Nikoga, realno.
Ok, shvatio ssm. Igrate svi, samo nesto dosadno i neinspirativno
Nikoga, realno.
Ok, shvatio ssm. Igrate svi, samo nesto dosadno i neinspirativno
U trenutnoj terminologiji, imajuci u vidu kolika je Valhalla, sadrzajno dosta kraci sledeci dio ce vjerovatno opet biti veci od Unity-a na primjer.
Ali zato osjecam da ce ona naredna igra smjestena u Japanu biti veca i od Valhale
Ja sam protekle nedelje zavrsio Resident Evil 4 Remake. Celokupnim iskustvom sam više nego zadovoljan, igra je radila savršeno na PC-u. Treći akt igre na dokovima mi se najviše svideo, nekako me je podsetilo na poslednji akt u Village-u, u fabrici. Trebalo mi je nekih 15 sati da predjem, mislim da je to neka savršena sredina za linearne SP igre. Oružje izbora je bio Punisher levelovan do kraja, i sniper. Nakon što sam završi probao sam VR mod neoficijalni, ali je daleko od savršenog tako da sam odložio do izlaska oficijalne verzije. Igra mi je baš zarazna, mogao bih komotno ponovo da je igram.
Krenuo sam The Last of Us Part I da igram, onako kako je bog uvek planirao, na PC-u sa Xbox kontrolerom. Medjutim, igra je toliko broken trenutno, da ću sačekati da ND izbaci neki patch, i popravi ovaj masakr od releasa.
Što nije ni loše, jer mi treba detoksikacija od horora i zombija i virusa. Prešao sam 3 RE igre za mesec dana, ne mogu više. Tako da sam krenuo Jedi Order da odigram konačno do kraja pre nego što izadje drugi deo sledećeg meseca.
Bukvy
Interesantan opis. Pokazao ženi koja bi se aktivirala u teretani nakon porodjaja, zdravlje Bože. Reko evo ženo bolja opcija, i za tebe i za mene. Bolje pare na PSVR2 nego na ličnog trenera
Za zene je dusu dalo brate, pogledajte na jutjubu, druga stvar mladjo ne znam da li znas koji je pravi razlog zasto zene imaju personalne trenere, nije samo vezba tako da investiraj u quest… bolje nego u psvr mozda, sta ja znam. psvr je bas hard sell trenutno i nije bas za fitnes jer je dosta rogobatan uredjaj.
I ja zavrsih RE4 jutros nakon sto sam juce prezvakao jedno sest chaptera.
Stvarno su ostali vjerni originalu, izmjene koje su napravili su sadvim u duhu originala sa modernim spinom. Ono sto mi je najvise islo na zivce je konstantna tenzija izmedju toga da imam dovoljno oruzja, a opet dovoljno materijala za napucavanje i healing.
Ne mogu se sjetiti tacno originala i cutscenova, ali mi se cini da su krindz malo smanjili.
Jedino na sta imam zamjerku u ovom pogledu je predzadnji cutscene gdje glavni baddie fransize Adi otvoreno kaze sta ce da uradi sa planetom, dok mu je ona jos uvijek potrebna. No dobro, mali krindz mora da postoji.
Hehe ja sam isto pomislio. Totalno bezveze. Samo da je malo slagao, the end.
Ja ne igram nista. ne stizem.
Baš su prije par dana izbacili update u kojem sad piše za svaki level koliko collectablesa ima i koji ti fale.
To bi mi dobro došlo. Ajd što sam igru obrisao ali vjerovatno sam i sejv obrisao tako da mi sad to ništa ne znači.
Ja Odyssey ostavio po strani i presao na Like a Dragon. Jelo me sto mu nisam dao pravu sansu, narocito posle pohvala koje je ovde dobio. Jos se brinem se da ce uskoro izaci s gamepassa, al nije to igra koju tek tako krenes. Tipicno japanski pocetak ima, igras deset sati kako bi uopste prosao tutorial. Usao sam upravo u peto poglavlje, mislim da tek sad igra stvarno pocinje.
Kad sam prosli put probao, odbio me cudan combat jer se nisam najbolje snalazio. Ovaj put se bolje sleglo sve, pa imam osecaj da znam sta radim, koliko-toliko. Nasao slucajno jedan zlatan tanjir i prodao ga za 100k jena, sad sam bogatas. Al i dalje proveravam ispod svake vending masine, da se ne baci. Zrno po zrno bice pogacha.
Tokom ranih sati me puno stresiralo sto izgubis pola novca ako te prebiju, dok nisam shvatio da mozes da odlozis novac u ATM masinu koja sedi u nekim prodavnicama. Igra ti to uopste ne kaze, otkrijes samo ako ti doslo da popricas s poptuno nebitnim likom koji bleji ispred jedne od prodavnica. (Secam se istih takvih masina kad smo bili u japanu. Vadili iz njih novac nasim srpskim karticama, lol)
Lutanje po verno docaranim ulicama Jokohame i tuce s otkacenim kavgadzijama su vec sami po sebi specifican dozivljaj, al cela kula od karata (tj milion zezalica na koje mozes tamo da potrosis vreme) bi brzo pala da nije fantasticnih likova koje sreces. Pocevsi od samog Ichibana, rmpalije s malim mozgom al velikim srcem, preko druzine koju polako sakupljas dok ispravljas nepravde, do otkacenih zapleta na koje nailazis spartajuci po Jokohami, igra od starta maestralno diriguje emocijama.
Igram i sve vreme imam osmeh na licu. Prelazeci ovako s Odyssey na LaD, razlika izmedju Ichibana i Kasandre je frapantna – Odyssey ima maksimalno ispoliran gameplay, al su zaplet i likovi toliko genericki da mi igra jedva drzi paznju, dok je LaD siromasniji sto se gameplaya tice, al sam se smesta vezao za likove i zanima me sta ce dalje biti.
Igra ima dve glavne narativne struje: s jedne strane imas apsurdne side-questove i opusten vajb dok lutas po gradu, al sa druge te igra svakih par sati podseti da je glavni zaplet s jakuzama zapravo smrtno ozbiljan i ne preze od toga da zadje u prilicno mracne teme. Ovo me podseca na azijske filmove generalno, gde emotivni registar lako skoci iz komedije u tragediju i natrag. Meni ko balkancu humor crn ko zemlja nije stran, al ovo skakanje gore-dole daje blagi whiplash. Dok spasavam jastoga da ne bude pojeden, zaboravim da me ceka razresenje teskih izdaja i suocavanje s nekim neprijatnim zivotnim istinama.
Vec sad vidim da ce ovo biti angazman od 100 plus sati. Like a Dragon svakako nema najbolji gameplay, i opsti vajb nije za svakog, al meni je (ko moja prva Yakuza igra) prilicno unikatno iskustvo.
Nasao slucajno jedan zlatan tanjir i prodao ga za 100k jena, sad sam bogatas. Al i dalje proveravam ispod svake vending masine, da se ne baci. Zrno po zrno bice pogacha.
Sića. Kad otključaš minigame da vodiš kompaniju svoju potrudi se da odigraš. Mnogi to ignorišu ali ako izguraš je svoju kompaniju na prvo mjesto imaš od toga samo jedno 20 miliona sigurno. Možda i više.
‘Minigame da vodis kompaniju’, sta vise reci? Koje ludilo od igre.
Ja peglam Resident 4 lagano, još sam tu negde po selu. Kasno sam počeo da igram jbg Takođe igram Redout 2, biser od igre na kkoji sam slučajno naleteo u Store-u. Dođe mu kao Wipeout sa Playstation-a samo bez raketa i sl. I mogu reći da uopšte nije naivna igra, kontroliše se sa obe palice kako slretanje tako i svaka uzvišica ili nizbrdica. Kad se ide naglo nizbrdo pri velikoj brzini desna palicom mora da se drži na dole inače letelica izleti sa staze samo tako. Brzina je luda plus boje šljašte u hdr i u pozadini piči trance muzika. Skroz kul, i ima split screen opciju.
Pritom probao i novu ekspanziju za Forzu Horizon i skroz sam ravnodušan. Mislim da je njima vreme da se vrate malo na drawing board i preispitaju neke stvari jer im je FH3 bila vrhunac i najbolja igra u serijalu pored prvog dela, sve nakon toga ide polako nizbrdo. Lik preko radia mi kao priča kuda da skrenem i upozorava na odskoke, bare i sl. kao u reliju, a pored mi bleji mapa sa sve onim strelicama za kočenje. Ponekad mislim da se moj Punto bolje ponaša nego pojedini automobili u Forzi. A vrhunac što mi traže da pržim neki Lambo da bih dobio 3 zvezdice na nekim challenge-ima u Rally ekspanziji
Jedva sam sat vremena izdržao i na kraju se vratio da igram WRC Rally Generations. Posle toga, ova ekspanzija dođe kao rally za decu. Nema više šta da me natera da se vratim u Horizon 5, nisam prešao 30% igre, a kao da sam sve prešao i video, i imam 26 miliona CR, oko 80 automobila u garaži (minimum valjda) više ni ne znam na šta da trošim te pare. Na wheelspin-ovima dobijam suknjice i japanke za avtara u trkačkoj igri i dalje. Rally japankice I tako… Odigraću još malo ali teška priča, plus što igra zauzima 120gb otprilike, kad je obrišem konzola se olakša za 3kg
Edit: pogasio sav HUD i sada je reli iskustvo malo podnošljivije. Ali najbolja stvar od svega je što su vratili Epitah radio stanicu iz trećeg dela gde piči Offspring i dobra rock muzika.
Volim kako je tema eksplodirala od kako je @padawan napisao da se nista me igra na forumu.
Tema je 3 dana stara i definitivno moze da se zakljuci da se na forumu manje igra, kako i zasto ne mogu bas sa sigurnoscu da tvrdim
Ja mogu, pa jednostavno nema dovoljno dobrih igara, ono što je bilo zaista dobro i što nas zanima smo uglavnom svi manje-više odigrali, a i ono malo dobrih igara što izadju povremeno onako na kašičicu ono okupiraju pažnju i komentarišu se samo dok se igraju ( a to traje možda nekoliko dana ili koliko kome treba da završi igru), posle je smor pričati o igri koju si izgustirao i već rezimirao, takodje kapiram mi smo svi u periodu i nekom dobu kada nam i gomila drugih razno-raznih stvari odvlači pažnju i svi mi osim gejminga imamo i razna druga interesovanja i obaveze.
Zato sam ja onda i govorio da je jako važno da ovo ne bude striktno samo gejmerski forum, već da se opušteno ćaska o razno-raznim stvarima, tačnije to je i neophodno kako forum ne bi zamro i doziveo sudbinu sada vec nekih bivših foruma.
Brate uvek ima dobrih igara. Druga je stvar što je većina probirljiva ovde pa igra samo “imena”. Upravo zbog toga @n00dle ima respect ipo od mene.
zbog toga @n00dle ima respect ipo od mene.
Mnogo lakše sad živi u Kanadi zbog ovoga