Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Ja stv ne znam čemu potenciranje tog GP kada ja uopšte ne igram igre iz njega vec iz svoje lične kolekcije… Vas dvojica ste prešli granice toksičnosti…

1 Like

Gabrijel Batistuta kolekcija?

Kod mene je zasicenje mainstream gamingom koji nema nista vise posebno uzbudljivo da ponudi. Remasteri starih igara, hiljadite iteracije istih koncepata koji su nekad bili svezi. Duh inovacije je verovatno i dalje tu negde zakopan, ali obitava u “indie” kategoriji. Veliki deo problema je i stagniranje grafickog progresa poslednjih godina.

Hiperprodukcija u gamingu je iznedrila generaciju generickih kodera i bezidejnih menadzera, koji nemaju ni drajv ni kompetencije da nastave legacy. Stara generacija koja je tu od pocetka gaminga postala je matora i nemotivisana, a to je generacija istinskih genija i tech vukova koje mladi ne mogu da zamene.

1 Like

Zavrsio RDR2 glavnu pricu i eplog. Auh kakva igretina. Bukvalno mi je br 1 sa GTA V. Ne mogu da odlucim izmedju ove dve. Najbolje igre ikada za menw.

Odlicna prica, kraj tezak. Bukvalno sam plakao. Izdrzao sam sve ove godine da ne saznam kraj.
Opet mi se igra prvi deo.

Ovo sto su napravili je je brutalno. U svakom smislu.

Sad nastavljam malo da se zezam po mapi dok me ne smori, a jos mi se igra iako sam na 70h.

Preporodio sam se od kad sam nastavio igru pre dve nedelje i promenio controller layout, jahanje na RB a za trcanje toggle. Bukvalno sam zanemario jahanje i toliko uzivao i pario oci usput. Duplo lakse i lepse za koriscenje i igranje. Cak bez sprinta, nego lagano sve. Neverovatno koliko je ovo lepa igra. Taj west vibe, grafika. Bruka.

12 Likes

Zavrsio sam Mario 3d Land na 3DS-u. Ocekivano odlicna igra poput naslednika 3D worlda. Nivoi su doduse kraci ali odlicno osmisljeni i razlika je u skupljanju zlatnih coina umest zvezdica. Super zabava gde nije bilo poteskoca izuzev poslednjeg nivao ge sam izgubio 20-ak puta. Krenuo sam Kirby Planet Robobot takodje na 3DS-u. Teza je igra od 3D landa. Nikada ranije nisam igrao Kirbija, niti bio fan istog, ali definitivno mi se ovakav koncept mnogo vise svidja u odnosu na Kirby the Forgottten Land sa Switcha koji mi se nije dopao. Urnebesno je pucanje iz tela Robota, skupljanje razlicitog oruzja i surfovanje po mapi. :smile:

1 Like

Ulepsao si mi dan brate informacijom da si skupio sve coins-u u jos jednoj repetativnoj Super Mario igri. JEDAN JE DACHO DOMINO!!!

Preporucio bih i tebi igru ali, oh wait…ti nemas nintendo :smile:

1 Like

Neću nikad ni da imam :joy:

1 Like

Pa ti nemas pojma o gejmingu onda :smile:

1 Like

Pa ja sam kezual gejmer brate :joy:

Naravno, niko mi nije ravan ovde :smile:

1 Like

Sem brata fibera koji ti je rak rana

Ljubomoran mu je jer nema PSVR2 :grimacing:

Ma u pravu je @padawan , ova tema je prsla i uopšte ovaj forum je prso i nema mu spasa, inače forum je puk’o onog momenta kada su glavne zvezde foruma i heroji prestali da budu Dejan Bodiroga, Hideo Kodžima, Vudu Popaj, Bata Živojinović i prosvetni radnici i kada su umesto njih to postali neke bivše funkcionerke mup-a upitnog mentalnog zdravlja, ufolozi, lovci na vanzemaljce ( i bivše funkcionerke mup-a upitnog mentalnog zdravlja), neke napumpane histerične naprednjakuše i penzioneri što se tuku zbog ćevapa, ono pad je bio neminovan. :d

Jel tako brate @padawan ? :slight_smile:

Sunce ti jebem kako ste svi ludi :joy:
Igrajte nesto umesto sto kenjate. Ja cu svakako da igram kada budem kod kuce ponovo.

2 Likes

@Fabrizio_Tagliano Realno brate imas zapazenu ulogu u toj propasti haha.

Ali dobro, prezivece forum, nema u to sumnje. Nego mi je zabrinjavajuce da li je to simptom nekog dubljeg problema sa video gamingom, o cemu mozemo posredno da zakljucimo kroz 3 dana stare teme o opstem gamingu. Sve puca od hiperprodukcije, ali sta je zaista novo i uzbudljivo? Igra meseca u SK-u je RE4 remaster.

Ajde, ja imam gomilu problema, ali to ne objasnjava opste zatisje. S druge strane izadje jedan Elden Ring i ceo forum se podigne na noge.

1 Like

Iskreno pokusavam da nadjem neki balans izmedju posla, obaveza oko sredjivanja kuce. Trudim se da maksimalno vremena provodim sa verenicom i da uzivamo zajedno u trudnoci. Plus na sve radosti imam i muku sa zubima pa me i ti ocekuje intervencija. Gejming mi trenutno nije ni u 5 prioriteta pa i ono sto igram, gledam da mi bude maksimalna relaksacija. Kada je relaksacija i gejming u pitanju, trenutno igram South Park : Fractured But Whole. Obozavam taj crtani i njihov humor tako da mi igra bas prija.

5 Likes

Hm, s druge strane, mozda mu je ovo poslednja prilika da se jos malo izigra :confused:

Nah, ako ja s dvoje đece i bebom stignem da se igram, može onda svako. Treba biti samo dobro organizovan.

3 Likes

A kod nas najavili sneg za dva dana :joy: