Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Igra je predivna, veruj mi . Ja sam isto mislio da je neka japan varijanta anime, nope. Oduševio sam se .

1 Like

Japanstina jeste, ali ne u smislu androgenih likova i velikih maceva. Kontrole su ocaj ali je igra stvarno bas dobra, koliko god kontradiktorno zvučalo. Bas igra, ne igrica, ako se razumemo

3 Likes

Pogodio si bas ono sto ne volim u tim japanstinama. :grin: hvala za preporuku.

2 Likes

Samo da zagrejem prstiće pa se vraćam po još batina. :joy:

Samo malo upozorenje da je Shadow of the Colossus takođe dosta melanholična igra, da ne kažem tužna. Zato nisam odigrao remaster, ne mogu opet kroz sve to da prođem. Mesto toga odslušam soundtrack.

Inače odigrah tako pregršt Desperadosa 3. Sinoć im je bio zadnji dan na gamepassu, računam da su od danas nedostupni.

Čudan osećaj, žuriš da odigraš koliko možeš jer će igra nestati. Ne sviđa mi se što ne znamo unapred kad koje igre odlaze, nije to film pa da možeš uvek 2 sata da uguraš negde pre isteka roka. Ovako se osećam ko da samo čekam kad će sekira ponovo da padne i otfikari još neku igru koja čeka svoj red.

Al što se Desperadosa tiče, baš prijatno iznenađenje. Ko je dovoljno mator da je igrao stare Komandose, zna tačno šta da očekuje, samo sa daleko elegantnijim kontrolama. Velike mape koje lagano krckaš od spolja ka unutra, polako prodireš kroz more preklapajućih vision cones-a, malo na pamet, malo na silu, uz mnogo quicksavea. Praktično ogromnu clockwork zagonetku rešavaš. Zna da frustrira, al kad provališ sekvencu i uspešno se rešiš nekog stražara, osećaš se ko taktički genije.

Elem, igra nije dovoljno bombastična da uzmem za punu cenu, al ako ikad vidim da iskoči s nekim ozbiljnim popustom, pazarim smesta.

Ili to, ili Argentina. :laughing:

1 Like

Remastered je predivna predivnoća :heart:
Jednostavno, moraš, ja jednom godišnje obavezno :blush:

Ne znam da li postoji ista slično, možda last guardian, ali hmm… nije to to …

2 Likes

Da, izuzetan je remaster, slazem se, i jako tuzna igra takodje.

Ovo je propust MS-a, nema sanse da ne znaju koliko dugo traje deal unapred. Samo treba da dodaju info u okviru gamepass app-a.

2 Likes

Ma kakvi brate, taj koji to pravio bio je napušen i na LSD 24/7 :rofl:

1 Like

Mislis znaci da vredi uzeti, ja sam trenutno na One s? Posto polako odustajem od series x dok se ne pojavi po regularnim cenama kapiram da series s moze solidno da popuni taj prazan hod i na 4k tvu dok ne uzmem series x?

Apsolutno. Ja sam imao One S pa prešao na One X i evo me sada na Series S konzoli. Sve tri konzole su radile na LG 43" 4k tvu. Verujem da tu radi dobar posao i LGijev 4k upscaler ali svakako izgleda odlicno na XSS. 60 frejmova i dosta brza ucitavanja je ono zbog čega bi uvek pre izabrao SS umesto One X-a.

2 Likes

Pazi, ako nemožeš naći X za neku normalnu cenu, a možeš S po normalnoj ceni, slobodno uzmi S nećeš se pokajati, a kasnije kad se situacija normalizuje prodaš S, kupiš X, i opet ćeš izgubiti puno manje novaca nego da sada uzmes X za 100-150e više nego sto košta.

2 Likes

Ja sam na 55incha pa me to malo plasi, mada u suštini kapiram da je ok konzola, vise se radi o meni jer ono znam da sljakam cimam se vise sam oslepeo od monitora i onda kada sebi trebam da kupim jednu od retkih stvari koje me usrecuju trebam da uzmem ono jeftinije sto znam da nije to to, baca me u depru taj momenat…

2 Likes

A jbg onda ili se naoružaj strpljenjem, kao što sam ja pa vijao X 6 meseci po normalnoj ceni, jer sam idiot od nekih mojih nenormalnih principa :rofl:, Jer nije uopšte bilo pitanje para​:rofl:
ili bubni 100 jevreja više i ćao, sve te kontam msm to se uzima jednom u 4-5 godina i vredi toliko, msm koliko ti pruži zadovoljstva i zabave to razumemo samo mi gejmeri :sweat_smile:

1 Like

Evo pa baci pogled na ovaj klip. Sad, ne znam koji TV imaš al možda ovde izvučeš neki utisak.

1 Like

Ja sam na 55” i sve nesto idem sa 55 na 32 :joy: kao da imam osecaj da mi je zapravo lepsi prikaz na 32 sto se SS tice

I meni takav neki osećaj dok sam imao LG od 42 1080p, ali kad se baš zagledaš i malo priđeš tv-u, vidi se razlika i to kako :sweat_smile:
Samo se mi tripujemo :grinning:

Meni je series s povezan na Lg 43" 4k i lepo mi je :rofl:
Malo kasnim sa većinom igara jer tek od skoro imam konzolu a na kompu nisam godinama mogao da igram nove igre pa mi je verovatno zato i ugođaj kompletan sa ovim tv-om :sweat_smile:
Sinoć završih RDR 2, najbolja igra koju sam igrao do sada, uživao sam maksimalno, odrastao sam uz western filmove i stripove tako da mi je igra legla. Jedino mi je malo smetao lik Dutcha, najgori vođa bande ikada :rofl:

Jel si igrao RDR iz perioda PS3 i XB 360?

Jesam naravno, prvo prešao keca pa onda dvojku :grin:

Onda moraš opet odigrati Red dead redemption 1 da nastaviš priču kako treba, msm da sam je platio oko 300-400 dinara na Argentini, u 4k je i dalje prelepo izgleda.

1 Like