Srecom, procitao sam samo da postoji neka planina i to je. i da je Mare ljut na zombije
@marko_gts jel si igrao The Order 1886? Kratka igra, dobar gameplay, setting neuobičajen i fenomenalna priča.
Sorry guys
Pa nisam nista konkretno spojlovao sad cu editujem.
Ps. Takva igra ne sme da ti stoji toliko dugo i čeka red
Ma nije stra strašno, samo eto stvarno planiram da odigram.
@xX8Lampard8Xx Order je bila moja prva igra na PS4, i ostala kao jedna od omiljenih na celoj generaciji. Igra mi legla kao nova mlada.
Psychonauts 2 je toliko luda igra da nemam reči. Na svakih 3 minuta postavljam sebi pitanje “koji je ovo djavo?”
Bogata je sadržajem i raznim skilovima, tehnikama, pričom itd. Porazio sam onu hobotnicu za sada i pičimo dalje. Za sada mi je 10/10.
Ja krenuo da igram Psychonauts 2 i nikako me ne vuce da se vratim
Miki troler. Siri hvalospeve u igrama u GP-u
Šta znam možda art style može biti malo odbojan u početku ali čim malo prodješ taj uvod navikneš se. Iako izgleda kao za decu ono je ipak na višem nivou, koliko sam samo glavio na nekim misijama
Možda da obrneš neku “ozbiljniju igru” pa da se hladiš ovde, šta znam . Ja ga ugram u paru sa Halo Infinite.
Halo sam zavrsio i krenuo The Gunk. To je toliko za opustanje da nemam reci. Bukvalno nisam nigde zaglavio, i jos je nisam zavrsio.
brate tu i nema gde da zaglavis
Pa to kazem, 100% za opustanje
Stavio sam na listu pa cu pogledati malo na youtube kako izgleda. Hvala
Ako si ikada u zivotu pogledao jedan zombi film ili jednu epizodu TWD to je to… kao da si presao Days Gone
Nidje veze sa serijom ne spamuj gluposti odje molim te
Vazi, jure te zombi smaraci a hoce da te ubiju zli postapokalipticki debili koji se organizuju u neke milicije/kultove… and that is it
Mare, priznaj, ko te iznervirao toliko? Nisu samo zombiji krivi
ne znam samo odakle poceti sa ciscenjem backloga.
- Miles Morales
- Ghost of Tsushima + DLC
- Days Gone
- Halo InfinitY
- Artful Escape
- Valhalla
- Deathloop
Ma kenjam ja za te zombije godinama
Imam.neki pik na to. Mislim da je generalno industrija igara mastovita kao kofa govana.
Ako je negde moguce primeniti mastu to su igrice. Film sve vise i vise ali igrice mogu SVE.
A masta, ideje, nula.
Ma jeste. Nekome nesto odgovara nekome ne. Meni je Control da kazem jedna od najboljih igara koje sam odigrao na next gen.
Odakle god krenuo, neces pogresiti