Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Ima malu personalnu igru koja se zove Alex :rofl:

Voli ocassionaly da pusti mozak na pasu uz HoG ali thats about it

1 Like

Evo ljudi da se javim posle jos jedno 2 sata igranja ovog sjajnog rpg-a( Dragon Age Inquisition). Uzeo sam par misija ali sam se fokusirao na jednu dok sam ostale usput resavao. Grafika mi se i svidja s’obzirom da je mozda za danasnje standarde i zastarela ali gameplay je popunio svaki prazninu mojoh ocekivanja. Itemi, magije, mapa, side questovi, combat sistem ma sve je na mestu. Lepo osvezenje posle mukotrpnog dark soulsa kog , na zalost, nisam uspeo da obrnem pa je otisao na kp. Mozda sam ukupno svega 4 sata u igri ali me za sada bas pozitivno iznenadila. :grin:

Moja zena se igra jos od kad je imala Commodore 64, nekad davno. :slight_smile: U (skoro) 20 godina braka:

Guild Wars 1, 2, WoW. (dva accounta za sve igre, da mozemo da, jel’te, igramo zajedno), Soul Calibur, Witcher serijal, Assasin’s Creed serijal, Rayman, Gears of War, Borderlands… plus masu nekih indie igara na PS4

Trenutno ona i cerka prze Borderlands 3, a gospodja i ja Gears 5.

:smiley:

4 Likes

“Ocemo na zimovanje?”

“Neeeee, izlazi TLOU2!!!”

:rofl:

1 Like

Ghost Recon Breakpoint od sutra pa do 29…beta,već sada može download.

War Thunder…mislio sam da cu odigrati sat vremena i izaći ali igra me je oduvala celo popodne je igram,definitivno sam zaražen.

Eee kad se setim te igre. Prelazak sa wot-a na war thunder kao prelazak sa bube na mercedes. Grafika je takav melem za oci a tek fizika tenkova. Da se covek posle radnog vremena ili skole opusti i uziva.

Svaka ti na mestu :grin:

Juce sam imao malo viska vremena i procitao sam celu temu dragon age inqusition, da svaki post moguci koji ste napisali :joy:. Naprzili ste me na igru samo tako, a pogotovu gospodin Akiris. Ja sam tek na nekih 7 i po sati igre i moje odusevljenje ne prestaje. Obradovao sam se vise konju nego bilo cemu drugom :joy:.

Scena sa pesmom kad krecu ostaje u secanju.

1 Like

Uh konacno sam se nekako naterao na prelazak Uncaarted 4, a glavni razlog je konacno prihvatljiva cena za GoW i GT Sport koje planiram da kupim u toku sledeceg meseca, ps hits izdanja. Kako igra odmice utisak se malo popravio ali i dalje imam utisak da su Tomb Raider igre bolje, da je ovo jedna jako precenjena igra. Daleko od toga da je losa ali jednostavno nema neku dubinu, skakutanja po raznoraznim objektima je stvarno previse i bas pocinje da smara, zamara i prelazi granicu dobrog ukusa. Sacekacu kraj ali da sad moram da ocenim bila bi to ocena 80, velikodusno od mene :slight_smile:

1 Like

gameplay je bio najslabija karika, al prica i grafika su tu glavne zvezde, rekao bih.

1 Like

Grafika ubija ali nazalost cena je 30fps, msm bez obzira na to Uncharted 4 je graficki impresivan i jedna od lepsih igara generalno. Ako sam dobro shvatio fizicke PS4 igre ce biti podrzane i na PS5, pretpostavljam u 60fps?

Da nema neko primarni GoW nalog da mu skuplja prasinu?

Uzeo sam primarni nalog, i u cugu odigrao par sati igre. Pored toga sto je igra remek djelo, najvise mi se sada svidja to sto kada pise da je ready to start, igra se stvarno moze igrati, nije ono samo da mozes da udjes u meni igre. Milina.

Presao na izlasku I odmah jos jednom par dana kasnije. Ali kako bas volim tu igru, zasto da ne ponoviti gradivo.

1 Like

Od sutra krece Sezona 3. Nova mapa i jos par novina poput novog karaktera i oruzija. Ja jedva cekam :slight_smile:

Meni ovo brutalno izgleda. Tacno bi mogli i crtani snimiti :slight_smile:

E pa da dam neki utisak igre Dragon ball fighterz. Pocecu od najvece prednosti same igre a to je grafika, znam da je to vrv stvar ukusa zbog crtane animacije ali budimo realni da je grafika iznad standarda i da sve to savrseno vozi u 60 fps-a na Xbox One S. Muzika je jos jedna velika prednost ove igre, ja sam inace covek kome je muzika u igrama od velikog znacaja, ima jako dosta soundtrackova tj. za svakog lika i za svaku stazu i to je uglavnom dosta dobra rock muzika sa sjajnim solazama. Gameplay je BRUTALAN, ali realno svaki fan fighter igara vrv deli misljenje samnom. Igra ima jako dosta poteza i komboa koji su veoma fluidni sto je meni od velike vaznosti, npr. Marvel vs Capcom mi je nekako kruta igra pa se nisam nasao u njoj. Ova igra prati fiziku tag team borbi 3v3, sto znaci da fakticki igrate jednu rundu ali kako knokcujete lika on je zavrsio borbu. Igra poseduje jos jednu dosta zanimljivu mehaniku a to je skupljanje zmajevih kugli. Za svaki uspesan kombo dobijate kuglu, a kada skupite svih sedam pojavljuje se Shenron i daje vam 5 sekundi da izaberete izmedju 4 zelje i sve 4 su comeback tipa poput vrati saigraca u zivot ili nahiluj se do max. Story igre je bio tu i tamo mozda bih ga ocenio sa ocenom 7 zbog duzine i par dobrih animacija. Story se inace sastoji iz 3 dela a to su kada igrate sa pozitivcima, negativcima i androidima i u proseku ce vam trebati oko 20-ak sati da sve obrneti u fullu. Online sadrzaj je veoma bogat. Ima klasicnih online matcheva, ranked matcheva kao i turnira i boss borbi( ovo mi je i najzanimljivije jer igrate sa jos 2 igraca u timu i svako kontrolise svog lika, timski rad u prevodu). Serveri su stabilni i nisam imao vecih problema na UK serveru. Meni je jako domisljato i simpaticno uradjen takodje al to vrv i nije od neke vaznosti. Jedina zamerka koju sam imao jeste period kada mi igra non stop kresovala ali se za sada stabilizovala. Sve u svemu jedan must have fighter za sve fanove, na mojoj licnoj listi best fightera je odmah do tekkena i ponosno dajem ocenu od 9.5/10. Nadam se da sam sve bitnije stavke naveo kako bi mozda neki novi igraci znali sta im je ciniti, ako sam nes propustio slobodno mi se obratite. Get your fist ready :wink:

1 Like

Izbaci “vrv” i recenzija za desetku

1 Like

Da, imam par problema sa skracenicama poput vrv, nis, mzd i tako dalje. Izgleda da je celokupnu moju generaciju zavatila ta nepismenost. Potrudicu se da ih izbacim iz recnika :slightly_smiling_face: