Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Istece mi trial za Fifu pa sam opalio malo po Anthemu, dok jos traje access. Jasno mi je zasto je igra ovoliko lose prosla. Iste zamerke imam i na Destiny prvi deo, koji je imao toliko losu kampanju sa sve naracijom patuljka iz GoT-a da je to bilo za plakanje.

Ceo koncept javnih misija za 4 igraca mi se nikako ne dopada. Dok ti doletis do nekog checkpointa, usput na svakih sto metara hladeci iron-man suit, neki pametnjakovic koji se ocigledno najbolje snalazi sa pokazateljima na mapi vec je poceo fajt. Neprijatelji bezglavo nadiru sa svih strana, da bi se na kraju aktivirao nekakav cutscene i pokupio loot. Svaka sledeca misija je copy-paste. Nema tu neke price, dijaloga, karaktera, svega onoga po cemu su Bioware rpg-jevi poznati, osim nesto malo u setnji kroz freelancers hub.

Anthem ima i jako lepu mehaniku pucanja pa moze komotno da stane na crtu bilo kojem shooteru iz treceg lica, ali me bas nista ne vuce da nastavim dalje. Osim sto je svet prelep i osecaj letenja u oklopu je mega-cool, sve brzo dosadi ako je struktura misija neinspirativna i sama kolicina dodatnog sadrzaja ne bi promenila njegov kvalitet. Pricali smo o ovome i za Destiny, mnogo je bolje kada imas neku svoju ekipu… Bez timske koordinacije neki tamo Joelinton23577 ponasa se sa malo vise mozga od prosecno programiranog NPC-ja. I kao, svi se super zabavljaju…

Bioware je posle neuspeha sa Andromedom probao da uskoci u Destiny vagon, ali je mnogo bolje da su ovakav endzin upotrebili za novi Mass Effect, dobili bi mozda jedan bezvremeni SF klasik i RPG generacije, a ne praznu ljusturu za umetanje copy-paste misija.

1 Like

i onda kontas da je takva igra dosla od tvoraca jednog Dragon Age Originsa, Mass Effecta, KOTOR-a i Neverwinter Nigthsa. Tuga.

1 Like

Uskoro ce se pojaviti Surge 2 torent. Ali samo 77 na metacriticu…

Ja cekam danas objavu novu batman igru. Navodno Batman: The Court Of Owls.

Mozda ga predstave na state of play

Hoce li telltale to raditi ili ce biti krstena nova batman igra

Krstena nova igra, ali nece biti od rocksteadyja nego od Wb montreala koji je pravio arkham origins sto je jedna sasvim fina igra ali u svetu gde rocksteady pravi batmana nije bila dovoljno dobra da stane rame uz rame

Origins po meni ima najbolje boss borbe iz celog Arkham serijala. Ako bude gameplay iole kao Arkham Knight, preorder odmah. :smiley:

Takodje, kad vec pricamo o batmanu u tom sam elementu. Presao sam pored asyluma i city i knight i poceo telltale igre.Origins je meni posle asyluma najbolji. Meni je city najdosadniji( knight ima najbolje side misije u bilo kojoj igri

Presao juce Dragon Age 2 I zapoceo Batman Arkham Origins.

Dragon Age 2 dosta laksi od prvog dela(normal tezina), poginuo sam svega par puta u toku igre. Mislim naravno na sva 4 lika, dok sam u prvom delu ginuo cesce. Takodje dosta manje sam taktizirao jer nije bilo potrebe, uglavnom sam koristio samo svog lika I to mi se svidelo.
Zamerke imam na ponavljanje istih delova mape I na kraj price koji mi se nije svideo.

Sve u svemu odlican RPG.

Svi su odlicni, al Arkham Knight mi je bio bas, onako, igretina.

Inace plan mi je uspeo, mozda cak i previse – lidija se opasno navukla na Divinity: Original Sin 2. Igramo u lokalnom co-opu, uveliko planira kako ce da joj se guster i kostur smuvaju.

Dok moja strelkinja i nesretni klerik uglavnom samo sluze ko trenazne vrece za protivnike u igri. Sa strelkinjom se jos i snalazim, cak i ako je delikatne konstitucije, al sa klerikom uopste ne znam sta da radim. Ispada da treba healer-tenk da bude, sto ne rekoste ranije…

2 Likes

Kako sam ja na tuzan nacin zavrsio tu igru, tacnije nosam je ni zavrsio. Trebao sam da naoravim neki lek i greskom napravih pogresan, posle nisam imao materijala za taj koji mi trebao pa obrisao igru. Tuga. :joy:

Najgori sam od sve dece :grin:

Rang lista po regionima u Acesu

4 Likes

Koliko gotivim kad pises kako igras sa zenom nesto… U fazonu sam da ti jako zavidim :grin:

2 Likes

Sinoc zavrsio Gears 5. Dobra kampanja, iako licno preferiram originalnu trilogiju.

Act IV je veoma kratak, pa mi se nekako cinilo da me ceka jos sat vremena igre, ali avaj.
Ako imam zelja za sledecu igru, onda bih zelio vise cutscena posto su dovedene do perfekcije u tehnickom smislu, i manje open world dionica sa scuff-om.

Napucavanje je perfektno dotegnuto, novina sa prikazivanjem health bar-a je veoma dobrodosla, kao i dodatne Jack sposobnosti.

Sada me ceka Astral Chain, Legend od Zelda Link’s Awakening, pa Octopath Traaveler i jos par igara na Switchu, nadam se sledece sedmice da ce biti vremena i za ovo.

2 Likes

Šta ti je ovo na zastavi, Obala Slonovače? :smiley:

Irska

Dosta popularna destinacija zbog eshopa, sve na engleskom cene u eurima.

Vrhunska igra…nećeš zažaliti što si počeo…

1 Like

Pravo ti kazem i ja sam srecan sto lidija nema neke zastarele predrasude o igrama. Citam kako drugi na forumu imaju devojke i supruge koje smaraju oko igara, a onda sednu satima da gledaju neku bedastu seriju (dal spansku dal americku), ne videci nikakvu ironiju u tome.

Naravno da biram igre koje ce joj se svideti, al bitno je da uopste ima otvoren um prema ideji. Plus sve je mnogo zabavnije kad se radi zajedno, to je i njoj jasno.

Elem, na tu temu, sinoc smo pocistili Fort Joy (pocetnu oblast) od prakticno svih magistara (nominalni negativci) bez vecih muka. Sigurno dobrim delom do toga sto igramo na easy modu, al smo uspeli takodje da dovedemo partiju do tacke gde niko vise nije beskoristan. Lep osecaj kad znas sta sa svakim da radis.

2 Likes

Moja presla Undying, Soul Reavera 1,2, i sedela pored mene 3 godine (Sa uzivanjem) dok sam igrao WoW.Sad nece da cuje za igre :joy:

Pa sta se desilo?!