicu, tetošimo radnike da se ne smore, ovog zaposli onog otpusti, koliki su nam mesečni troškovi, troši novac da zaradiš novac, a iza ćoška te čekaju besni shareholderi.

Sad znam kako je biti sam svoj gazda. :laughing:

4 Likes

Ja zanimljivo samo nisam igrao OoT i MM, to moram sledece ali godinama vec cekam da izadje remake/remaster. Medjutim dzaba cekam.

Da, WW cak i na gamecube izgleda i dalje super. Takav je art style.
A na WiiU tek :heart_eyes:

1 Like

Ipak sam instalirao Wo Long opet i sejv mi je sačuvan bio tako da odradih sve achievements koji su mi falili. Mnogo lakše kad znaš gdje da tražiš.

Na zadnjoj rasprodaji uzeo sam Return to Arkham kolekciju, prvenstveno zbog Arkham City koji mi je ostao kao u sjećanju kao jedna od omiljenih igara sa ps3/x360 generacije iako je većina više voljela Arkham Asylum.

Ali kako je sve krenulo sa Arkham Asylum, njega sam prvo upalio, i ostao sam patosiran koliko se igra dobro drži. Istraživanje je organsko, borba taman, svijet odličan.
Kontao sam da upalim i lagano igram kad nemam šta drugo zbog naleta nostalgije, ali me igra toliko uvukla da sam sve osim Skyward Sword zaboravio i samo ovo igram.

7 Likes

Pazario sam i ja kolekciju prošle nedelje. Jel Asylum prvi deo?

Jel koštalo više od 199 dinara? :joy:

Jeste, ludnica je prvi deo u trilogiji :smiley: Meni je generalno Arkham City bio wow. Na njega se kasnije i Knight nadovezao. Mada je i Asylum bio skroz dobar za svoje vreme.

2 Likes