Meni se cini da pokusava da odigra sve ono sto izlazi iz gamepass-a bez brige, vracaju se neke igre posle nekog vremena.
bas ima cudan neki fetis
A nema puno nekih 12 sati lagane igre …
Eh tek sam zasao u zelene vode pa mi sve jos novo. Dobro je cuti da se neke igre i vracaju.
@jahalang0112 Evo ovde pominju datume na duze staze, nije potvrdjeno al treba imati u vidu:
Sa ove liste Medium i Control ne bi trebao preskociti, ako vec nisi odigrao.
Jos nisi medium zavrsio igras je ko zna od kad…
Da, ali vidim da tu piše nešto u zagradi Windows?
Mozda ističe za Windows varijanta, a ostaje na xbox-u ?
Ima li neko pojma sta to znaci ?
Pa tako mu i treba kad krene 28 igrica odjednom da igra …
I kad počne sa jedne na drugu, kontam em sto zaboravi uopšte o čemu se radi, i još sat vremena da povata opet kontrole
Oh, ja krenuo Control ponovo da obnovim gradivo. Moracu i Medium dok ne bude 1. Posle vec mi isti djavo jer stize Forbidden West
Sve sto ai naveo i ja zelim.
Control i Medium moram da probam.
Control je odlican. Obavezno odigraj ako nisi igrao. Nisam bio podelio na forumu ali imas na Gameranx-u 10 igara sa odlicnim lore-om. Control je jedan od njih. Tokom cele igra nalazis na razna dokumenta, tajna i kakva sve ne. Remedy ima taj svoj svet. Cak se u igri pominje i Alan Wake i gradic u kom se radi radnja Odigraj obavezno !
Procitao sam sve sto se nalazi u igri
Meni Control nije nesto legao, ne znam zašto…
To napucavanje sa pištoljem mi je jako loše odradjeno … Da to mi je najviše smetalo …
A Medium baš baš uživao, retko koju igru poželim opet da obrnem, ali Medium ide na tu listu …
Cobtrol i Medium meni najbolje igre u 2021 godini
Control nije 2021. braaat moooj
Sta ima veze tad sam ih igrao “brat moj”
Control mi je ok, a medium ništa posebno, da je nisam odigrao ništa ne bih propustio.
Ravna linija od početka do kraja…
Definitivno ce doci obe na red. Samo sto pominju to napucavanje u Control?
Ne zanima me to. Samo dobra prica.
A to napucavanje, ne volim kad nije ni malo da se izrazim tako realistično… jbg …
To mi smeta, ima jako puno napucavanja, a igra ti prenosi osećaj kao da lik puca iz vazdušnog pištolja, ako ti ima smisla ovo objašnjenje
Nije los sam combat. Nista preterano. Bukvalno imas samo taj pistolj sa svojim perkovima i abilitijima i to je to. Neces imati zamerke. Nije to Days Gone ne brini