Au kako ste gadljivi, kao da se Joel mazio sa batom, a ne dva devojčurka u najboljim godinama
Zato smo svi čekali drugi deo i iskupljenje za sranje koje je napravio ufff nisu čoveku dali ni šansu da se iskupi majku im … uff
Ne čačkaj mi dalje u ranu, još je sveža
TLOU serijal je nešto najbolje što je ikada izašlo u svetu gejminga…
Itekako je priča nabijena emocijama, sad kome nije legla igra to je već druga stvar.
da, posebno gameplay… ma daj
Ja obozavam TLoU ali ajmo malo…
Joj ovo je tacno prvi deo ima gameplay kao da je 1997god
Ali bez razlike mene je oduvao drugi deo.
Kakvi ste partibrejkeri
Sta ocekjete od igre koja fura avantura žanr? Pucanje kao u halo-u, spiderman penjanje ili mozda forza vožnju? Na konto grafike, ja ne znam kada ste i na cemu igrali, ali meni je graficki prvi deo bio odlican.
Raspravljali smo o tome davnih dana, mislim da nema potrebe da se ponavljamo po 100ti put…
TLOU je van svake konkurencije
Ja upravo završih SW Jedi Fallen order na malenoj kutijici. Ja sam fan SW univerzuma pa i nije bilo tesko oduševiti me. Igra mi se jako svidela a posebno poslednji part igre. Trebalo mi nekih 14h uz istraživanje mape mada nisam uspeo sve 100% da istražim. Sve nešto vraćam film i pitam se gde sam omanuo al nmvz.
Vidim da profica piše sve najlepše o Psychonauts 2, mogao bih njega sledećeg obrnuti.
Obavezno, jedna od boljih igara koja je izašla prošle godine a još ti je u GPu.
Uživaj
Jedno brzo pitanje. Da li Halo Infinite kampanja može da se predje u online coop? Nešto čitam po netu kao da ne može što mi je čudno s’obzirom da sam peticu obrnuo tako.
Ona mi je sledeca na listi posle A Plague Tale. Plague Tale izlazi iz Pass-a 1og Februara pa bi valjalo da se do tada obrne
Ja pri kraju verovatno veceras zavrsavam, dobra igra .
Ja dosao do 5og chaptera i tu pauza do sutra. Treba ustati sutra ujutru u pola 6
Odlican A Plague tale. Relativno laka Platina ili 1000G, zavisno ko na cemu igra
Ne mogu da verujem da ovo pišem ali mlb the show 21. Toliko im je dobar ovaj njihov pandan fut modu da sam prešao preko toga što mi je najdosadniji sport u istorji sporta i još sam neka pravila naučio
Ispada da nema gore i manje rewarding moda od myteam na nba2k
Stresno bre ovo jurenje da odigras igru pre nego sto nestane. Dobro te si me podsetio, taman da krenem veceras…
Igra je u gamepass-u ko zna koliko dugo…
Pa da je mogla Lidija da igra sa Amisijom a on sa Hugom, verovatno bi je presao, ovako, mrka kapa