Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Znam tacno na sta mislis. Kao neki osecaj kada pucas.
To ne moze da se opise ali te razumem. To po meni najbolje ima uradjen BF.
Ali dobro, Control nije koncipirana kao pucacina.
Pa verovatno odatle taj nedostatak.
Ako je prica dobra mogu to da progutam da ne osetim.

Ako je nekome napucavanje ili bilo šta u igri “loše” ne mora da znači da će biti i tebi, zar ne?

1 Like

Kad ne razumes igru to je to :joy::joy::relaxed:

Profa ukratko. :joy:

2 Likes

Izlapotina :joy::joy::joy::joy::joy::rofl:

To je to. Igras samo 2 igre i bude ti cool :grin:

1 Like

Da se odmah ogradim evo do mene je :grin:
Nisam ovo skoro uspeo ali odustajem od Days Gone.
Prosto nema sta da me tera da igram. Prica je glupa… kada bolje razmislim price i nema.
Zaplet je nivo Solitare win98.
Na sve to nesto mi je mehanika borbe iritirajuca uz ono besumucno vozikanje motorom.
Jos jedna bezlicna zombi apokalipsa igrica koja je uzletela na krilima najgluplje serije u istoriji one TWD cuvene…
Ne mogu da skapiram kako se ljudi na to loze.
Jbt nista gluplje nisam video.
Ko ih jebe, neka im je Sony ukinuo nastavak :fu:t2:

Najveća tragedija u zadnjih 10 godina u svijetu video igara je što Days Gone neće dobiti nastavak.

Još uvijek mi nije jasno šta se tu desilo, naveli su kao razlog slabu prodaju a na kraju se ispostavilo da ima bolju prodaju od Ghost of Tsushima-e.

1 Like

Nista ostavi Days gone, ako ne ide, ne ide, neka skuplja prašinu, i kada odigras sve što imaš u planu za nekih 5-6 meseci i bude ti dosadno, a igra ti se nešto, bilo šta, ti opet bootuj Days gone …
Nekad tako igra jednostavno “ne legne” i tačka …
Posle godinu dana je ono iz bezveze upališ, opet probaš i kažeš pa jbte ovo ustvari super igra :grinning:

2 Likes

Ne od početka su je nešto uzeli na zub …
Zašto nem pojma, ja znam samo čim sam je završio zalepio Deacon St. John pozadinu na PS4 :grin:

1 Like
1 Like

Da većina likova je ono Andromeda level :rofl:
Ali ko je očekivao onakav obrt u priči kad Deacon St. John( da volim napisati celo ime) konačno predje planinu u drugi deo mape :exploding_head:
I da onaj kao secret ending kad se zadnji put sretne sa O’Brajanom wtf !?
Tu sam baš ispizdio kad sam čuo da neće biti drugog dela …

1 Like

Na kraju se ispostavilo da to nije tacno i da brojke Days Gone-a nisu kao Tsushimine.

1 Like

Poruka za @marko_gts :joy:

image

2 Likes

A brateeee, ne kapiram kako neko moze da se lozi na te glupe zombi price.
Ali stvarno “prica” je svuda ali svuda i uvek ista.
Svaki film,svaka serija, svaka igrica.
Evo aj neka me neko ispravi!!
Zombi apokalipsa, drustvo u rasulu. Svi su zli.
Tumaras izmedju enklava zlih ljudi i frakcija kao iz pobesnelog maksa svi hoce da te ubiju.
Svi ljudi se ponasaju kao da je civilizacija nestala pre 10000god ne pre 3-5god. Totalni debilizam.
Izmedju svega toga je more zombi smaraca koji sluze da popune prazninu. I to je to… ama nista drugo. NULA!

Evo neka mi neko kazekoji je drugi zaplet i prica??
Koji je zaplet?? Svuda isto.
Tu i tamo odskoci neki biser kao TheLastOfUs koji te kupi pricom, emocijama pa zanemaris glupe zombi price.

Days gone je drugi zaplet, samo nisi zašao dovoljno u priču.

Treba da stigneš to dela kada Deacon St.Jonh ostavlja sve iza sebe i reši da predje planinu.
Kad tamo medjutim…
Eto ti sad .

Pa neka predji jebenu planinu :joy:
Nasi presli Albaniju on ne moze jedno brdo… :stuck_out_tongue:

Tu priča uzima preokret i
baca celu priču o zombijma u senku, a to je na pola igre …
A te “misije” koje sada igras su ustvari samo da nagrindaš oružje, poboljšaš stats i ability…
Da te pripremi za prvu hordu.

Ma kapiram ja to. Nego me smaraju te horde i sranja… cela zombi prica vise zadnjih 15god siluju. Jbg ili su super heroji ili zombi.
Jbt potrose 100000 miliona za jedan studio i ima zilion tih AAA firmi…
Od svih tih strucnjaka,magova, sranja… sa platama da se useres niko 15-20god ne mozeda smisli nista novo… jbt koja tuga.

Ako može bez spoilera za Days Gone, stoji mi instalirano i čeka red. :joy:

7 Likes