Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Meni se cini da pokusava da odigra sve ono sto izlazi iz gamepass-a :joy: bez brige, vracaju se neke igre posle nekog vremena.

2 Likes

bas ima cudan neki fetis :joy:

2 Likes

A nema puno nekih 12 sati lagane igre …

1 Like

Eh tek sam zasao u zelene vode pa mi sve jos novo. Dobro je cuti da se neke igre i vracaju.

@jahalang0112 Evo ovde pominju datume na duze staze, nije potvrdjeno al treba imati u vidu:

Sa ove liste Medium i Control ne bi trebao preskociti, ako vec nisi odigrao.

1 Like

Jos nisi medium zavrsio :joy: igras je ko zna od kad… :joy:

3 Likes

Da, ali vidim da tu piše nešto u zagradi Windows?
Mozda ističe za Windows varijanta, a ostaje na xbox-u ?
Ima li neko pojma sta to znaci ?

Pa tako mu i treba kad krene 28 igrica odjednom da igra …
I kad počne sa jedne na drugu, kontam em sto zaboravi uopšte o čemu se radi, i još sat vremena da povata opet kontrole :rofl:

1 Like

Oh, ja krenuo Control ponovo da obnovim gradivo. Moracu i Medium dok ne bude 1. Posle vec mi isti djavo jer stize Forbidden West :pray:

1 Like

Sve sto ai naveo i ja zelim.
Control i Medium moram da probam.

1 Like

Control je odlican. Obavezno odigraj ako nisi igrao. Nisam bio podelio na forumu ali imas na Gameranx-u 10 igara sa odlicnim lore-om. Control je jedan od njih. Tokom cele igra nalazis na razna dokumenta, tajna i kakva sve ne. Remedy ima taj svoj svet. Cak se u igri pominje i Alan Wake i gradic u kom se radi radnja :smiley: Odigraj obavezno !

2 Likes

Procitao sam sve sto se nalazi u igri

2 Likes

Meni Control nije nesto legao, ne znam zašto…
To napucavanje sa pištoljem mi je jako loše odradjeno … Da to mi je najviše smetalo …
A Medium baš baš uživao, retko koju igru poželim opet da obrnem, ali Medium ide na tu listu …

Cobtrol i Medium meni najbolje igre u 2021 godini :slightly_smiling_face:

Control nije 2021. braaat moooj :joy:

1 Like

Sta ima veze tad sam ih igrao “brat moj” :grin:

1 Like

Control mi je ok, a medium ništa posebno, da je nisam odigrao ništa ne bih propustio.
Ravna linija od početka do kraja…

Definitivno ce doci obe na red. Samo sto pominju to napucavanje u Control?
Ne zanima me to. Samo dobra prica.

1 Like

A to napucavanje, ne volim kad nije ni malo da se izrazim tako realistično… jbg …
To mi smeta, ima jako puno napucavanja, a igra ti prenosi osećaj kao da lik puca iz vazdušnog pištolja, ako ti ima smisla ovo objašnjenje :sweat_smile:

Nije los sam combat. Nista preterano. Bukvalno imas samo taj pistolj sa svojim perkovima i abilitijima i to je to. Neces imati zamerke. Nije to Days Gone ne brini :joy: