Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Nisam. Iskreno ne verujem da je razlika frapantna, ako cemo po tome koliko inace ‘ostrije’ izgledaju igre na oculusu.

Razlog zasto je NMS mutnjikav na ps4 je zato sto su brutalno spustili rezoluciju da bi uopste radio na konzoli. Al recimo Astro Bot mi je, subjektivno, jednako ostar ko bilo sta drugo sto sam probao na oculusu.

Igre odskacu po kvalitetu vise do toga sto je hardver mnogo bolji pa je grafika lepsa – kao recimo u Robo Recall ili Lone Echo.

1 Like

@n00dle

Verovatno si propustio info da je darksiders 3 free igra ovog meseca na plusu :grin:

1 Like

hm, vidis vidis… mozda je vreme d’uzmem plus… mada nije ko da ista igram na ps4 u poslednje vreme.

Ljudi ima li neko until dawn, da prodaje?
Na razmeni ne mogu da nadjem…

Imam ja neki guest nalog, ako nadjem podatke mogu ti pozajmiti da predjes…javim ti u pm

1 Like

Vazi brate :slightly_smiling_face:

RDR 2 teško da će se nastaviti. Igra je toliko dosadna da nemam reci. Kako li dobi sve one dobre ocene. Simulacija vesterna, nije nego…

4 Likes

Izvini druze ali evo od tebe prvi put cujem da je RDR 2 dosadan…

1 Like

i meni je bio dosadan, jahanje jahanje jahanje animacina preduga za sve. 2i put :slight_smile:

Pa meni jeste dosadan, izvini ako te to vređa

Ma uopste,samo sam konstatovao😂

Vec sam pisao, to nije igra, nego Horse Riding Simulator dok neko ka tebi izgovara ekspoziciju.

3 Likes

Probao danas malo ovaj RE2 i siguran sam da je najstrasniji horor koji sam odigrao do sada…
Mada i malo komplikovan, nervira me sto su ubacili deo gde treba da mozgam neku kombinaciju da bih oktljucao sef, dok me za to vreme juri horda zombija…
To mi je za sad zamerka, mada tek sam na samom pocetku igre, videcemo sta ce biti posle.
Dobra stvar je sto zombi ne moze da udari sprint na tebe, kao recimo u Tlou…A losa je to sto treba jedno 4 metka da ubijes jednog zombija, dok u Tlou ubijas iz dva-tri pogotka u glavu, takodje u RE2 mora dobro da se overi zombi jer se desava da ponovo vaskrsne i krene na vas…Mislim igra je bas zastrasujuca, pogotovo mracne prostorije i uopste ceo ambijent…jedva cekam da nastavim sutra jer sad je ipak previse kasno :neutral_face::anguished:

2 Likes

Meni je RE2 bas drzo paznju dok nisam zavrsio prvu kampanju. Onda kad sam krenuo drugu s Kler i odmah krenuo po istim hodnicima da bazam (al od starta tesko) smorih se.

Ispada da mi trebaju makar nova okruzenja da bih trpeo tenziju i teror. Al moram da kazem da mi je veci stres dal da upucam nekog zombija ili da ga samo izbegavam, nego sto su prostorije mracne.

1 Like

Zavrsih i Mortal Kombat 11 story mode za svega dva dana.
Super je i bas se lepo uklapa prica od MK9 i X.
Samo mi je smesno sto su se 20 puta pobili medjusobno oni likovi koji su ustvari radili na istoj strani…prvo se pobiju, pa tek onda objasne jedno drugom kako je ustvari sve ok i kako ce zajedno da sprece Kroniku😂

Igram Zeldu Botw.

Igra je jedna od onih igara koje kad igrate uzivate u punom jeku. A kad ne igrate, razmisljate gde cete i sta cete dalje cim se docepate joypada

Pravo remek delo.

Vise utisaka cu napisati kad odmaknem malo dalje

6 Likes

Ja se nekako uvek zabrinem kako posle takvog remek dela kao sto je BotW. Nintendo iznova i iznova uvek nadmasi samog sebe ali bojim se da je BotW njihov vrhunac. Nekako od svih tih Nintendo fransiza koje su prakticno vrhunac dozivele na Switchu i Wii U konzoli najvise bih voleo da Prime 4 bude bas bas remek delo :grin:

Da bude vrhunski sp i mp barem na nivou Halo igara, ako ga uopste i bude.

Svaka zelda je remek delo. I uvek sledeca nadmasi prethodnu. Kontam da ce botw 2 da eliminise neke stvari koje mi sada vec smetaju u kecu, i dodati jos ponesto novo.

Ja ne znam kako igru sa toliko ociglednih mana nazivate remek delom. Pucanje oruzja nakon 10 udaraca, neverovatna kolicina praznog hoda i penjanje koje traje citavu vecnost. Igra ima zaista dobru i specificnu armosferu, i zavidan art style, ali je ove tri stvari ubise nacisto. Trajno sam zaglavljen u nekakvom Zelda-paklu, u nekoj zoni nakon pobede nad prvom infernal machine-om, sa prejakim neprijateljima koji me satru iz dva udarca, sa nejasnim objectivom, bez ikakve zelje da nastavim dalje jer mi je cela progresija do tog momenta bila mucenje. Sto ljudi sto cudi rekao bih… Shvatam da je kritika na vasoj strani, ali dok je XBR foruma moram to da ponavljam :smiley:

1 Like

Stvar je u tome sto imas pogresan pristup igri kao sto si imao i za Witchera.

U witcheru ti nije legao fajt sistem, gde imas napitke, bombe, otrove i whatnot. Kao da si krenuo da igras Souls ali bez bloka.

U zeldi:

1. Pucanje oruzja nakon 10 udaraca - Toliko oruzja nadjes usput, i imas kod sebe da ovo nikako nije problem. Oruzje u ovoj igri nije nesto za sta se vezes pa ga na kraju zamenis boljim. Oruzje je disposable means to an end i ima ih na pretek maltene na svakom cosku.

2. Neverovatna koliina praznog hoda - BOTW nije zamisljen kao igri gde trcis od tacke A do tacke B iliti do zutog kruzica na mapi. Igra je prepuna kojekakvih skrivenih mesta gde mozes/moras/ne moras/ ne mozes otici u nekom trenutku. Upravo to istrazivanje je draz same igre. Jebote igra ima 900 korok seedova (collectiblesa) koje mozes da skupljas usput. I ti i ja smo spucali maltene po cetrdeset godina u dupe i nemamo toliko vremena za istrazivanje, ali recimo ja skinem jpeg oblasti u kojoj se nalazim sa oznacenim seedovima, i kako trcim do destinacije do koje moram, zalazim i kupim te seedove, gde pritom i istrazujem. Skidam kapu onima koji su prvi nasli 900 seedova bez guide-a, to nikad ne bi radio na slepo. I tak dok to resavas, onda nadjes i oruzja i armore i sve zivo.

3. Penjanje koje traje citavu vecnost - Ne znam da li si skontao, ali kad se penjes, mozes da skaces. jes da ti uzme malo veci portion stamine kad skocis nego sto bi ti uzeo da se peske penjes do te tacke, ali imas shrineove koje resavas i onda orbove menjas za srce ili staminu. Skontao sam da je penjanje bitna stavka u igri pa sam zajebao detinjasta srculenca i krenuo da budzim staminu.

4. To sto padas iz dva udarca nas opet vraca na pricu o witcheru. Igra od tebe ocekujes da se bavis alhemijom (kuvanjem) stvari koje nadjes usput. Pa tako mozes da dobijes raznorazne bafove i enhancere kako bi fajt bio laksi.

Naravno, tvoje misljenje i dalje stoji, samo pokusavam da ti objasnim da mozda pruzis igri jos jednu sansu i pristupis onako kako su zamislili. Ova igra zahteva par stotina sati. I meni je lakse da sednem i opizdim dve partije fife, zivimo u jebenom vremenu gde tog faking vremena maltene i nemamo, i shvatam da ti za onih sat dva dnevno koje imas ne treba dodatni frust.

Meni je igra opustajuca, idem polako, trckaram, resavam sta mogu, sta ne mogu, zakacim pin na mapu pa cu se vratiti kasnije.

Peace and love :slight_smile:

6 Likes