Youtube?
Ma znam,ali to je kao da hocu seks i kaze mi neko redtube
E pa ozeni se onda sa Xboxom, tu imas besplatno svaki dan.
Psychonauts 2 ti je na gamepass-u
Pa jedino narodnu/otkljucanu verziju da skines i probas jer obicno te igre su razbijene i ima ih. Takodje najbolje neki repack da skines jer je on manji po velicini.
A on ima PS5
E jbg
Marko je hteo Xbox ali mu prijatelj reko, druze, uzmi PS5, veruj bratu, neces se pokajati. Molim te brate uzmi PS5. I Mare uzeo PS5.
Pa i nije se pokajao, Mare uživa
Pored takvih prijatelja, kome trebaju neprijatelji
E sad najprijateljskiji savet, uzmi i Xbox i reci zeni da je frizider (ili sporet), grafika je ionako ista, ako @mvasic ne vidi razlku nece ni zena.
Series S je jedna ozbiljna zverkica. Za sada se šuri Halo Infinite koji mi je najbolji shooter ikada aaaaaaa
Witcher 3 je bio neizbežan. Koliko lepo igra izgleda i sve to u 60fps-a. Mk11 se isto našao u ponudi i igra bukvalno nema loading screen. Radila je i Indija tako da sam uzeo 8 meseci GPU za 970din. Brukaaa.
Konzola je nečujna. Zaista sam zadovoljan. Svakako vredi preći sa One X na Series S. Nikakve razlike u grafici na 4k tvu, neke igre čak i lepše.
Najbolja kupovina ikada
Nikada bopja zabava za te pare. Neka prica ko sta hoce…
Ali sto se igara tice jbg nemam xbox tako da nista od GP.
Ali iskopacu nesto vec za PS… moja velika prednost je sto nikada nisam imao Sony pa igram i neke sto ste vi ostali pregazili pre vise god.
Oh da je meni sad moguce ovo, da ponovo prozivim sve SP igre kao da ih igram prvi put
Samo igram SP. Nisam ja za MP na konzoli…
Sačekaj nisi pre igrao Sony ekskluzive?
Uncharted, Last of Us 1 itd ?
Pa kaze ti covek da nije
Kupio sam PS5 u martu2021. Pregazio sam uglavnom sve ekskluzive
Kad cemo Mk?
E jbg pa to je skroz druga priča
Prvo počni sa Last of Us 1, Uncharted svi delovi, Shadow of colossus, ti je moj neki predlog za početak
Shadow of colossus ovo bih mogao da probam…
Izgleda ok. Pogledacu malo na youtube.
Izgleda mi da nije japanstina. Sto je super