Imas sada i onaj switch lite koji je valjda 200 evra, plus je nesto manji pa je i prenosiviji.
Meni je veci smor sto Zeldu u suštini moram da platim 60 evra a igra je odavno izasla.
Imas sada i onaj switch lite koji je valjda 200 evra, plus je nesto manji pa je i prenosiviji.
Meni je veci smor sto Zeldu u suštini moram da platim 60 evra a igra je odavno izasla.
Moracu da se izjadam ovde da ne otvaram temu. Znaci pola meseca cekam ovaj tekken tag 2 uz live sto se dobija i sada me malo j*** i ne daju mi da ga pokupim. Sve igre do sada koje su se delile sam bez problema uzimao al ko za baksuza ova kojoj sam se najvise obradovao nece da mi uskoci u kolekciju. Stalno mi izbacuje poruku "your purchase cannot be completed at this time. Please try again ". Sta bih trebalo da uradim?
Edit: uspeo sam ljudi posle 3 sata cimanja, kakva sam ja budala za sta se cimam. Onace vpn je resio problem.
Najbolji osecaj.
Nego, uzeh juce najzad Divinity 2, slucajno videh da je na velikom popustu. Ideja je da bismo mogli lidija i ja local co-op da igramo, ako se navucemo trajace do nove godine.
Al malo se brinem da je igra previse hardkor za nju. Igrali smo onoliko Diablo, al daleko je to od ovoga, iako njoj na prvi pogled izgleda isto.
Jel ima neko neki osnovni beginner’s tip, da se ne zaglavimo cim krenemo.
Izvinite ako sam sad nekog uvredio al za mene postoje 2 konzole a to su xbox i playstation. Sve to sto nintendo napravi i izbaci su za mene uredjaji za ljude sa drugacijim-posebnim potrebama i to je to. Sva ta japanska sranja s debilnim imenima, grafikom iz crtaca i pravljenje hiljadu marija u svim varijantama i povezivanje s mangama i ostalim qrcima palcima nikad nije pilo vodu kod mene. Nit sam ikad voleo ista sto su pravili niti me ikad ista privuklo i bilo zanimljivo. Ne ide mi nikako uz ps i xbox stavljati jedan shitendo.
Ne mogu da verujem šta si rekao, sad kad se naoblači oblačić
Pa više japanskih zajebancija sa svakakvim perverzijama i šta god si već rekao imaš na playstationu nego na nintendu. Kapiram da može da ti se ne sviđa kada igre nisu ozbiljne, ili kad su šarene, ali ovo je smešno. Logike nigde.
I vidim kako su Mario, Luigi, Zelda, Link japanska i debilna imena
Anthem izgleda opako dobro, probao sam ga preko EA Access-a (i to u PS4 Pro verziji koja je inferiorna u odnosu na X). Ne znam kako je Bioware ispustio ovakav SF dragulj.
Ali kakav gladac. Mislim da sam video buducnost video igara u onoj komori sa echoima. I to za jedan RPG?! Hm. Moram sada da sacekam da se skine cela igra pa da nastavim.
A bas juce razmisljam kako je Anthem nestao s lica zemlje. Vidim da jos izbacuju sadrzaj, al momentum nula. Igra li ko to uopste?
I Destiny su napljuvali kad je izasao, al se igra vremenom oporavila. Anthem je samo potonuo, koliko vidim.
Bolje bi im bilo da naprave novi Mass Effect nego sto se bave glupostima.
Nece skoro novi ME. EA ne vidi racunicu u pravljenju skupog sp RPG-a kojeg ne mogu debelo da monetizuju. Inquisition i Andromeda su vjerovatno bile toliko daleko u razvojnom ciklusu da nije bilo svrhe otkazivati ih, ali sada ce EA da izbacuje samo GaaS.
Anthem izgleda sjajno. Radi isto tako. Mehanika kretanja, pucanja, letenja, sve je uradjeno savršeno korektno i lepo.
Nisam igrao više od 1-2h igru, tako da ne mogu da pričam o ukupnom utisku ili donesem sud o igri, ali ako je nešto pogrešno uradjeno sa igrom to može biti samo ukupan sadržaj/priča ili loot.
Nabavio sam ovaj Bus Simulator da se nadje kad dodju klinci (realno uzo za sebe ).
Jbt navuko sam se iako realno smara, sve u krug al opet
Pokusavam igrati alien isolation, ali nije to vise to. Uzivao sam u horor zanru, ali jednostavno vise te igre nemaju nikakvog utjecaja na mene, niti najmanje me ne strase
Je li itko imao slican problem? Ima li lijeka?
Nabavi P.T.
Kako kad je nema više nigdje uopšte?
Stigao do drugog chaptera u Until Dawn.
Dobra je igra, svidja mi se, ali ako moze neko malo da mi objasni kakva je stvar sa: clues, totems, butterfly effect stvarima?
Kakvu ulogu imaju u igri?
Sve nesto kao skupljam a uopste ne znam sta ce mi, kapiram da se sklapa neka prica iz proslosti, ali imam utisak kao da su otisli presiroko.
Opa, bas kul igra onda, izgleda da mi za sad ide ok do 3 dela niko nije mrtav
Ima vremena, polako
Jump Force mi se duze skidao nego sto sam bio u igri. Koja tuga od igrice.