Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Srecom, procitao sam samo da postoji neka planina i to je. :rofl::rofl: i da je Mare ljut na zombije :joy:

4 Likes

@marko_gts jel si igrao The Order 1886? Kratka igra, dobar gameplay, setting neuobičajen i fenomenalna priča.

1 Like

Sorry guys :rofl:
Pa nisam nista konkretno spojlovao sad cu editujem.

Ps. Takva igra ne sme da ti stoji toliko dugo i čeka red :rofl:

1 Like

Ma nije stra strašno, samo eto stvarno planiram da odigram. :grinning:

@xX8Lampard8Xx Order je bila moja prva igra na PS4, i ostala kao jedna od omiljenih na celoj generaciji. Igra mi legla kao nova mlada.

2 Likes

Psychonauts 2 je toliko luda igra da nemam reči. Na svakih 3 minuta postavljam sebi pitanje “koji je ovo djavo?” :joy:
Bogata je sadržajem i raznim skilovima, tehnikama, pričom itd. Porazio sam onu hobotnicu za sada i pičimo dalje. Za sada mi je 10/10.

2 Likes

Ja krenuo da igram Psychonauts 2 i nikako me ne vuce da se vratim :smile:

Miki troler. Siri hvalospeve u igrama u GP-u :joy:

2 Likes

Šta znam možda art style može biti malo odbojan u početku ali čim malo prodješ taj uvod navikneš se. Iako izgleda kao za decu ono je ipak na višem nivou, koliko sam samo glavio na nekim misijama :sweat_smile:
Možda da obrneš neku “ozbiljniju igru” pa da se hladiš ovde, šta znam :smiley:. Ja ga ugram u paru sa Halo Infinite.

Halo sam zavrsio i krenuo The Gunk. To je toliko za opustanje da nemam reci. Bukvalno nisam nigde zaglavio, i jos je nisam zavrsio. :grin:

3 Likes

brate tu i nema gde da zaglavis :joy:

3 Likes

Pa to kazem, 100% za opustanje :grin:

Stavio sam na listu pa cu pogledati malo na youtube kako izgleda. Hvala

Ako si ikada u zivotu pogledao jedan zombi film ili jednu epizodu TWD to je to… kao da si presao Days Gone :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nidje veze sa serijom :man_facepalming:t2: ne spamuj gluposti odje molim te :joy:

1 Like

Vazi, jure te zombi smaraci a hoce da te ubiju zli postapokalipticki debili koji se organizuju u neke milicije/kultove… and that is it :grin:

Mare, priznaj, ko te iznervirao toliko? Nisu samo zombiji krivi :smile:

1 Like

ne znam samo odakle poceti sa ciscenjem backloga. :grimacing:

• Miles Morales
  • Ghost of Tsushima + DLC
  • Days Gone
  • Halo InfinitY
  • Artful Escape
  • Valhalla
  • Deathloop
2 Likes

Ma kenjam ja za te zombije godinama :joy:
Imam.neki pik na to. Mislim da je generalno industrija igara mastovita kao kofa govana.
Ako je negde moguce primeniti mastu to su igrice. Film sve vise i vise ali igrice mogu SVE.
A masta, ideje, nula.

Ma jeste. Nekome nesto odgovara nekome ne. Meni je Control da kazem jedna od najboljih igara koje sam odigrao na next gen.

Odakle god krenuo, neces pogresiti

1 Like