Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Baš sam je skoro odigrao i ovde okačio screenshot-ove

Inače je I 60fps msm

Video sam, igrao sam i nju i ona me je oduševila. Prvo sam odigrao keca pa dvojku, negde na sredini igranja keca sam pročitao negde da je dvojka u stvari prequel i onda me je mrzelo da prekidam keca pa posle da nastavljam :sweat_smile:
Svakako obe su veoma dobre igre.

1 Like

A RDR2 jos uvek 30fps na Series X, bas mi je patnja igrati tako

2 Likes

Pa dobro i sam sam je tim redosledom odigrao još na x360 pre 10 godina :sweat_smile:
Ali čim sam je video na store morao sam opet :grinning:
Ali stvarno zavidim onima koji nikako nisu igrali RDR pa odigraju hronološki :grinning: uff…

1 Like

Daa totalno nelogično i još je HDR skroz sjeban …
Nista mi nije jasno sta rade sa tom igrom …
Ustvari kako ništa ne rade, sad čujem ukinuli i online RDR2

Ne palamudi. Znao bi sta je patnja da si je igrao na vanila PS4 :joy: verujem da je igrati je na SX pa i u 30 fps lepota kad jedino cujes zvuk sa tv-a ili iz slusalica :joy:

1 Like

Generalno dzaba sto je igra toliko dobra kad meni bas smeta 30 fps
Eto i covek isto misljenje ima @Shamso69 :grin:

Brate sta njemu glava nosi. Tek izaso iz srednje skole :joy: a jbg pazi ceo zivot smo proveli igrajuci u 30 fps i manje, sad smo svi postali gospoda pa igramo ili ne igramo ako je igra ispod 60 fps. Bas ne umete da cenite neke stvari :rofl:

Ja igrao lol svojevremeno na nekoj kanti od kompa kad krene fajt 5 na 5 padne na 15 frejmova, stane sve xD.

I onda im zveknem penta kill, pa se osecam jos mocnije nego da sam imao neku masinu :laughing:

Zabode komp moram da restartujem i onda se vracam u partiju da ih dominiram, plakanje

I sad treba da se zalim kao ne igram ispod 60, 30 kad imam u fazonu sam jebote ala je dobro hahah

3 Likes

Govori u svoje ime :grin: nisam nista igrao u 30fps od kada je izasla Voodoo2 graficka karta :joy:
To bese krajem proslog veka :grimacing:

Mislio sam na konzole. Bukvalisto :rofl:

1 Like

Dao sam igri svaku sansu, al mislim da ce pasti uninstall za Pillars of Eternity.

Uz opasnost da budem previse reduktivan, PoE mi je ko bleda kopija Divinitija 2. Pocevsi od grafike, preko preterano komplikovanog a dosadnjikavog gameplaya (onolike guideove odgledah, jos mi pola stvari nije jasno) do karaktera i price, Divinity 2 shisha PoE u svakom pogledu.

Nista, probace se i nastavak u nekom trenutku, mozda su neke lekcije naucili radeci prvi deo.

1 Like

Imam 22 godine druze wtf
Btw, ne mozes nekog da ubedjujes da je nesto bolje. To je individualno, rec ‘bolje’ znaci da ja preferiram to, ne nuzno da je bolje kad bi se radio A/B test lol. Nego da je meni bolje.

znam, 3 godine su skoro brate kod nas. Ako auto 10 godina moze da bude NOV NOV NOV, mogu i 3 godine da budu skoro :rofl:

Pa buraz ako sam sa 22 mlad da ti pricam o igrama onda ne znam. Idi pricaj sa nekim 40+ :joy:

Ja nisam reko da 60 fps nije bolje. Pa i sam igram u 60 fps pa makar i na nizoj rezoluciji. Ali smo proveli bukvalno celu prosu generaciju na 30 fps i sad smo odjednom postali gadljivi :grinning:

Pa tacno. Ja sad, kad sam presao na ps5, jednostavno ne mogu da igram na 30fps. Kao da su sve igre na nekom low modu, cak iako su na 4k.

1 Like

obaska diskusija, al odakle ja stojim sa svojih pozamasnih 43, kad mi neko kaze 22 ja pomislim ‘dete’ :upside_down_face:

7 Likes

Ako si požurio kao moj stariji burazer možda i imaš “klinca” od 21-22 u kući :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Sada kada sebe vidim sa 22 vidim deriste, klinca :joy: